Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Нова пошта не працювала взагалі. я тепер доставку на поштомат тільки замовлятиму, бо з такими відключеннями по півдня можу туди просто не попасти.

Ломік не забудь) без світла знадобиться для відкриття поштомату)

Чото странный движ в Херсоне. И флаг сняли с обладминистрации. Но наши говорят, что орковские войска в большей части на месте там.

Заманивают суки

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

На месте, вот сейчас час с собакой гулял под выстрелы их арты

задолбало, блин! гатили, наверное, из всего что было

им можно, бк там огромный скорее всего

Опубліковано:
Ломік не забудь) без світла знадобиться для відкриття поштомату)

ха, вони вже на акумах) вчора забирала посилку, коли світла не було якраз.

сьогодні кумедія. у фітнес-клубі вимкнули світло о 15.00. дзвонить менеджер, типу відміна тренування. пишу клієнтам у чат. вони здивовані, бо у вівторок ми тренувалися при свічках))) я таскаю з собою ліхтарики, свічки і портативну колонку, і ми тренуємося. почали наярювати у клуб, типу шо таке, дайте нам Таню, якого хріна.

вже адмін дзвонить тільки що, щоб я їхала на тренування, бо клієнти революцію влаштували, директор бігає як ошпарений)))

грьобана русня не уявляє, з ким воює :pod_stolom:

Опубліковано:

до речі, про відключення основне не написали. підприємства теж вимикають, і ті самі продукти харчування виробляти стає проблемніше. та й не тільки. це знов здорожчання усього, і без цього ж срака, бо зруйнована велика частина країни в принципі.

тобто умовно якийсь Яготинський молокозавод працював раніше 18 годин у три зміни, зараз якщо пощастить, то 12 годин у дві зміни. тобто вимушене скорочення обсягів виробництва буде в будь-якому разі.

Опубліковано:
є робочі і неробочі години, є вихідні.

неробочі години і вихідні - це коли світла немає і коли світла немає дуже довго, відповідно :)

я сьогодні з 9 до 21 і обід 4,5 години :)

Опубліковано:

макаРонін про Девятый месяц денацификации и демилитаризации.

Води в мене нема вже 15 діб. В райвиконкомі кажуть - або вода, або опалення. Опалення поки є, але десь у 30% Днанєтська - нема. Отакі будні наддержави.

Опубліковано:
Води в мене нема вже 15 діб.

Посмотрим, что будет в Херсоне

А то нас тоже пугают, что ни света, ни воды, ни отопления, ни связи с интернетом не будет... При отступлении рашисты всё рубанут, до чего дотянутся

А время подготовиться у них есть

Минимум уже третью неделю они "эвакуируются"

Опубліковано:
неробочі години і вихідні - це коли світла немає і коли світла немає дуже довго, відповідно :)

я сьогодні з 9 до 21 і обід 4,5 години :)

я все що не за розкладом можу робити, оце вночі і роблю. або коли електрика є. але коли є розклад, складніше. ще й у всіх студентів різні графіки відключення, це ще веселіше. може не бути половини групи чи й більше.

у клубі поки директор зрозумів, що клієнти будуть ходити і платити, то поки працюємо незалежно від наявності світла. я ношу ліхтарики і колонку. але сьогодні включили за 10 хв до тренування.

на ніч клієнтів і студентів перенести не можу)

Опубліковано:

Это выше по поводу того что народ ноет из за айфонов

Крупные фармкомпании предупредили о сокращении производства и росте стоимости лекарств из-за перебоев со светом

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...