Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну хз,ми досилаємо патрон ,коли заходимо в червону зону. Але все одно автомат стоїть на запобіжнику.

Але якщо чесно,то нічого там нема складного. Треба холостими та тренуватися .

Звісно автомат за спиною,то смерть(( Ти його швидко не перекинеш ,плюс зарядити((

Але вони не в червоній зоні ,тому ...

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

А де саме ті люди втомились від війни? Я ж кажу,це АТО 2.0 один в один.

Втома від війни ітп. Ну хай нам покажуть ті хто втомились,як скоріше її завершити.

І що саме цікаве,втомились ті,хто ні хуя не роблять і сидять в теплі.

Кирило,Славетній,Кардо та ще хто допомогають мені з самого початку,щось не втомились.

А ті хто ні хуя не роблять,а живуть ,як і жили,ті блядь втомились.

От тому ми не можемо піти на відпочинок маючи 100500 болячок,бо ті хто втомився будуть скиглити,що їх треба захистити .

Заїбали вже ті йолопи.

Опубліковано:

Не знаю что тебе сказать. Я что могу то делаю. Но от золотых яиц как словил дизмораль, то так и не отпускает. С тех пор я перестал верить в лучшее будущее даже после победы. А как почитал, что происходит на фронте и про совковое командование, то уже и в победу верится с трудом. Может на ипсо поддался хз. Как уже есть. Че уж таить, сильным характером я не отличался никогда.

Опубліковано:

Та що казати . Я теж все це бачу і навіть трохи більше.

Так мене це дуже дратує(( Я бачу яйця,яблука,бачу нестачу багато чого в підрозділах,бачу командирів,які купили собі автівки,квартири та інше. Все бачу.

Бачу закони ,які приймають зелені та їх посіпаки.

Але вибору немає. Будемо стояти до останнього.

Опубліковано:

Гавна и раньше было валом, сейчас его еще больше повспылвало в смутное время, а воспринимается оно острее.

Но я себе говорю все время: хуй меня сломаешь, подавитесь. Помогает )

Опубліковано:
А ось це,дуууже велике лайно.
Одного з кращих комбатів ЗСУ знімають з посади за чесне та конструктивне інтерв'ю "Вашингтон пост", де він вимагає покращити підготовку мобілізованих солдат.

Командир батальйону 46-ї аеромобільної бригади з позивним "Купол" воював з 2014-го року, і блискуче проявив себе після російського вторгнення. "Купол" став єдиним кадровим військовим у батальоні, повністю складеному з резервістів. З 500 бійців першого складу загинуло 100, поранено майже 400. У батальйоні "Купола" - найвищого рівня мотивація, висока довіра до командира, якісне управління - під час боїв у Соледарі у них було багато обморожених і бійцям ампутували пальці на ногах, тому що вони тримали позиції до останньої можливості, без змін та навіть забезпечення, тому що такі були важкі умови, саме з цього батальйону один з десантників втратив 10 пальців від обмороження. Вони відступили за наказом коли ворог фактично оточив Соледар. Тому сказати, що "Купол" шукає зраду або це людина, яка намагається ухилитись від відповідальності неможливо - цей офіцер бере відповідальність на себе. "Купол" дав інтерв'ю одном у з найвпливовіших видань США "Вашингтон Пост", ось його цитати з тексту про організацію та підготовку української армії до майбутнього наступу:

"Ми тільки даємо інтерв'ю і розповідаємо людям, що робимо все, що можемо. Це схоже на те, що все, що ми робимо, це даємо інтерв'ю і говоримо людям, що ми вже перемогли, ще трохи, два тижні, і ми переможемо.

Я отримую 100 нових солдатів. Мені не дають часу на підготовку. Вони кажуть: "Веди їх у бій". А ці солдати просто кидають все і біжать. І все. Розумієте, чому? Тому що солдат не стріляє. Я його питаю, чому, а він каже: "Я боюся звуку пострілу". І чомусь він ніколи не кидав гранату. ... Нам потрібні інструктори НАТО в усіх наших навчальних центрах, а наших інструкторів потрібно відправити в окопи. Тому що вони не впоралися зі своїм завданням.

Найцінніше на війні – це бойовий досвід. Солдат, який пережив пів року боїв, і солдат, який прийшов з полігону – це два різних солдати. Це небо і земля. А солдатів, які мають бойовий досвід, дуже мало. На жаль, багато вже загинули або поранені.

Завжди є віра в диво. Або це буде кривава м'ясорубка і трупи, або це буде професійний контрнаступ. Є два варіанти. У будь-якому випадку буде контрнаступ".

https://www.washingtonpost.com/world/2023/0...CEYv9CFSCVZmzQA

Все це правда. І все це обговорюють в армії. Цей реалізм потрібен для формування об'єктивної картини в українському та американському суспільстві. Ми маємо усвідомити недостатність зусиль для підготовки та організації наших військ.

На жаль, реакція на ці важливі слова успішного командира стала неприємною. "Купола" збираються знімати з посади.

За що? За те, що командир піклується за життя солдат та вимагає зробити зміни у підготовці, щоб провести успішний контрнаступ?

Якщо це станеться, значить діюча армія втратить якісного командира, буде суттєво знижена боєздатність батальйону та бригади у цілому, буде пілірваний злагоджений колектив, а замість чесного аналізу та реальних змін, розбору помилок, переможе в армії російщина, де будь-які справедливі зауваження заперечують, а тих хто їх робить - гноблять, тим самим унеможливлюючи необхідні зміни.

Сподіваюсь, керівництво розгляне ситуацію, і "Купол" буде збережений на посаді, відзначений належними за його бойовий шлях нагородами, а його слова отримають справедливу оцінку. Ми маємо перемогти Росію і на фронті і у своїй свідомості -і замість затикати рот почати думати та діяти, що потрібно щоденно вдосконалювати в самих собі.
Опубліковано:

Надо проследить за развитием событий. И какая ж сучка интересно подсуетилась?

Опубліковано:
Надо проследить за развитием событий. И какая ж сучка интересно подсуетилась?
якщо,я скажу ,ти не повіриш і скажеш,що то не так))

Подивимось далі.

Як би надалі не було,те що зараз коїться,то повна дупа.

Такого навіть не можна уявити собі.

В нас люблять м'ясних командирів. Ото цінять так цінять.

Поклав 60 пацанів,на тобі наградну зброю та звання. Це те що бачив на власні очі.

Опубліковано:
В нас люблять м'ясних командирів. Ото цінять так цінять.

Поклав 60 пацанів,на тобі наградну зброю та звання. Це те що бачив на власні очі.

Прям как в параше. Ну видимо в одной учебке учились во времена совка.

Опубліковано:
Нам ніхто і ні хуя не винен.

Сука,нас тренують,приймають біженців,дають лярди,а я тільки одне і чую постійно - ой,нам обіцяють і не дають.

Та хуй там вгадали. Якби нам не давали, то ми б вже були близенько до кам'яного віку.

Яким хуєм,ми лагодимо критичну інфраструктуру?Нам все шлють союзники. Сука абсолютно все нам надають.

Але останнім часом заїбали йобані шмарелі(((

Нам мало дають,нам не там швидко дають,ми всіх боронимо і така хрінь постійно доноситься(((

Ти коли пишеш нам ніхто ніхуя не винен , про що само маєш на увазі?? Хто там в обмін на знищення ядерки в Україні що винен ?

Ти не уважно читав.

По новинах кожного дня не вспіли ухвалити один пакет допомогли "з ранку" у вечорі вже інший,ті бля 6 танків через три години щє чотири , наступного дня теж саме і так пару місяців

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...