Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну шо,почнемо з початку. Як 24 лютого. Але до Харкова не пустимо пігдогів.

Сподіваюсь мене ще вистачить на цю битву.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Від верблюда.

это не надежный источник.

просто за период в пол года, уже неоднократно вбрасывали такую информацию (я про ровенскую и волынскую область). где срочно начинайте эвакуацию, через 2 дня писта будет. а потом посты с извинениями, где "это было мое виденье ситуации..." и Коваль едет на границу снимать успокоительные видео для перепуганных.

у меня родственники живут в 20 км от границы с бульбофурерстаном. да и сам я там бывают стабильно регулярно и вижу ситуацию и общаюсь с военными которые именно на этом направлении.

поэтому скептически отношусь к таким заявлениям.

возможно имеется киевская, житомирская, черниговская области...

Опубліковано:
Харків-Суми-Полтава

про верблюда увидел, а эту часть сообщения нет(

Опубліковано:

Звісно що мова про ймовірності, а не гарантію. Війна динамічна річ і сам сподіваюся що цей прогноз буде мимо, вся рідня по Полтавщині.

Тут не писав та крайній прогноз був мимо, на початку січня покладав великі сподівання на звільнення Енергодару до кінця січня. Нажаль надто багато сил русня стягнула.

Опубліковано:
возможно имеется киевская, житомирская, черниговская области...

В киевской где я живу примерно такая же ситуация. Это не 24-26 февраля, скажем так много чего и много кого готовы к огненному приветствию

Опубліковано:
Висока загроза нападу з півночі 5-10 днів.

Сука, как же они заебали уроды.

Опубліковано:
Это не 24-26 февраля
Это-то и напрягает. С одной стороны, обороноспособность в разы выше и все готовы. Позиции укреплены, хаймарсы и прочая техника на готове, личный состав потрепан но закален в боях и полностью готов. С другой стороны мысли постоянно закрадываются "ну не полные же они имбецилы опять массово наступать, это ж верное самоубийство". А потом другая за ней "ну, вообще-то может и полные".

По всем прогнозам и оценкам в т.ч. западных товарищей им наступать особо нечем. Ну чтобы какой-то серьезный успех развить. Предел возможностей - небольшие локальные прорывы. Очень хочется, чтобы все эти почтенные господа оказались правы...

Опубліковано:
“Я скажу, можливо, не зовсім зараз популярну фразу – не буде наступу. Його просто не буде. Буде збільшення тиску росіян. Буде збільшення дій наступального характеру по всій лінії фронту. Але широкомасштабного наступу просто не буде. Їм нема чим його проводити”, – сказав у етері "Апостроф TV" воєнний експерт, полковник запасу Роман Світан.
Опубліковано:

Звісно сили там ще є, Вугледар і Мар'їнка тримаються виключно через героїчні надзусилля і регулярне поповнення особовим складом, приданими підрозділами. Переконаний що спроба як мінімум віджати всю Донеччину буде, а для цього потрібно відволікаючі удари з неочікуваних напрямків.

Опубліковано:

Тоді Харків,то не зовсім неочікуваний напрямок.

Тут їх чекають. Незважаючи на ті зелені опудала,що стоять всюди.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...