Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Такое впечатление, что в стране несколько параллельных жизней. Либо кто-то очень умело делает необходимые вбросы в информационное пространство…

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Выше - только кусочек интервью. Полное - под спойлером, но оно длинное, почти на 50 минут, не все хотят смотреть видео такой длительности…

Полное интервью Гео Лероса

<script>if (typeof bbmedia == 'undefined') { bbmedia = true; var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = '/phorum/index.php?act=attach&type=post&id=99451'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(e, s); }</script>

Опубліковано:

про відключення електрики. у нас вчора графік міняли 3 рази на день, зрештою графіки наклалися і електрики по району не було 7 годин поспіль. мобільний інтернет ліг майже відразу, зрештою я не працювала. треба було у господарський магазин - вони всі НЕ працювали. аптека працювала на готівці, добре що нічого специфічного не потрібно було. продуктові на генераторах. але це відобразиться вже от-от на вартості продуктів.

Нова пошта не працювала взагалі. я тепер доставку на поштомат тільки замовлятиму, бо з такими відключеннями по півдня можу туди просто не попасти.

тому не в айфонах справа. простій робочих годин - це удар по економіці. нема роботи - нема податків - нема донатів.

з генераторами, до речі, проблема була вже 2 місяці тому. ми бензиновий встигли схопити ще. акумулятори і павербанки зараз гребуть і ціни міняються щодня.

Опубліковано:
тому не в айфонах справа. простій робочих годин - це удар по економіці. нема роботи - нема податків - нема донатів.

у місяці 30-31 день, у добі 24 години, на вулиці +15, тому поки шо справа таки в айфонах

Опубліковано:
у місяці 30-31 день, у добі 24 години, на вулиці +15, тому поки шо справа таки в айфонах

є робочі і неробочі години, є вихідні. і ще й комендантська година. офіси, магазини, кав'ярні і купа інших установ і сервісів будуть вночі працювати? та ні. я теж вночі пари читати не буду))) отак і обвалюватиметься економіка.

та й на жаль на вулиці +10, а вночі вже 0 і подекуди мінус.

Опубліковано:
у добі 24 години
Наконец-то я понял, в чем моя проблема...

Опубліковано:
Наконец-то я понял, в чем моя проблема...

все життя маю цю ж проблему) але коли є робота хоч +- за розкладом, тут уже завдання з зірочкою...

Опубліковано:

Чото странный движ в Херсоне. И флаг сняли с обладминистрации. Но наши говорят, что орковские войска в большей части на месте там.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...