Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Есть какие-то волонтерский организации чтобы можно было попросить помочь авто хотя бы частично ? Тачки постоянно покупаются за свои потери регулярные , вчера снова минус авто уже на выезды ездить нечем будет. Орки у нас возбудились крепко. Сейчас скидываемся тоже
большие фонды. Бресту напиши, он постоянно собирает и покупает.

Попробуй Притуле итд.

Но все официально,с бумагой от части,постановкой на баланс итд.

Я попробую через своих помочь. И напиши мне в мессенджер,какие требования к авто.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

я від російської не буду відмовлятися принципово, хоч вона і виїбана в кожен звук

по-перше, я вірю в корисні нові нейронні шляхомережі для мозку :)

по-друге, я вірю в корисне піратство російськомовного контенту: якщо одна книжка Лі Кван Ю, за яку я б ніколи в житті не віддав 600 грн, бо нашо то мені, здатна перевернути світогляд, то скільки ще таких книжок? також нічого не бачу поганого в художній літературі, хоча і не читаю.

по-третє, якщо наші ледве дихаючі наука, технологія, виробництво раптом перейдуть з російської на англійську, то ми відкатимося у кам'яний вік, я за освітою англомен, повірте на слово, навіть люди, які начебто повинні добре знати англійську, її знать херово, а технічна англійська це взагалі космос. трушні перекладачі технічної англійської - це штучний товар

во-во, і Кирил вірно сказав, якшо зараз раптом всі почнуть мекать повність українською, то життя зупиниться)) але це треба виправляти поступово і постійно, а не виправдовуватися цим

це не означає, звичайно, компромісів, риторика на кшталт "рускій язик прідумалі до того как появілась росія, росія не монополізіровала рускій язик", "какая разніца" йде нахуй

Опубліковано:
Думается если бы на прилет по Днепру прилетало по Ростову, то пыл суки поубавили бы.

Вони terrorussians - їм можна, ми з цивілізацією - нам не дозволять.

Двойной - значит что двумя руками одновременно.

Це і є просто сліпий метод. Або ти двома руками набираєш текст не дивлячись на клавіатуру (сліпий метод), або ти дивишся коли набираєш хоч одною, хоч двома руками (напівслепого метода не існує). Подвійним сліпим може бути тільки дослідження чи тестування.

Цей Відлов зламався - несіть нового.

Опубліковано:
Вони terrorussians - їм можна, ми з цивілізацією - нам не дозволять

Ну пусть не по тэц, так по аеродромах и военных базах.

Опубліковано:

Так це й так вже робиться, тільки відчизняними засобами - захід своїми не дозволяє.

Опубліковано:

Сижу слушаю Жданова, вроде не самый глупый военный обозреватель. И тут блин в одном видосе сразу две теории заговора высирает. Первая, что якобы Маск начал пропихивать пропутинские нарративы потому что ему пообещали доступ к литиевым месторождениям в Украине. Ну это еще ладно, тут хоть не так сложно, банально подкупили, это конечно разбивается банальной логикой, что за сотрудничество с хуйлом Маск может в разы больше потерять, чем преобрести. Вторая это вообще мрак. "Битва Ватикана и Англо-саксов за новый мировой порядок" от некоего Фикрета Шабанова. Я с первых слов Жданова понял, что это отборное мракобесие, аж захотелось лично ознакомится. Надолго меня правда не хватило. Это ж бля дугинщина какая-то. И вот вроде не самый глупый человек, а в такую хуету верит. Это ж пиздец. Почему люди так падки на всякую конспирологическую ересь?

Опубліковано:
Або ти двома руками набираєш текст не дивлячись на клавіатуру (сліпий метод), або ти дивишся коли набираєш хоч одною, хоч двома руками
Или ты не смотришь, но набираешь одной рукой. Куда делся вариант? Раз углубляться в формализм, так по полной.
просто сліпий метод.
Часто десятипальцевый называют. Дискредитация людей с полидактилией и эктродактилией, но тем не менее легитимное название. Когда-то он еще и американский назывался.

Опубліковано:

А ти у курсі, що зараз війна йде через те, що один довбойоб дугін висрав своє "євразійство", а інший довбойоб хуйло за цією "філософією" знищює Україну?

Опубліковано:
Куда делся вариант?

Я навіть коли не володів сліпим методом набору двома руками набирав. Однією рукою не дивлячись по всьому світу думаю не більше сотні людей набирають, тому це навіть у статистичну похибку не входить. Давай ще придумай назву методу для тих, хто ЧПХ набирає тексти - думаю, що і такі є.

Опубліковано:
А ти у курсі, що зараз війна йде через те, що один довбойоб дугін висрав своє "євразійство", а інший довбойоб хуйло за цією "філософією" знищює Україну?

Не уверен, что она идет именно по этих причинах. Скорее желание маленькой победноносной и Запад нагнуть. Но вся эта дугинщина вполне могла и приложить руку к принятию решения о войне. Впрочем эта теория заговора прямо очень похожа на парашенские. Теже тезисы про стремящихся к мировому порядку "англосаксов". Потому не удивлюсь если этот шабанов сам получил методички из Кремля. Ну или просто очередной уебан стремящийся монетизировать свои высеры.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...