Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Снова прилеты по энергообъектам. Сука. Хуй знает скок протянет наша энергетика под такими ударами на постоянной основе. Надо пво, а еще больше атакмс. Думается если бы на прилет по Днепру прилетало по Ростову, то пыл суки поубавили бы.

не факт. там рішення не військові, а політичні здебільшого. може б навпаки ядрьону бомбу брудну десь скинули б, малопотужну. подивитися на відсутність реакції всяких НАТО і ООН. щоб ті ще більше висловили занепокоєння.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
зараз - це норма.
зараз да

особенно мучаются те, кто прокачивает их газ (и тем самым "дают" миллиарды на военку)

караюсь, мучаюсь, але не каюсь (с)

Опубліковано:
зараз да

особенно мучаются те, кто прокачивает их газ (и тем самым "дают" миллиарды на военку)

караюсь, мучаюсь, але не каюсь (с)

через це ти пропонуєш продовжувати розвивати функціонування російської мови і нормально ставитися до росіян пересічним громадянам?) який взаємозв'язок?

Опубліковано:
продовжувати розвивати функціонування російської мови
каким образом??

і нормально ставитися до росіян пересічним громадянам?)
добрый вечир мы приехали
Опубліковано:

Я до цього часу деякі звіти відправляю в Київ в управляючу компанію російською,тому що " ім так удобна" :dc:

Опубліковано:
ублюдочный Ахметов должен был купить ПВО для своих энергозданий еще в феврале

а теперь люди сбрасываются сохранить ему барахло, и ставят пво вместо фронта ему

ждем 1 января когда кончится мораторий на повышение коммуналки

порадуемся очередным "мы вынуждены .."

Потом поди еще и полное восстановление за деньги налогоплательщиков. Хули нам, давайте все стратегические объекты передадим ахметову.

Опубліковано:
каким образом??

використанням, капітане Очевидність

Я до цього часу деякі звіти відправляю в Київ в управляючу компанію російською,тому що " ім так удобна" :dc:

у компанії чоловіка співбесіди зараз. він, головний менеджер і директор говорять українською. вибрали три претенденти на фінальну співбесіду, 1 російськомовний. як думаєте, кого скоріш за усе НЕ виберуть?)

Опубліковано:

Леді не дави так на ОлегаРо, він вже майже пише українською :dc:

Опубліковано:

я з минулого понеділка дуже і дуже зла, погано сплю і хочу вбивати русню) враховуючи це, я ще дуже м'яко спілкуюся)))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...