Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

тогда лучше селиться около украинских атомных электростанций или вдоль границы, где электрика к нам поставляется от др. стран

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

та чет вчера света небыло даже в Черновцах. Да и в Первомайске например в 40км от Южноукраинской АЭС тоже все печально.

Опубліковано:

не, ну понятно, что нужно заморочиться и разузнать линии, которые не отключат никак, а не просто "в 40 км"

Опубліковано:

Такой вопрос: как думаете, в Польшу только наше С300 прилетело, или же была вторая ракета, которую решили скрыть по требованию США, что бы не пришлось эскалировать ситуацию? Вторая версия сейчас очень активно по инету гуляет, якобы сначала поляки сообщали про два взрыва и две ракеты.

Опубліковано:

в мене знайомий був в замісі Сіверодонецьк/Лисичанськ, там був поранений і після цього комісований, казав через місяць нам пізда, хулі ті 8 хаймарсів, вони (кацапи) знищують все живе артилерією і пруть далі і нічо ми не можемо зробити

це я до того що я думав, що війна буде тільки на Донбасі -> нам капець за 3 дні -> нам капець через місяць -> Азовсталь не візьмуть -> Лисичанськ на горі, його не візьмуть -> лінія Бахмут - Сіверськ і Слав'янськ - Краматорськ до побачення -> зараз я тут

і все було зовсім не так, як майже всі думали і я разом з усіма

морально звичайно треба принаймні спробувати бути готовим до середньовіччя і води з калюжі, і я піпець як розумію, як шкода 1000-1500+ грошей на станціїї чи впадло возитися з акумами/зарядками/інверторами, і старлінки та невідома йобана хуйня якій треба бачити небо і хз як воно працює і коли приїде, і все воно після війни буде швидше за все непотрібне, але ж камон, іде війна і ми всі на ній і її бажано виграти

Опубліковано:
і старлінки та невідома йобана хуйня якій треба бачити небо і хз як воно працює і коли приїде, і все воно після війни буде швидше за все непотрібне, але ж камон, іде війна і ми всі на ній і її бажано виграти

Тут проблема в том, что все это, кроме аккумуляторов, в квартире не сработает. А аккумуляторы особо не нужны. Т.к. или на их зарядку не будет хватать времени и електричества, соответственно они бесполезны, или же будет достаточно електричества, что бы и без аккумуляторов обойтись. А выиграть конечно надо. Я и боюсь не отключения света, а того, что вынудят этими обстрелами на переговоры, т.е. капитуляцию. Еще и со всех сторон понеслось говно по трубам, что республиканцы под ноль обрежут поставки вооружений и тогда конец. Особенно Швец это сейчас высирает.

Опубліковано:

на скільки я зрозумів, поставки дійсно зараз можуть призупинится, але не через те, шо республікацні проти нас, а через те, що у США зараз період lame duck, і шоб чуваки, які програли вибори і точно не будуть в парламенті, не наприймали законів і розпоряджень, які потім потрібно буде розгрібати тим, хто працює

Опубліковано:

для поставок еще есть фонды без одобрения парликами

-----------

ыы

В одной из ракет, сбитой 17 ноября над Киевом, был имитатор ядерной боевой части. подробнее

Опубліковано:

ленд лиз - это и есть процесс выделения помощи - без одобрения конгресса

харе истерить...

Опубліковано:
ленд лиз - это и есть процесс выделения помощи - без одобрения конгресса

Так там вроде тоже финансирование должны в конгрессе выделить.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...