Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
кто-то ссылку открыл в моем посту? продублирую весь сетап

Ну да, Из з этой ссылки и писал, что мне не понравилось. То, что он себя хвалит, меня лично не трогает

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

тогда не понял откуда такой вывод?

Разве что собираются яйца попередникам в тиски зажимать, почву щупает, как народ отреагирует...

пришла репортерка, вместо вопроса закатила истерику от томаса, ей указали где место ей и томасу

какую почву? какой народ?))

все просто

дура от вора

он себя хвалит

это благодаря народу Украины, Вооруженным силам
Я никакой не герой
перехвалил, да
Опубліковано:
Я крайній раз голосував за Ющенко

Тоді ще малим пиздюком був, без права голосу та базового уявлення про довколишній світ.

Опубліковано:
с точки зрения Си.
Это Си статью писал? Если нет, то послать бы этого балабола подальше. Все-то он знает, кто что думает. С такой суперсилой он должен быть главой иллюминатов.

Я, например, не вижу для Си никаких преференций от сильной рф. Договориться скупать ресурсы он может и с кучкой независимых республик.

Единственная причина, по которой Си может не хотеть полного развала мордора - это потомку что мордор противовес для Запада. Поэтому он не участвует в санкциях насколько это возможно. Но и помогать рашке для него выйдет слишком дорого, невыгодно. Если долго сидеть на берегу реки, модно увидеть, как мимо проплывает труп твоего врага. Как по мне, Си на берегу и сидит, ждет. Причем его любой труп устроит по факту.

Опубліковано:
тогда не понял откуда такой вывод?

пришла репортерка, вместо вопроса закатила истерику от томаса, ей указали где место ей и томасу

какую почву? какой народ?))

все просто

дура от вора

перехвалил, да

Ну раньше Зеля а Пороха не наезжал, или я не видел. Вот и предположил, это так пальцем в небо))

Опубліковано:

Документальний проект «Рік» від команди «Світу навиворіт» - це авторський погляд Дмитра Комарова на війну з тих ракурсів, які не побачиш в новинах.

Опубліковано:

Хороший приклад пропаганди з нашої сторони.

Пару тижнів тому там був. Так, туди навалювали танками, рсзо та піонами кацапи, але метрові залізобетонні стіни стояли. Підірвали, щоб ворог не мав домінуючої висоти на десяток кілометрів. Все йде до втрати Мар'їнки, нічого тримати вже.

https://t.me/DeepStateUA/15736

Опубліковано:

Проект Комарова - сильно.

Когда подвал где детей держали показывали, аж зубами бля скрипнул...

Опубліковано:
Проект Комарова - сильно.

Когда подвал где детей держали показывали, аж зубами бля скрипнул...

я сторінку чи дві тому написала про цей проект. дуже сильно знято. Комаров як журналіст дуже якісно робить свою роботу.

почала плакати на історії про двох хлопчиків з Северодонецька, в яких мама вийшла з дому у магазин і не повернулася.

і у кінці на історіях Залужного.

там найцінніше - це історії саме військових і військового керівництва, як на мене. ну і Буданов з котом Гюнтером. взагалі, у мене враження що у Буданова що не фраза - то тролінг русні. "ви знаєте, що на вас полюють? - так, мені це подобається, значить я добре роблю свою роботу".

до речі, буде продовження. Комаров же далі їздив по місцях бойових дій і знімав.

ЗІ. здається, про село Ягідне на Чернігівщині навіть окрема документалка є, приїздили закордонні журналісти і знімали. історія абсолютно дика і безпрецедентна, у неї величезний розголос.

Опубліковано:

йобанные бездельники..

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...