Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну ещё по мимо Чонгара сам Зеля в самом начале президентства открыл центр разминирования в Мариуполе. У нас по району (км 150 от Марика) на каждом столбе висели объявление на такую шабашку. Один знакомый вроде ездил, месяц обучения и работа вахтой. Но это я не от него слышал.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Кирило,сдати він скоріше за все нічого не міг. Кому б не дали,навіть при великому бажанні.

Приклад тому наш з тобою Харків і Дудін на якого зараз все кодло накинулося.

Опубліковано:

Ок, бачу, що є проблеми з розумінням сутности, тож виокремлю головне:

Сивочолошенко так нажився на війні побудувавши навколо Дна-нєт-ська фортифікаційні споруди, що свино-собаки 8 років не можуть відкинути ЗСУ, хоча спробують це майже кожень день восємь лєт™.

Це Авдіївка та навколо. У Харків та інші міста вони, нажаль, не через ці споруди їхали. А от через ці 9 років проїхати не можуть.

до взятия голыми руками осталось 8% (0.5 года к 3.5 годам соответственно).

Розумію, що це не так складно, як 2+2, але якщо 3.5 - це 100%, то 0.5 до них - це 14,3%. Навіть якщо 100% - це 4, то 0.5 до них - це 12,5%. Хто тебе взагалі взяв працювати погромістом?! Сподіваюсь, ти не пишеш софт для АЕС...

Как я понимаю, до него все было хорошо и правильно, он пришел и начал последовательный развал обороноспособности, каую-то ненатягиваемую на голову дичь, которая бешеными темпами разрушала нашу обороноспособность, которая была ранее достаточно, чтобы сдерживать весь мордор, а потом осталось от нее всего ничего, еще полгодика и вообще ничего не осталось бы. Вот я и спрашиваю: что?

Невірно розумієш. До нього багато чого було погано, але за нього стало погане й те, що було непогано. В нього то Охмєтка готує держпереворот, після цього він намагається посадити Потрошенко, видумуючи кожний раз інший лівий привід, у той час, коли західні партнери чемно просять його це не робити, у той самий час покриває олігарха, рука якого стирчить з його дупки, та видати якого чемно просять західні партнери. Між іншим, коли півкраїни сиділо днями без світла після ракетних обстрілів, ферросплавний заводик однієї бородатої бабусі не вимикали ані на хвилину.

Кто-кто, а Атон точно в курсе, что я его никогда не обижал и плохо не относился. Я думаю он подтвердит.

А хто на бокс пішов та ружбайку купив, га?! Чекаєш поки мене деокупують щоб образити. :ao:

Опубліковано:
розміновувала Чонгар

Про разминирование Чонгара пока нет никаких доказательств (и будут ли?)

Сейчас больше склоняются к мнению к зраде/сливу информации про минные поля среди верхушки СБУ в Херсонской области

Опубліковано:
9 років проїхати не можуть.
Там где не могли, там и не проехали. А где проехали, то не потому что там хуже стало, а потому что пидры притянули сил кратно больше, добавили авиацию с ракетами, засеяли земледелями и пожгли солнцепеками.

8 лет Джазз писал про бои под Марьянкой. А в этом году просто не стало Марьянки. Не потому что наши арту убрали, а потому что твари просто сровняли ее с землей, ничего не осталось.

Ничего нигде слабее не стало. Наоборот. Просто сравнивать гибридных ихтамнетов с нынешней ордой бессмысленно.

сам Зеля в самом начале президентства открыл центр разминирования в Мариуполе
Когда ж он все успевает, офигеть.

В Харькове тоже нужно открыть, если еще не открыли. Все это говнище разминировать еще десятилетия теперь...

Но мы там про Чонгар. Там тоже бригады собирали? Было б неплохо, помогло бы следствию.

Чекаєш поки мене деокупують
Так, чекаю якщо чесно...
Опубліковано:
от той Порох клятий. То все він робить.

То не до мене)

У нас багато лайна, та гівнюків як при Пороху, так і при Зелі

Але якщо брати в цілому, то Зеля виявився непоганим президентом, вірніше навіть не так - кращим ніж ті, що в нас були до нього. Це моя особиста думка, доводити з піною у рота не буду))

Може я б таке й про Пороха казав, був би він при владі зараз з плюс мінус з тими же результатами.

Опубліковано:

Та не треба нічого доводити)) Це не має сенсу. У кожного своя точка зору.

Головне,щоб вбили кацапню та в майбутньому не робили тих помилок,які робили наші пращури.

Та навчитися жити з тим,що йобнуті поруч і можуть напасти будь якої миті.

Опубліковано:

Ніхто не очікував від рососії такого((

Президент Зеленський ((

Опубліковано:

коротко о прессконференции Яшневтик

Опубліковано:
Та не треба нічого доводити)) Це не має сенсу. У кожного своя точка зору.

Головне,щоб вбили кацапню та в майбутньому не робили тих помилок,які робили наші пращури.

Та навчитися жити з тим,що йобнуті поруч і можуть напасти будь якої миті.

Я вже давно навчився жити з тим, що йобнуті поруч), це не тільки про русню.

А в іншому ти правий

Вбити

І вчитись на помилках, своїх та чужих. І не забувати, чого ті помилки коштували та будуть коштувати у майбутньому.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...