Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Даже интересно, чем он так подорвал нашу непробиваемую, сбудованную сивочолым за 5 лет каденции оборону. Что еще прям полгода и вообще ничего не осталось бы.
звісно нічим не підірвав. Зміцнив до сили силеної. 24 лютого ,ми як раз усю міць побачили.

Опубліковано:

А философия жопы в тепле - понятна?

Опубліковано:
Исходя из того что я никуда не свалил ни в 91,ни 24.02 - я говорю, что есть те кому нужна родина. Пусть и с олигархами и дырявым асфальтом. А есть те, кому важно чтоб жопа в тепле, желательно на готовое.

Я никого не держу. Я хочу жить с сильными людьми, а не маменькими сыночками, что от взрывов за горизонтом, бегут куда глаза глядят забыв про всех и все. Тока чтоб жизни ничего не угрожало

нам з тобою по дорозі. Тим паче в тебе вже є чим спину прикрити. Да і тепер знаю точно,що при небезпеці не з'їбнеш нікуди і не будеш труситися від страху та шукати де тихіше.

Повоюємо ще,зарано нас списувати з рахунків.

Опубліковано:

Лёша. Я героя не включаю. Но извини, иногда нужно думать не только о себе. Но и о своих обязанностях.

Если мы все, 40млн побежим в Польшу - то что будет со страной?!

Пох на неё?

Обьясните, как можно кричать Азов - сила! Бахмут фортеця! Из Польши?

Как? Можно преклоняться перед силой и мужество, и сидеть за тысячи км от этой самой силы и мужества?

Как можно любить Украину и в самую трудную минуту махать флагом на площади Берлина?!

Опубліковано:

Ну тут я хз(( Теж був такий момент руки опустилися до низу і хтів все кинути.

Але то таке. Перенавантаження,зневіра ,яка швидко пройшла.

Ми не герої,ми просто пішли захищати свій дім. Ти не злився нікуди, хоча до останнього не знали чи втримаємо підступи до Слов'янська чи доведеться відходити. А ти сидів і не тікав. Тому тут не в героїзмі діло ,а в тому,яка є людина і ким вона є всередині.

Я от наприклад так боюся,що словами не передати,всі бояться окрім мертвих та дурнів.

Але ми боїмося в справу робимо. Багато знайшли для себе якісь відмовки і тим заспокоїлись,а менша частина пішла ще 24 ,щоб ті хто знайшов відмовки мали змогу втікти.

Опубліковано:
Зміцнив
Та хоть зміцнив, хоть підірвав, знати б чим. Топто до нього була міць, а після нього повна дупа. Я не можу зрозуміти в чому. Що саме він такого зруйнував, що як каже Антон можна голіруч брати. Ніхто казати не хоче, тільки лаються.
философия жопы в тепле - понятна?
Неа. Любая философия - это не ко мне. Я, конечно могу играть словами, но в этом хоть какой-то смысл должен быть, а в философии его нет.
Опубліковано:

Ты ж ещё не забывай. До мая месяца моя дама - служила в 3035

24го всю часть собрали и предложили написать заявление на увольнение.

Командир хотел быть уверенным в своих людях

Были те кто написал бумажки. И я не про баб.

Так что и если была мысль уехать - я не мог)

Опубліковано:

Навіщо обговорювати те що казали сто разів?

Я ж не сказав,що так розвалив,що можна брати голіруч. То ти вже щось від себе вигадав.

Тому кожен лишиться при своєму.

Опубліковано:
Ты ж ещё не забывай. До мая месяца моя дама - служила в 3035

24го всю часть собрали и предложили написать заявление на увольнение.

Командир хотел быть уверенным в своих людях

Были те кто написал бумажки. И я не про баб.

Так что и если была мысль уехать - я не мог)

звісно пам'ятаю,що в тебе жінка на службі.

Ну от дивись. В частина яку я потрапив мала на той час 128 чи щось таке офіцерів. З'їбались сто,але зараз вони всі повернулись і вже знов журнали журналів,штраф за те як броню носиш і чому вона не статутна. Почалося те ,чого я дуже боявся. Але ...

А те що тікали то да. Я бачив з якою швидкістю уйобували з міста ,а хлопам зі зброєю казали - ну ви того ,втримайте Харків,не віддавайте.

Ми їхали колони хуярити,а на зустріч кілометрові черги з тих,хто уйобував. Так ті підараси покидали своїх тварин і за це я їх ненавиджу ще більше. Гірше кацапні .

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...