Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Це все не смішно,аж ніяк(((

В мене був Друг,його вбито практично на початку війни.

Він самотужки,ну то таке ,йому не можуть дати звання Героя,хоча командир подавав вже п'ять разів.

Це шапіто йобане(( Так задовбав вже цей цирк(

Як я і казав,всі розслабили дупи. Але мушу сказати,що раненько всі розслабилися.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Бабченко про Русофобию по-шведски.

Опубліковано:
Це все не смішно,аж ніяк(((

В мене був Друг,його вбито практично на початку війни.

Він самотужки,ну то таке ,йому не можуть дати звання Героя,хоча командир подавав вже п'ять разів.

Це шапіто йобане(( Так задовбав вже цей цирк(

Як я і казав,всі розслабили дупи. Але мушу сказати,що раненько всі розслабилися.

як Герой відноситься до значка, якій дали цій тьолці?

Опубліковано:
як Герой відноситься до значка, якій дали цій тьолці?
тобі від цього легше? Чи то такий повід до слів причепитися? Ну ок,ти молодець.

Але питання лишається,хоча ти ж побачив,що в неї значок,але не побачив,що сотням героям забувають надати заслужену нагороду на протязі великого відрізку часу.

Опубліковано:
не можуть дати звання Героя
Так їй теж не давали героя. Це "заохочувальна нагорода". Її дають кому попало. За якийсь злив інфи. Наприклад ось.

Опубліковано:
Так їй теж не давали героя. Це "заохочувальна нагорода". Її дають кому попало. За якийсь злив інфи. Наприклад ось.
Господи,да це просто порівняння.

Чого ж ви причепилися до цього? Я ж не писав,що ваш президент винен.

Я писав,що то повна дупа і не більш того.

Героям дають хуй і маленько. Але всяку залупу нагороджують.

Сім'я так ні хуя і не отримала від держави. А в сім'ї багацько малих дітей.

Опубліковано:
не побачив,що сотням героям забувають надати заслужену нагороду

я не можу коментувати, бо по-перше я не герой, по-друге, я в приницпі не розумію заохочення, коли робиш те, що правильно. ну тіпа я роблю що можу, бо так треба, і так робити правильно, наче як альтернативи цьому немає (ну крім робити неправильно)

хоча якщо система заохочення існує, то, напевно, когось мотивують і нагороди

Опубліковано:
я не можу коментувати, бо по-перше я не герой, по-друге, я в приницпі не розумію заохочення, коли робиш те, що правильно. ну тіпа я роблю що можу, бо так треба, і так робити правильно, наче як альтернативи цьому немає (ну крім робити неправильно)

хоча якщо система заохочення існує, то, напевно, когось мотивують і нагороди

теж не розумію. Але то посмертно.

Опубліковано:
Не схожа зовсім дружина Буданова. Звичайно можна щось спільне знайти, там колір волосся чи одного й того ж косметолога(але ні, тут губ забагато)

Мені оці жертви косметології і пластичної хірургії на одне обличчя, пардон.

Нагорода від ГУР он є у Лаченкова, але у його випадку хоч зрозуміло чому. Та і вона правда чисто символічна. Те саме що дипломчик-подяка.

Опубліковано:
ваш президент винен.
Он такой же ваш, как и наш, я про него не писал тоже, эти видзнаки выдает гур, а не президент, а вот героя выдает президент, этот крестик не дает ровным счетом еичего, а герой дает много чего, это сравнение, как и эта претензия - бессмыслены, кому бы они ни направлялись. Вот что я хотел сказать.

Эта девчонка прсто похвасталась и спровоцировала говно на вентиляторе, дофига всех получили эту звезду и молчат - никто не возмущается, потому что не знают.

Факт, что даже работницы экорт-услуг могут получить хоть какую-то видзнаку, пусть и формальную - это ни разу не зрада,, наоборот это неплохо. Пусть все от слесарей до академиков работают на победу, и если кому-то дадут грамоту, или медаль, так и хорошо.

На героев о...тельная конкуренция, его получить слржно очень, лично я считаю у нас полстраны героев. А полстраны пидарасов. И 99% тех и других никогда по заслугам не получат.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...