Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Понятно что хуйло они пока что срутся больше. Потому что хуйло ближе. Большинство тех, кто в раше проживает вообще от войны далеки, им бы дрова найти чтоб согреться, а тут еще туалет кто-то спиздил... Но те, что на нашей земле, те срутся, это вот прям гарантирую.

А чмобилизуют не разом полляма на красной площади, а там пяток, там десяток, там полсотни. И все это потихоньку пополняет военную машину. Понимаю, что удобно считать их всех поехавшими крышей, но они соображают, как не допустить бунтов.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А нам нічого з того, що роблять вони, робити неможна, бо Захід
надеюсь, кое-что можно, только тихо
Показать
Украина не отказалась от просьбы к Соединенным Штатам предоставить кассетные боеприпасы, включив в него бомбу воздушного базирования МК-20, которую она хочет использовать для сброса с беспилотников.

Об этом, как пишет "Европейская правда", агентству Reuters сообщили законодатели Джейсон Кроу и Адам Смит, которые входят в комитет по вооруженным силам Палаты представителей США.

По их словам, украинские чиновники призвали американских законодателей лоббировать предоставление МК-20 у Белого дома на Мюнхенской конференции по безопасности в прошлом месяце. Бомбы просили с артиллерийскими снарядами калибра 155 миллиметров.

Законодатели добавили, что Украина рассматривает кассетные боеприпасы как способ остановить тактику "человеческих волн", которую Россия активно применяет в последние месяцы для штурма населенных пунктов на востоке - прежде всего Бахмута.

В частности, как рассказал Смит, украинские военные считают, что МК-20 "имеют лучшую бронебойную способность", чем оружие, которое они сейчас сбрасывают с беспилотников.

МК-20, которые обычно сбрасываются с самолетов, раскрываются посреди полета, выпуская более 240 проволокообразных суббоеприпасов. В США бомбы перестали производить еще в 2016 году, но на складах их есть более одного миллиона.

Хотя, по данным Reuters, в Конгрессе США существует определенная поддержка просьбы Украины, администрация президента Джо Байдена выступает категорически против, поскольку кассетные боеприпасы запрещены международным договором 2008 года как такие, которые могут непропорционально поразить гражданское население.

В то же время некоторые опрошенные агентством собеседники соглашаются, что это могло бы решить проблему нехватки артиллерийских боеприпасов в Украине, где Россия до сих пор сохраняет значительное преимущество.

СМИ еще в конце 2022 года сообщали, что Турция начала отправлять Украине кассетные боеприпасы американской разработки после месяцев мольбей Киева к администрации Байдена предоставить эти средства. Украинская сторона такие сообщения опровергла.

Опубліковано:
Одного не можу зрозуміти. Якого біса,його ще не ідентифікували?

Хз,але як на мене,то дуже дивно. От чесс слово.

https://t.me/usinfantryman/13301

Опубліковано:
могут непропорционально поразить гражданское население
В своей стране мы-то наверняка не станем их сбрасывать в районах с гражданскими. А на рашку мы наступать вроде не собирались.
Опубліковано:

там написано что просят для противодействия мясным атакам

понятно где они

Опубліковано:

Йобана війна. Сподіваюсь,що не правда.

Опубліковано:
Про нагороди
Прошу уваги до того, що напишу, щодо нагород. Вчора був рік як віддав своє життя за Україну наш командир взводу, старший лейтенант, морпіх Антон Гевак, наш Перун, мій друг.

Він загинув 5 березня 2022 в с.Зачатівка Волноваського р-ну Донецької області поблизу елеватора у бою з бронеколоною рашистів, яка прорвалася в село. Схопив Nlaw і побіг на елеватор, звідки зробив прицільне попадання по танку, але потім у вуличній перестрілці отримав кульове поранення, від якого загинув. Він завжди говорив про те, що шлях воїна - це його свідомий вибір, а такий шлях закінчується в бою. Сподівалася, що він ще довго буде для нас прикладом і натхненням, яким завжди був, але він закінчив свій шлях у бою. Того дня штурм вдалося відбити, у тому числі завдяки його сміливим діям.

А тепер я скажу одну річ, яка жахливо давить мене, коли згадую свого командира. Його досі посмертно не нагородили ЖОДНОЮ нагородою.

Антон у армії без перерви з 2012 року, тобто зі своїх 18 років. У 2014 він воював з перших днів як розвідник у складі 8 полку ССО. З 2015 пішов учитися в Академію на офіцера, яку успішно закінчив, і з 2019-го став командиром взводу в нашому батальйоні. До речі, брав участь як командир у спільних операціях із ГУР, як і наш взвод і рота, на передовій на Луганщині ще в час ООС, не буду писати, що це були за операції, але вони мали успіх... Він був зразковим бойовим кадровим офіцером, яких напевно після цього останнього року вже не залишилося. Справжнім морпіхом. У перші дні повномасштабки командував екіапажом з джавеліном біля Нікольського, на північ від Маріуполя. Навчив нас усього, що стосується розвідки, з ним було нестрашно йти будь-куди. Він дуже потрібен нам зараз, але залишився жити тільки в пам'яті та розповідях.

Він був першою втратою нашого 140 розвідувального батальйону морської піхоти у повномасштабну війну, і його зразкову багаторічну службу нашій армії не відзначили жодною нагородою. Це при тому, що я точно знаю, і маю документ, що командування підрозділу подавало його неодноразово до відзначення державними нагородами. А минув уже цілий рік.
Міністерство оборони України
Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Мені соромно за цю ситуацію перед Антоном та його батьками. Пишу про цю історію з їхнього дозволу. Я не буду згадувати останні скандали з високими нагородами недостойним персонам, бо вони не заслуговують бути в одному тексті з його ім'ям і пам'яттю.

Але я дуже прошу всіх, хто має стосунок до відзначення нагородами, виправити цю просто неймовірну несправедливість. У мене все.

Пробач за це. Постійно згадую тебе.
Til Valhal Перун
Опубліковано:

У нас в стране гражданский может легально иметь короткоствол только наградной. Выдается за заслуги и бла-бла. Выдает его президент. Мне предлагали купить. Не министры какие-то, даже не генералы, обычные ухари из мвд. Там вся система от и до награждений давно куплена и перепродана. К министерствам бесполезно обращаться, туда доходит только то, что заранее проплачено. Ну или если очень повезет. Но везет очень мало кому.

Опубліковано:
Йобані кацапи. Нажаль таки правда((Зустрінемось ,Воїн!!
Сьогодні в бою загинув «Да Вінчі», герой України, доброволець, людина-символ, людина-хоробрість, – Дмитро Коцюбайло. Боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат. Загинув в бою під Бахмутом, у бою за Україну.

Він із 2014 року захищав нашу незалежність, гідність нашого народу. Один із наймолодших героїв України. Один із тих, чия особиста історія, характер, сміливість навіки стали історією, характером і сміливістю України.

Уже понад девʼять років українські герої в жорстоких боях за державу виборюють майбутнє для України. Спокій і відносна безпека в тилових містах – це їхній подвиг. Наша впевненість у перемозі України – це їхня стійкість і сила.

Україна завжди памʼятатиме своїх героїв. Наша памʼять про них не згине. Згине цей ворог, що прийшов в Україну.

67-ма бригадо, воїни, слава вашій хоробрості! Усі українці, хто бʼється за Бахмут, слава вашому героїзму! Дякую всім воїнам, чия стійкість і наполегливість знищують армію окупанта на Донбасі! Вічна памʼять усім, хто віддав життя за Україну!
Опубліковано:

The New York Times опубликовало статью со ссылкой на источники и данные разведки, которые склонны считать, что за взрывом газопроводов "Северные потоки" в Балтийском море стоят украинцы.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...