Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Зі святом усіх захисників та захисниць України!

Днанєтськ продовжують обстрілювати вже безперервно.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Зі святом усіх захисників та захисниць України!

Днанєтськ продовжують обстрілювати вже безперервно.

сєпари самі обстрілюють, чи як?

Опубліковано:

Думаю що так. ЗСУ ж не воює з мирним населенням. А тіх, хто воює, всі й так знають.

Опубліковано:

Что обстреливают - это херово. Но есть и светлый момент, чем сильнее обстреливают, тем хуже у них дела, обычно так. Сильнее всего они обстреливают то, что не могут захватить или удержать.

Когда ВСУ войдут в Донецк, расею ждет волна инфарктов.

Опубліковано:

та все ж яка мразота( то Херсон обстрілюють, то Донецьк. військового сенсу в тому ніякого реально, ніяких переваг воно не дає.

Опубліковано:
та все ж яка мразота( то Херсон обстрілюють, то Донецьк. військового сенсу в тому ніякого реально, ніяких переваг воно не дає.

За їхньою ман'ячеською логікою це повинно налаштовувати місцевих жителів проти України. І це в парі з дезинформацією частково працює. Пам'ятаю ще в 14 році знайомі з Луганська розказували, як на свої очі бачили, як російські військові їздили по місту і гатили з кулемета у всі боки. А тим, хто не бачив це на власні очі, розказували, що це укрофашисти. Мені це тоді здавалось максимально безглуздо і зухвало, і ось тепер знову чув те саме вже з окупованого міста Запорізької області.

Опубліковано:
чем сильнее обстреливают, тем хуже у них дела, обычно так. Сильнее всего они обстреливают то, что не могут захватить или удержать.

Так. Зазвичай у них так і робиться. За ці 8.5 років я декілька "варіантів" обстрілів бачив:

1. У 14-15 роках вони методично обстрілювали околиці Днанєтська (я регулярно читав про обстріли та дивився на мапу щоб співставляти). У центральні райони іноді теж прилітало, але рідко, били більш по віддаленим районам, навіть які далеко від західно-північної ділянки фронту. Це, на мій погляд, робилося для того, щоб обстріли зачепили максимальну кількість днанєтчан та змотивувати їх йти дохнути в обдрочєніє. Це дійсно добре працювало перший час.

2. Коли terrorussians приймали добрих люлєй від ЗСУ, вони на помсту гатили по Днанєтську, бо кожний уZкій знає - бєй сваїх чтоби чужиє байалісь.

3. Після повномасштабного вторгнення перед масовим обстрілом місць ще не захвабаджьонної України вони гатять по Днанєтську щоб потім виправдовувати свої обстріли начебто помстою за те, що "ЗФУ 8 років дамбят бамбасс".

Але зараз щось вони як з цепка зірвалися - вже, здається, тиждень кожень день та нічь по декілька обстрілів, майже нескінченно. Раніше вони заморочувалися та придумували усіляки казки про "укродрг з минометом на мусоровозі", про обстріл 155мм калібром НАТО з подорожами 1-2 одних й тих самим уламків від 155мм на кожній фотографії з місц обстрілу. Зараз просто гатять з градів та не заморочуються.

От я теперь думаю, коли, напевно, нові укродрони гатять на 700 кілометрів запоребрік по військових об'єктах, то тепер рабсіянам варто напружитись, тому що крємляді повинні зробити картинку, як "укродрони б'ють по мирних рабсєйскьих домівках", у найкращіх своїх традиціях.

За їхньою ман'ячеською логікою це повинно налаштовувати місцевих жителів проти України.

Нажаль, це працює дуже добре. Я після кожного повідомлення про новий обстріл читаю коменти фкудахтє, де місцеві з кривавою піною з рота бажають розбомбити Хрюкраїну в попил за те що 8 років дамбят бамбасс. Нових обдроченців ці обстріли не нададуть - всі довбойоби вже давно добровільно пішли в обдрочєніє хто хотів, але ненависть до України у місцевої вати обстріли все збільшують та збільшують.

З добрих новин - пишуть, що сьогодні під час обстрілу загинула днанєтська депутатка. Але декілька мирних теж загинули...

Опубліковано:
здавалось максимально безглуздо і зухвало
Чем чудовищнее ложь, тем охотнее в нее верят.
читаю коменти
Там реально живые люди остались, кроме ботов?

Будет забавно когда русня свалит из Донецка. Сразу внезапно не останется любителей рускава мира, все будут с пеной у рта за Украину.

Опубліковано:

Не перевіряв.

Забув ще одну причину обстрілів Днанєтська - коли ЗСУ влучно б'ють або по базі розташування terrorussians, або по їх складам з бк/пмм, після цього починаються рандомні прильоти по місту. Сьогодні начебто влучили у трансформаторну підстанцію у Макіївці, пишуть уся Макіївка без світла. Дим бачить усе місто. І після цього пішли рандомні прильоти.

Опубліковано:

яка військова користь ЗСУ з того, що Макіївка без світла сидить - а невідомо явно. нікому. О_о

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...