Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ніхто ту Мрію зараз будувати не буде, тільки хтось шось ляпнув, відразу рота заткнули.

але у нас половина району, де я живу, працює на "Антонова". і всі як один говорять одне й те саме - спершу вигнати нах старих пердунів з керівництва (ооо, як я їх розумію, в нас в універі та сама проблема), провести реструктуризацію, а вже потім шось там думати. звісно, колись у майбутньому після війни.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
звісно, колись
ніколи

единственная новость что порадовала, хоть тут не так разпиздят и доведут до конца, т.к. американский бизнес

Опубліковано:
ніколи

той завод скоріше прикриють чи будуть працювати на аутсорсі, він тупо збитковий, сидять папірчики перекладають. якщо якісь іноземці гроші дають, буде жорсткий контроль і розпилювати буде неможливо.

тому ото поговорять і на тому все.

Опубліковано:
, він тупо збитковий,
как и 90% госпредприятий

ніхто ту Мрію зараз будувати не буде

ото поговорять і на тому все.

я читаю это:

Проте у ДП «Антонові» запевнили, що кошти, які вже надійшли до фонду, підуть виключно на відбудову «Мрії», та компанія відзвітує за «кожну витрачену гривню чи долар».

так что распил не останавливается "на войну" и УЖЕ деньги деребанят на новый "гиперлуп-мрию", прямо сейчас

Опубліковано:

нема там грошей) і нічого не робиться. сусідка працює головою інженерного відділу там. розмови "в пользу бедных"

Опубліковано:

Кое-где распил прикрутили. Прижали хвосты тем, через чьи руки потоки проходят на местах. Не знаю насколько это глобальное начинание, но есть такое.

В армии никому сейчас хвост не прижмешь, там сейчас неприкасаемые.

Опубліковано:

прижали, кажу як людина з бюджетної організації) з'явилися інші, нові маразми. по закінченні війни є підозра, шо я їх усіх нах пошлю. може й раніше, не знаю. бо не вивожу уже давно оцю всю хрєнь-поєбєнь.

Опубліковано:

думаешь, соседке директор говорит, сколько куда зашло-ушло денег с дерибана?

все эти слова "совместный фонд", "первоначальные конструкторские работы" означают лишь одно -

никаких движений на предприятии, что будут делать реальные люди на реальных производствах нет и не будет,

но тихушные денежные течения уже идут и дадут многим из верхушки новые "гражданства Північної Македонії"

Опубліковано:

ну це такі самі фантазії і припущення, як і те, що вони заявляють.

вчора дуже показовий срач був у районному чатику. народ в істериці щодо відключень електроенергії. усі охєрєнні експерти-енергетики, чому так. на усе завжди одне пояснення - корупція. ну тому що цим завжди можна усе пояснити, нащо вникати у технічні деталі і згадувати, що пару днів тому розбомбили одну з вузлових підстанцій на Вінниччині? їм треба щоб усе ремонтували тут і зараз за ті 3 копійки, які вони платять за електрику.

Опубліковано:
ну це такі самі фантазії і припущення

ну конечно

ведь никогда такого не было

было все совсем наоборот на протяжении 30 лет

знаменитые укргиперлупы

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...