Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Дима, которого с попустительства администрации еще до сих пор, по каким-то причинам не забанили.

а не забанили, не дивлячись на те, що багато форумчан були б не проти. через це. що форум в нас спортивний, а тема про політику чи інакомисліє не може слугувати причиною бана

тема сповнена протирічь і підігріта революційними настроями, тому зальотних тролів ми тут баним без розбору, усі інші мають право на власну думку

ЗІ: та боїмось ми його, вон який здоровий )))

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Путин рвёт олигархат Украины

не вдалось настроїти народ проти бандерівців - львів бандерівський перший заявив про готовність прийняти до себе жителів криму

так тепер проти олігархів - але ті хлопці теж не пальцем роблені, думаю зараз щось придумають - бабла дадуть армії нашій або ще щось, бо вони то страх як не хочуть в росію

Опубліковано:
Путин рвёт олигархат Украины

путін захищає російську мову

Опубліковано:
путін захищає російську мову

дак активистов через 15 мин забрали "полицаи"

Опубліковано:
Ненавязчиво так

Средняя зарплата россиян 6 тыс.. эт что по москве зарплату брали? Или воронеж, тула, белгород уже не расия?

Опубліковано:
в тому плані я вас теж підтримую, проте, я розумію чого так сталось, і готовий потерпіти це заради чогось іншого, оскільки розумію що по інакшому воно статись не могло

Что там еще терпеть, раскол страны уже есть, не уверен что Крымом ограничется

Опубліковано:

Все Крым уже не хочет в Россию, Крым теперь хочет быть независимым государством о_О! И я наблюдаю явное противоречие, если на референдума проголосуют за вступ в Россию, то Крым станет независимым государством. Типа государство марионетка Путина, официально не в составе РФ, но под Россией. Я знал что Путин засцыт официально присоединить Крым к РФ и даст заднюю под давлением ЕС и США!

"Если в результате предстоящего 16 марта 2014 года прямого волеизъявления народов Крыма будет принято решение о вхождении Крыма в состав России, Крым после референдума будет объявлен независимым и суверенным государством с республиканской формой правления.", - сказано в "декларации".

Рада Крыма приняла "декларацию о независимости

Опубліковано:

Абхазия ІІ :) Через какое-то время поймут во что вляпались.

Опубліковано:
не вдалось настроїти народ проти бандерівців - львів бандерівський перший заявив про готовність прийняти до себе жителів криму

так тепер проти олігархів - але ті хлопці теж не пальцем роблені, думаю зараз щось придумають - бабла дадуть армії нашій або ще щось, бо вони то страх як не хочуть в росію

Не хотят судбу Березовского, Ходорковского, Лебедева...............................

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...