Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Логично,я же пишу то,что происходит в Моей части. И я пишу то,что вижу я и мои побратимы.

Неважно насколько она правдива? Подтягивался,я тебе покажу ,чтобы ты узнал, насколько она правдива.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Залужного чуть ли не гением военного дела называли
Так и сейчас называют. Ты же понимаешь, что из условного окопа одна картина, а из кресла фельдмаршала совсем другая? Аналитики смотрят на информацию, которой у нас нет, и нет у тех, кто в окопах. А люди в окопах смотрят на то, что происходит вокруг, своими глазами. Это два разных мира.

Опубліковано:

Кирилл все верно написал. Масштаб информации разный. Я написал только о том,что вижу и знаю что у нас происходит.

Опубліковано:

Також іноді розкисаю і кілька днів нию. Важливо вміти зібрати себе до купи.

А думок і позицій так, сотні тисяч.

Пару днів тому на фоні послухав, намана:

Опубліковано:
Кирилл все верно написал. Масштаб информации разный. Я написал только о том,что вижу и знаю что у нас происходит.

Ти бачиш добре взвод, менш-роту, і вже погано-батальйон. Не кажучи про більші ланки. І якщо у вас в зводі все дірьмово, то перш за все це погана робота сержантів (нещодавній спіч Маркуса по цій темі дуже проникливий), ти наскільки пам'ятається сержант?

Самі настрої дуже різняться, іноді на сусідніх позиціях, де сотні метрів-зовсім протилежні, якраз тому що 60% побуту/настрою/боєготовності підрозділу-сержант. Може бути заведеним і діяльним, ведучи людей за собою як сильна особистість, а може тільки соплі та плітки розпускати, яке погане командування та як хочеться до жінки.

Опубліковано:

Це той сами відос про дезертирство, який раджу всьому своєму оточенню.

Опубліковано:
60% побуту/настрою/боєготовності підрозділу-сержант. Може бути заведеним і діяльним, ведучи людей за собою як сильна особистість, а може тільки соплі та плітки розпускати, яке погане командування та як хочеться до жінки.

ну мы так не договаривались)

прежде всего виновать зелебобик, зеленая плесень

потом потихоньку подтягивается залужный... еще не придумали ему обзывалку

потом министерство обороны. втюхивают нам яйца по 17грн! если б не они, то ели б в три раза больше яиц. как погранцы! у них закупка правильная

дальше виноваты командиры, всякие там штабные крысы, генералы кразнокрады

а ты шо такое говоришь...

Опубліковано:

А как может быть по другому в армии? Надо ласково и нежно? Насколько я понимаю, чёткое выполнение всех приказов, думать не надо, надо выполнять, у меня так было на срочной службе в учебке

Опубліковано:

рукоприкладство?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...