Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

мне кажется этот вопрос решается онобоко

только кнутом

а пряника нет

поднять еще зп на передке - забрать у бездельников в тылу

и побольше мотивашки и рекламы в СМИ

100т это хорошая зп в этой стране

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В мене єдина пропозиція ,то не чіпати усіх підряд.

Хто тоді воюватиме? Здаватися? Це вирок всій діючій армії. Ми б давно програли без мобілізації.

У нас в конторе чувака с одной почкой отбили от призыва только благодаря усилиям конторы )

Це звісно лажа. Там треба було б не просто відбивати його, а звіртатичя у військову прокуратуру щоб натягнули винних і не повторилося.

В Вооруженных Силах Украины допускают возможность мобилизации ограниченно пригодных к службе мужчин.

Ну це точно щоб стримувати великі черги добровольців.

Олег,це тупо піздьож. З першого по останнє слово.

Ніяких тилових частин ітп. Я тобі якось розповім,які блядь тилові частини.

Звісно,якщо 2+ відбашляєш ,то може десь і приткнуть.

А так на передок і не їбе. У нас війна,хулі ви скиглите? Пиздуйте бігом,а якщо то поховаємо.

Мінімум половина армії, це тилові частини. Військомати в тому числі. Якщо в бойову потрапляєш то так, дуже мала ймовірність відсидітися в тилах.

Башляють тільки ті що самі з язиком наперевіс вишукують кому хабаря дати, щось собі порішати, а потім скиглять що "не підмажеш-не поїдеш". Жодного хабаря за всі роки в армії не давав.

только кнутом

а пряника нет

Які ще пряники , раз сам кажеш що 100к гідна зарплата? Зробити 200к бюджету не вистачить, та й особливо не збільшить кількість добровольців. Хто за 100 сциться і за 200 сцятиметься. Пільги і так є (думаю їх різатимуть після війни).

Про зменшення зп тиловикам вже й так іде мова, знову ж таки бо казна пуста і дотаційна.

Я раптом що тільки "за", щоб бойові по 500к були, тільки розумію що то лиш мрії та не раціонально в масштабах країни.

Опубліковано:

Система, м‘яко кажучи неідеальна. Причиною тому і військовозобов‘язані, які не надають інформацію по собі про зміну стану здоров‘я, сімейному стану і т.д., і сама система військового обліку.

Те, що вручають повістки усим підряд, робиться виключно для створення процесу масового оповіщення.

Фактично в середньому 50-70% з тих, кого везуть з військкомату в частини, розвертають назад. Частинам не потрібна зовсім неефективна біомаса.

Пишу це, як людина, що з лютого минулого року в військкоматівській системі. А останній місяць безпосередньо працюю по людям.

Опубліковано:
Про зменшення зп тиловикам вже й так іде мова, знову ж таки бо казна пуста і дотаційна.

Я раптом що тільки "за", щоб бойові по 500к були, тільки розумію що то лиш мрії та не раціонально в масштабах країни.

нет у нас никакой казны

нас полностью спонсируют

так что пофигу сколько платить

Опубліковано:

Та не будуть вони воювати. Їх просто винищать і все. Як можна воювати без мотивації і коли до тебе відносяться ,як до полоненого,а то і гірше?

Та про що ти кажеш? Тобі скинути виписки хлопців,які повинні бути списані ,а їх засунули в саму дупу? Чи тих кого признали обмежено придатними ,а вони ледве ходять?

Які тилові підрозділи? Ми в тилу не були з 24,а ти про тили кажеш.

Опубліковано:

только кнутом

а пряника нет

так і є. Вони всіх лякають тюрмою,строками та інше.

Хз,хто їм сказав,що це буде працювати,я не знаю.

Таких гребуть,що я в ахуї. З такими хворобами.

Я хз. Бачив той медосмотр(( Краще б не проводили зовсім. Хоча його і так немає

Опубліковано:

Увесь минулий рік читав новини, що у Великобританії (а також у деяких інших країнах) проходять навчання українські військові, постійно світлини навчань викладували. Казали, що навесні закінчиться навчання. Кількість цих військових не надавалася, навчання проходить майже рік. Цікаво, з них там що, роблять універсальних солдатів? Я, звісно, розумію, що навчати треба ретельно та чим довше, тим краще навчаться, але з одного боку, хтось навчається у ВБ рік коли йдуть запеклі бої (хочеться сподіватися, що після навчань ці військові зметуть terrorussians як пил), а з іншого, на вулицях хапають перших-ліпших та женуть одразу на фронт без навчань та у перші 20 хвилин бою вже купа 200х (про це навіть тут писали)...

Опубліковано:
они ротируются с Британии.
Опубліковано:

Та тут позиція проста у наших уєбанів в погонах. Пох ,що там вміють,пох на стан та на все пох.

Вперьод на амбразури .

За сутки 110 вбитих, скільки поранених хз,там страшні цифри. Це на одній ділянці в одному підрозділі.

І коли розповідають,що все є ,то запрошую на наш напрямок. Ні хуя немає. Рпг йобане ото і все.

Атак да,патріотизм то добре,але танк не розхуяриш.

Опубліковано:
Там треба було б не просто відбивати його
В таких ситуациях обычно люди выдыхают с облегчением и уже связываться не хотят.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...