Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
То ти вже щось від себе вигадав
То не я, то Атон.
кілометрові черги з тих,хто уйобував
Ти про цивільних? Так усі ж казали що треба евакуюватись, і ти начебто казав. Усі не можуть воювати. Нажаль і виїхати усі не можуть, якби могли, то не було б стільки загиблих цивільних в тому ж Бахмуті, або Ізюмі...

В смерті немає ніякої користі. І загинув просто тому що "залишитись" це по-пацаньски ти теж нікому кращє не зробиш. Навпаки, залишиш родину без батька. Я розумію, коли ти не можешь виїхати, або можешь справді робити щось корисне залишившись, але ж дуже багато людей абсолютно не потрібні в містах під обстрілами. Є ті, хто випікає хліб, або підтримує коммунікації, або стежить за порядком. А є 90% тих, хто не може ні працювати під час віїни, ні волонтерити якось, бо про себе не в змозі подбати. Що їм робити, лишатися просто з принципа, бо Ярік вважає що це по-пацаньски? Як на мене, то хай кращє їдуть у Варшаву та розмахують прапором на площах, це набагато корисніше, ніж виживати посеред бойових дій. Українська спільнота за кордоном багато користі приносить насправді. А ще вони мають повне право кричати "Бахмут фортеця" і це не лицемірство з їх боку.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Ага... Пробухивает пособие и пилит видосики)

В принципе. Это разговор ни о чем

Война показала, кто из чего сделан

Я очень рад, что среди моих друзей знакомых много тех, от кого б я в жизни не ожидал того, что они сделали. Делаю и дай бох сделают

А есть те, кого я знать не хочу.

И мне плевать, как они для себя себя оправдывают.

Опубліковано:

Звісно казав і кажу,що не всі можуть воювати і треба евакуюватися. Але коли уцобують вгодовані мордяки,а хлопці по 18 років лізуть в пекло,то я не розумів ніколи.

Родину без батька кажеш? Ну тоді можна сміло викреслити 50 відсотків тих хто воює. Якщо вони будуть такою логікою користуватися. А у багатьох по дві,три дитини.

Доречі як ми бачимо зараз,то воювати можуть усі. Точніше ті в кого бабла не вистачило відкупитися.

Хромі,косі,з купою болячок,55+ та інші.

А ти кажеш не всі.

Про працівників критичної інфраструктури,я нічого не кажу,вони теж на полі битви знаходяться.

Доречі вони тут яким боком,до тих хто з'їбався наклавши в штанці?

Ярік так вважає,бо він бачив війну. Він багато чого втратив на що пиздячив роками і тому що у нього така точка зору.

Доречі якби Ярік втік,то хто б допомогає хлопцям у славнозвісному Слов'янську?

Так і виходить. Хтось воює,бо вивели інші. Хтось допомогає під обстрілами і багато таких хтось.

А хтось з'їбався і вигадав 100500 причин чому він не може ,чому саме він повинен бути в безпеці.

Опубліковано:
перевели статью файнэншел таймс, кто-то еще считает хуйла умным..

дістали дохлятину протухлу торішню про те, що пуйлу не те доповідають, ага.

і він взагалі не в курсі, що в реальності відбувається, звісно. ні сном, ні духом не підозрює.

Опубліковано:

это про события годовой давности

теперь-то он в курсе

----------------

у нас впервые сказали власти, что Вилкул младший - никто

новый нач ОВА

Опубліковано:

Ну что, пошли прилеты...

Звук сначала как свист, а потом взрыв. Кажется, что это дроны-камикадзе.

Слышно очень хорошо, где-то недалеко прилетает

Опубліковано:
Ну что, пошли прилеты...

Звук сначала как свист, а потом взрыв. Кажется, что это дроны-камикадзе.

Слышно очень хорошо, где-то недалеко прилетает

тримайтеся рідненькі. Вам важко буде,бо підари до вас дістають усім підряд. І будуть мститися за те що отримали пизди.

Думаю ,що по Харкову почнуть під ранок.

Опубліковано:
Асфальт это политический или военный аспект?

Даже интересно, чем он так подорвал нашу непробиваемую, сбудованную сивочолым за 5 лет каденции оборону. Что еще прям полгода и вообще ничего не осталось бы.

Для Зелі - був політичним аспектом в його "+", для обороноздатності країни у військові часи - "-".

Сивочолошенко так нажився на війні побудувавши навколо Дна-нєт-ська фортифікаційні споруди, що свино-собаки 8 років не можуть відкинути ЗСУ, хоча спробують це майже кожень день восємь лєт™. Сивочолошенко підтримав розробку Нептуна, за допомогою якого російський військовий корабель пішов нахуй, Богдани, яку встигли тільки одну зробити. ПриЗЕ!дент скасував розробку всіх інших недороблених наробок ВПК, наприклад, Вільха. Пропіольоха казав, що після приходу до влади Зелі дуже погіршилась якість харчового постачання ЗСУ. Це перше що спало на думку.

Опубліковано:

Не знаю на чем кто нажился, но и ольха, и все остальное строилось по плану, как до зели, так и после. Никто ничего не скасовував. Этого всего как нихрена не было, так и не появилось. Начиная с нептунов, заканчивая патронным заводом.

Точнее как не появилось, мацкву чем-то же утопили. И саудиты нам что-то вернули обратно. Все это появилось при зе и не появлялось при по. Рассказывать не мешки ворочать. Покажи мне реально что он развалил. Что-то, что реально существовало до него и перестало после.

Про питание слышал, это печально, но это и есть тот самый ужасный развал армии, который оставил нас голыми и беззащитными перед ордой? Или просто надо найти кого-то виноватого ближе, чем в кремле?

Ни-хе-ра не было. Не было чего разваливать. Ни оборонпрома, ни командования, все гнилое и все досягнення на бумаге. Прл восемь лет не могли взять это ты вообще у запоребрика научился. Восемь лет там три калеки было на двух танках, их восемь лет устраивал статус-кво и была надежда принудить к минским, подписанным знаем кем. При Зе стало ясно, что хуй а не минские, ну и поперли полномасштабно, как никогда не перли до этого. Рассказывать про небывалую оборонную мощь, которую мордор 8 лет не мог сломать, это соловьевщина. Так и до жестов доброй воли рукой подать.

Опубліковано:

Зеля и нептуны.. никогда еще эти вселенные так не сближались, как в посте на бб-форуме)))

Если на таком уровне спекулировать, то сколько страна получила до войны 2022 при Томосе и при Зеле джавелинов, байроктаров, тощо.. которыми останавливали орду?

--------------------

Ожидается, что администрация Байдена объявит о пакете помощи Украине на 2 млрд долларов в годовщину российского вторжения, 24 февраля.

Источник: CNN со ссылкой на источники

Детали: Власти США в этот раз не отправят Украине оружие со складов армии США, а закажут его производство у американских компаний.

"Хотя эта помощь может занять гораздо больше времени, чтобы прибыть в Украину, она также сигнализирует о долгосрочных обязательствах оказывать помощь Киеву в том, что США считают затяжным конфликтом против России", - пишет CNN.

Речь идет о новом финансировании закупок и новых контрактах на оборудование для Украины, которые включают:

реактивные системы залпового огня HIMARS;

артиллерийские боеприпасы калибра 155 мм;

несколько типов беспилотных летательных аппаратов;

средства противодействия БПЛА;

оборудование для разминирования;

защищенное оборудование связи;

подготовка и техническое обслуживание.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...