Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
І я повністю з тобою згоден. Відбудова України,тільки під тотальним контролем. Кожної копійчина та кожної зробленої роботи.

Бо все спиздять і нічого не зроблять.

Ну если будет, то только так. Просто деньги на честном слове никто этим сидорам не даст.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Те що зараз робить влада
Хорошо что я не в курсе, и так вокруг сплошной пиздец.
деньги на честном слове никто этим сидорам не даст
Деньги никто никому на честное слово не дает. Ну почти никто, почти никому. И все равно пиздят все. Даже рабочие пиздят, которые ремонт тебе делают. У нас в стране это национальный вид спорта - кто больше спиздит. Я не вижу ничего удивительного, что чемпионы наверху сидят.

Опубліковано:

Пиздець буде трохи пізніше. Бо щось тиша про наші втрати.

Розповідають казки,що підари м'ясом воюють та багато чого про нас мовчать.

Поклали пів батальйону,єблани отримали звання та зброю,а хлопи в землі лежать.

А ті єблани бухали хуй знає де,та команди віддавали такі,що на голову не натягнеш.

От тепер треба поповнити ресурс і в бій. Хз,хто там писав,що черги до військоматів,я щось не помічав.

Добровольці скінчилися,а ті хто хотів сто штук отримувати,приїхали,отримали піздячки та поїхав.

Опубліковано:

У пидаров сплошной совок, у нас совок наполовину, так что ничего удивительного. К стандартам НАТО по патронам и технике, еще бы стандарты НАТО по командованию. Но этого нам никакие союзники не отправят (

Опубліковано:

Та яка там половина? Вісімдесят відсотків,не менше.

Опубліковано:
Стільки лайна коїться,що в мене не укладається в голові.

Що не так з цими ненажерами у владі?

Мука,я в ахуї скільки всього зробив Порох для країни з початку війни, але на нього і далі гонять.

Корупція просто на найвищому рівні,але всіх влаштовує.

Я завжди казав, що після перемоги над парашою нас чекає щє одна "війна з корупцією

Опубліковано:
Хз,хто там писав,що черги до військоматів,я щось не помічав.
Пропионатычь,

По Херсону. Сразу прошу учесть, что по не оф данным осталось около 60 тыс населения из 350

Так вот, уже две недели по 3 раза в неделю бываю в психо диспансере и вижу очереди из добровольцев. Им нужен сертификат что психически здоровы, а так сами говорят, что добровольцы и сами пришли в военкомат. Но это не сотни или тысячи, так десяток или полтора в день, ну может чуток больше.

Вот что бросилось в глаза так это возраст, в основном 40+. Молодых поменьше. В понедельник 2 девчонки были, они медсестрами поедут.

Опубліковано:

В принципі так і є. 40+ з купою хвороб(((

Ось такая хуйня малята. Але про то не кажуть. У нас сплошні перемоги.
У день виписки я отримую направлення від іншого закладу. Роблю нейроміографію і отримую результат «зменшення моторних функцій сідничого нерву на 30%». Привіз виписку до госпіталю, та там отримав ще направлення на госпіталізацію. В частині говорять «привезить виписку, напишіть рапорт на лікування за новим направленням та їдьте»… приїхав. Все зробив. І… і ще шість діб на милицях 8-9 разів на добу роблячи собі знеболюючи не відпускали на лікування так як «командир дивізіону вважає недоцільним». Тільки після того, як зателефонував до командування БРАВ та запитав як вони відносяться до тортур у дивізіоні мене відправили до медичного закладу. Але це ще не все. Робимо нейроміографію і у мене за цей термін втрата моторних функцій нерву вже 80% та втрата сенсорних - 100%. Під час лікування трохи прибирають біль, потім переводять до військового санаторія де обладнання краще ніж у лікарні, відправляють на консультацію до Київа в інститут нейрохірургії, де прописують зміну лікування та 30 січня прибути на повторну консультацію та відповідно реакції на лікування буде прийнято рішення стосовно операції по встановленню неїро-стимулятора… (ще роблю аудіограму і з’ясовується часткова втрата слуху, тугоухість першої ступені)

24 грудня командир частини приїжджає до госпітального санаторію, погрожує лікарю кримінальною справою як що вона мене не випише за будь якою причиною, тому що є наказ на переведення мене у 36 бригаду. Та 27 грудня мене разом з групою «неугодних» відправляють у Донецький напрямок, але у 36 керівництво адекватне і відправили обратно, ініціювавши скасування наказу. Чотири доби у холодному автобусі (що протипоказано з моїм станом), повернулись у частину. Пишу рапорт на ВЛК (у виписці вказано рекомендацією), мене мурижать і 5 січня говорять «рапорт не по формі, ось вам інший варіант рапорту», який я переписую та надаю через пів-години. Але мені відповідають «а чого ви його нам пишете? З вчорашнього числа ви вже не наш військовослужбовець і зранку ви разом з групою виїжджаєте у іншу бригаду куди вас вже переведено наказом». Аааа… додам ще, що мені не давали можливість навіть придбати необхідні ліки, та знеболюючи рецептурні, яки зміг придбати тільки коли один з побратимів отримав першу за пів-року відпустку на 12 годин. Тому з 24 грудня по 6 січня я майже не спав від болю…

Так, зараз все добре. Потрапив у дуже гарну бригаду, де відношення до особового складу як до людей, а не як до лайна і зараз проходжу ВЛК.

І так, я запустив на базі свого ГО юридичну допомогу військовослужбовцям. Хоча більшість звернень по типу «отримав усне розпорядження командира зробити то-то і то-то, під час виконання був вибух та мені розворотило ногу. Лікуюсь. Урізали виплати з бойових до 30 тисяч, і повністю урізали премію з зарплати. Намагаються виставити начебто я сам зробив вибухівку та самопідірвався».

І так, я три з половиною місяця «чалився» по шпиталям, і досі не можу ходити та кожного дня на знеболюючих.

Доречі коли їхали до Донецької області були прильоти та отримав вже четверту(чи п’яту) контузію, і позавчора під час проходження ВЛК зробили аудіограму, порівняли з минулою - вдвічі погіршився слух, та судячи з висновку ЛОРа як що не буду лікуватись - повністю утрачу його через два роки.

А тепер сам відповіси мені друже, потрібні юристи які допомагають військовим, чи ні? (Я не говорю про випадки коли «допоможіть здоровому відкосити від армії», я говорю про випадки на прикладі тих, що я надав. І так, я хочу нести службу, але бути корисним максимально. На милицях від мене користі - не нуль, а мінус для усього підрозділу).

Вибач за лонгрід. Наболіло.

Опубліковано:

Вангую що максимум місяць після перемоги, а сподіваюся що раніше, почнеться сафарі. Суспільству ініціації не вистачає у вигляді одного гучного випадку, якоїсь публічної розправи.

З закінченням добровольців тільки й чую з усіх сторін 3-4-6-10к$ для уникнення чи списання зі служби. У пацанів які по кілька поранень мають вимагають по 3+к$ за групу та виплати за поранення. В тій же Полтаві очільник військомату вже ловився на хабарі (багато років тому), віддав в 10 разів більше щоб зам'яти справу і став обережніше, паралельно піднявши "тарифи". Ряд підрозділів знаю де відпустки через хабарі. Думаю що критична маса досягнута і стримує її лише зовнішній ворог та загроза існуванню.

Опубліковано:
хабарі
Так это у нас всегда было на каждом шагу, от министерств до ЖЭКов на районе. Везде чтобы "договориться" надо "порешать", эта система существовала до независимости и пережила все. Она у нас в крови.
критична маса досягнута
Не знаю, не знаю. Я абсолютно убежден, что это не изменится еще очень и очень долго. Мы так живем. Нам так удобно. Так жили до майдана, так живем и после. Революция тут не поможет. Никакие громкие расправы тоже не помогут. Глобально. Только эволюция. Поколения и поколения.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...