Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Просто ті хто казав,що буде війна вважали дурнями та сміялися.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Просто ті хто казав,що буде війна вважали дурнями та сміялися.

Так и было. Весь инет был в шутках типа давай уже после вторжения или а то что? путин нападет?

Я послушался совета на одном валютном форуме. Там тоже почти никто не верил, но один авторитетный чувак посоветовал провести хорошо время с близкими, возможно в будущем это уже будет нереально. Мы пару раз успели собраться большой компанией, крайний как раз 23 вечером.

Опубліковано:
ещё с 91года
Намекаешь, что валить можно было еще в 91м? Ну, на самом деле многие так и сделали )
вважали дурнями та сміялися
Я до конца не был уверен, что начнется. Но было нихера не смешно.

Опубліковано:

Найвичерпнішу характеристику хуйлу дав Немцов, здається, останній політик на парашці:

(формат шортів, чомусь, форумний плеєр не підтримує)

Мене навіть більше лякає не той факт, що хуйло напало, а те, що у той час робив приЗЕ!дент. Якби хуйло дало йому ще півроку-рік творити ту дичину, яку творив Боневтік Перший, то від України могло взагалі нічого б не залишитися й хуйло її би взяв без рукавичок. Так що, у певному сенсі, хуйлу можна подякувати що він теж йобнутий та напав дуже передчасно по усім параметрам.

Опубліковано:

Так ти Кирило і не глузував. Ти казав,що не впевнений у тому,що нападе.

А дуууже багато просто насмілися та робили дурнів з тих,хто готувався.

Якісь несинітниці вигадували,глузували та тому подібне.

А зараз роблять вигляд,що такого не було.

Опубліковано:

никому не попадалась инфа про то кто из ахулигархов/депутатов (хотя наверное правильно ставить "=") и сколько задонатил на противостояние в войне с раZZией?

Опубліковано:
Якби хуйло дало йому ще півроку-рік творити ту дичину, яку творив Боневтік Перший, то від України могло взагалі нічого б не залишитися й хуйло її би взяв без рукавичок

дивно, економічні показники росли, доросли до ригівських післякризових часів чи навіть перегнали, зайнялися інфраструктурою, бо це тупо класика, що треба робити, коли все хєрово

а тут на тобі

Опубліковано:

Я мав на увазі більше політико-військовий аспект його діянь. І так, будувати дороги на весь кошт фірмами Каломойши з білоруського асфальту коли ось-ось хуйлонападе це дійсно рівень найвеличнішого лідера сучасності. :JC_doubleup:

Опубліковано:

круто, в нас в області виробляли білоруський асфальт

Опубліковано:
все было очевидно. Ну, сложно возразить теперь ))
теперь-то да..

хуйлу можна подякувати
не за что дякуваты

лучше тысяча коломойских с асфальтом, чем все убитые украинцы

кто из ахулигархов/депутатов (хотя наверное правильно ставить "=") и сколько задонатил

не знаю кто сколько, но одному скоро героя Украины дадут, непосмертно

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...