Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Стільки лайна коїться,що в мене не укладається в голові.

Що не так з цими ненажерами у владі?

Мука,я в ахуї скільки всього зробив Порох для країни з початку війни, але на нього і далі гонять.

Корупція просто на найвищому рівні,але всіх влаштовує.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Коррупция всегда всех устраивала, коррупция это очень сладкий яд. Для большинства людей.

Опубліковано:

Як що так,то нам буде дупа. Бо ці йолопи вже пиздять гроші США.

Цікаво,якщо переможемо штати вивалять компромат на зелю? І так,я розумію,що він ні в чому не винен і нічого не знає))) Тут гомеричний сміх.

Опубліковано:

Как показала практика, компромат есть всегда. Только не у каких-то обобщенных штатов, а у конкретных людей. И они потом им пользуются в своих целях обычно, а потом появляются громкие расследования. Оно везде так, что у нас, что у них.

Опубліковано:
Як що так,то нам буде дупа. Бо ці йолопи вже пиздять гроші США.

Цікаво,якщо переможемо штати вивалять компромат на зелю? І так,я розумію,що він ні в чому не винен і нічого не знає))) Тут гомеричний сміх.

Если штаты не смогут победить коррупцию, внешним контролем, о котором так любит кукарекать параша, то даже после победы нас ничего хорошего не ждет. Бо одно дело давать оружие и деньги во время войны, а другое на восстановление. Скажут ебитесь сами с вашими казнокрадами, на том все и закончится. Вообще чем дальше, тем лично у меня хуже впечатление от всего происходящего.

Опубліковано:

Та мені байдуже,як воно там робиться. Чи в кого той компромат.

Те що зараз робить влада,то щось таке,що я не можу виразити словами.

І те що аудит призначили під час війни і інші гучні скандали ,то все є погано.

І я сподіваюсь,що штати покарають винн з,бо у нас того не буде.

І так,я не вірю,що Яневтік нічого не знає.

Доречі можу сказати,що у тих підрозділах,що я спілкувався з хлопцямі,ну дуже погані настрої. І на місті тих йобаних козлів,я би замислився.

Вообще чем дальше, тем лично у меня хуже впечатление от всего происходящего.
за останні місяці,дивлячись на те ,що коїться в державі,то в мене немає жодних надій на покращення.

А от те що буде набагато гірше,ось це не відпускає.

Опубліковано:

Даже не знаю кому и для чего нужен компромат на Зелю, ему ж электорат прощает любой треш.

Деньги на восстановление можно давать только всяким фондам, не украинским, что бы они уже занимались восстановлением. А то получится что мы восстановим лазурный берег.

Опубліковано:
І те що аудит призначили під час війни і інші гучні скандали ,то все є погано

Это да, хорошего мало. Особенно на фоне того, что выборы в США не за горами, а хуйло явно будет пытатся затянуть до выборов в надежде на трампа-хуямпа. Да и голосование в конгрессе под вопросом. Но с другой стороны есть маленький шанс, что может быть этот аудит и внешний надзор хоть немного, но поможет в реальной борьбе с коррупцией. Без воздействия извне мне так думается ее победить просто нереально.

Опубліковано:
Даже не знаю кому и для чего нужен компромат на Зелю, ему ж электорат прощает любой треш.
це сто відсотків. Там пох,що він зробить,вони виправдають все що завгодно (((

Досі для них ,то все їх коханий зеля робить.

Зброя,перемоги,шана країн світу та інше.

Хз,як можна не розуміти,що все це для народа ,який воює і вмирає за свободу, а не для зелі?

Ну то таке. Вони його протягнуть і на другий строк,то без сумнівів.

І я повністю з тобою згоден. Відбудова України,тільки під тотальним контролем. Кожної копійчина та кожної зробленої роботи.

Бо все спиздять і нічого не зроблять.

Опубліковано:
этот аудит и внешний надзор хоть немного, но поможет в реальной борьбе с коррупцией.

это вы еще страну не читали))

"Это не только о проверках наших и собственных расходов. Это сигнал, что, дескать, нас достала ваша коррупция. Ваш бюджет - это на 60% наши деньги. Или вы сами уберете своих клептократов, или мы их уберем. Собственно, это уже происходит. Насколько я знаю, НАБУ и САП (Специализированная антикоррупционная прокуратура - Ред.) спустили с поводка. Они имеют право делать что угодно и в отношении кого угодно"

ставят на громкие отставки

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...