Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Але зараз, вже рік пройшов, може нарешті ж влада признати, що у межах Києва не було ЖОДНОГО бойового зіткнення з ворожими ДРГ?

та як не було, як були О_о

в моєму районі за півкварталу від нашого будинку було кілька одиниць спаленої техніки. ретро-БТР якийсь і вантажівка точно були. і десяток трупів.

на Оболонь і Троєщину заходити намагалися, результат приблизно схожий. одна групка без техніки заходила, її тероборона з місцевих пов'язала. в лісі на Виноградарі ловили. на Синьоозерній теж. не дивуюся, що там досі скоріш за усе заміновано.

і це тільки те що я знаю і згадала. а є ще Пуща-Водиця, про яку рідко говорять, але там історія з руйнуваннями жахлива (частина це рівень Бучі-Ірпеня), і ДРГ виловлювали немало, саме тому там жах був і пекло. приятелька з сім'єю чудом жива лишилася.

звісно, це не "деокупація" і близько. але ДРГ були абсолютно точно.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

До чого тут Буча та Ірпінь?

Мої знайомі,які бились за Київ також кажуть,що боїв не було в самому Києві,палили чортів на підступах.

В Харкові були міські бої,бо сам приймав в них участь.

І те їх було не багато. Олексіївна,Шевченко,в лісопарку рубились ,коли там якась колона прорвалась зі сторони п'ятихаток та в центрі міста були боєзіткнення.

Про ретро БТР,трупи та вантажівку,то нажаль френдлі фаєр був(((

Опубліковано:
Мої знайомі,які бились за Київ також кажуть,що боїв не було в самому Києві,палили чортів на підступах.

Про ретро БТР,трупи та вантажівку,то нажаль френдлі фаєр був(((

бтр на російських номерах і трупи у російській формі то френдлі фаєр? нууу не знаю.

у самому Києві були. невеликі ДРГ кілька разів проривалися на початку вторгнення. там групи малі, але були. мої колеги на власні очі з вікон квартир то бачили.

Опубліковано:

Гаразд,як тобі забажається. Сперечатися не буду.

Опубліковано:
бтр на російських номерах

бтр с автомобильными номерами? на войне такие не водятся.

"врёт, как очевидец", в общем.

Опубліковано:

а де ви їх діваєте? ми тут в автобатах трахаємось- отримуємо їх, на облік ставимо. ти з бмп не спутав? колісна техніка на номерах.

Опубліковано:
розстріляти нафіг
Очень хочется, конечно. Но от нас тогда Европа отвернется.

Пожизненного с конфискацией без права на удо, вот это было бы норм. И без расстрелов, и общество от них избавится, еще и работать в тюряге будут на государство. Ну, скорее конечно на начальника зоны, но это уже отдельная тема для посадок...

бтр на російських номерах
Номерах? )) Ты где-то видишь номера?

Опубліковано:
На всех бронеобъектах (БТВТ) как правило на лобовом броневом листе выбит серийный номер, состоящий из двух групп букв и двух групп цифр

Образец серийного (заводского) номера:

Е 05 ЕТ 2554, где:

Е – код года выпуска ЕТ – код завода- изготовителя

05 – месяц выпуска 2554 – серийный номер

До 1959 года ставились две последние цифры года, в 1960 году цифры года не ставились (хотя встречаются машины с клеймом 60), с 1961 по 1969 ставилась последняя цифра года.

Коды заводов:

AT – Челябинский тракторный завод, Выксенский завод

БТ – Ленинградский Кировский завод

ВТ – Нижнетагильский вагоностроительный завод

ГТ – Омский машиностроительный завод

ДТ – Липецкий машиностроительный завод

ЕТ – Харьковский тепловозостроительный завод

ЖТ – Курганский машиностроительный завод

ИТ – Завод “Баррикады” или Ижорский завод

КТ – Челябинский завод дизельных двигателей

ЛТ – Заволжский машиностроительный завод (Арзамас)

МТ – Челябинский завод № 200

НТ – Калининградский оптический завод или завод в г. Киржач

ПТ – Минский тракторный завод

РТ – Рубцовский машиностроительный завод

ТТ – Муромский машиностроительный завод

ШТ – Завод “Уралтрансмаш”

ЭТ – Волгоградский тракторный завод

УТ – Курганский завод колесных тягачей

ЮТ – Мелитопольский металлургический завод

ЯТ – Загорский оптико-механический завод

,
Опубліковано:
ми тут в автобатах трахаємось
Рад за вас)) Но если вернуться к номерам, то рашисты к нам без них в основном приехали. Даже на всяких грузовиках и подобном хламе очень часто нету.

Есть подозрение, что они на границе их снимают. Бывают конечно с номерами, но бтров и другой бронетехники ни разу не видал.

Опубліковано:

К - конспірація. ну що якийсь Ванька прокохався і не зняв - може бути запросто. я хз, що там в столиці було - але те що на війні є на БТРах номера - то точно. мінімум в техталоні)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...