Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Раз вони за Пороха,а не за Зе,то пиздять((

навіщо обов'язково пиздіти, достатньо згущувати фарби в інтересах Порошенка проти інтересів країни прикриваючись інтересами країни

скажи мені будь-ласка, чому в нішебродський Україні де хер найдеш роботу навіть на 20 000 ніхто з поранених не повернувся до найкращого комбата на нормальну зп?

писи: користуватися авторитетом і підкреслювати мою диванність замість аргументації це не круто ((

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
навіщо обов'язково пиздіти, достатньо згущувати фарби в інтересах Порошенка проти інтересів країни прикриваючись інтересами країни

скажи мені будь-ласка, чому в нішебродський Україні де хер найдеш роботу навіть на 20 000 ніхто з поранених не повернувся до найкращого комбата на нормальну зп?

писи: користуватися авторитетом і підкреслювати мою диванність замість аргументації це не круто ((

якої тобі не вистачає аргументації? Я тобі наводив поклади ,які я відчував на собі.

Проти інтересів країни? Ти це серйозно? Хоча нажаль думаю,що ти це серйозно (( І саме тому,я питав,що ти знаєш про війну ,окрім того ,що в інтернеті. Це не для того,щоб принизити ,а для того ,щоб розуміти наскільки ти в темі.

Якщо казати,як воно є насправді,то підривати боєздатність,то я тебе здивую,її підриває відношення до нас.

Про повернення поранених,то ти я так розумію ну зовсім далекий від цієї теми,тому не дуже бачу сенс про це спілкуватись.

Я бачу,що тут краще просто читати. Так і буду робити надалі.

А потім,як в окопі зустрінемось ,тоді поспілкуємося і ти мені розповіси,як ти бачиш все .

Тому закінчуємо. Я буду робити свою справу,а ти свою.

Буду читати і робити для себе скринь поки є час.

Всім гарного дня. Якщо можна зітріть мої повідомлення.

Опубліковано:
Буду читати і робити для себе скринь поки є час.

Всім гарного дня. Якщо можна зітріть мої повідомлення.

Пропионатычь,

вибач, я нічого тобі не закидав, я просто не люблю, коли є речі поза межами моєї логіки, неважливо чи то казки про 160 000 вбитих кацапів чи повідомлення які я не розумію, бо в лікаря мого батька кілька пацієнтів з легкими пораненнями повернулися на фронт

на жаль, наш народець доволі слабкий духом і не розуміє, що таке війна, і подібні повідомлення я думаю цілком шкодять хоча б тому самому бажанню донатити, не кажучі вже про те, щоб йти воювати

Опубліковано:
якщо те що я скинув для тебе порожнє місце,
Пропионатычь,

ти дуже гарачий, то що ти кинув вже прочитано раніше, та як би ти кидав посилання у стілі ось таке трапилося, хто що думає, це було б обговорення, а так воно ж по факту не цікаве, більшість свій негатив тут зливає. Можливо це і краще ніж у собі тримати

Опубліковано:
Пропоную нікого не обирати.
Да уже бродят такие мысли. Вообще не вижу вариантов.

Опубліковано:

Я ж кажу. Буду просто читати,коли є можливість і робити свою справу.

Подивимось як воно далі буде.

І так в мене нема позитива і жити ,як раніше я вже не зможу,якщо і лишуся живим.

Опубліковано:

У кого сейчас позитива-то много? У меня его и до войны не было.

Не знаю почему ты думаешь, что никто ничего не знает что там на войне и в армии происходит. У каждого первого на войне друзья, родственники, знакомые, каждый второй помогает чем может, слушает и тесно общается с военными. Мы все в войне по шею. Только самые упоротые могут не замечать и не знать что там происходит. Это не какая-то там закрытая тема, когда кто-то из системы может прийти и сказать "о, ща я вам такое расскажу, офигеете".

Все все знают. Выводы делают все разные. А плывут все в одной лодке.

Опубліковано:

в мене серед близького оточення практично нема таких шо "в танку", вибачте за старий тупий мем. ніхто з адекватних людей з моїх знайомих навіть у тилових містах не живе як до війни і надалі не житиме, це треба прийняти як факт. буде інакше, якщо доживемо. гірше чи краще - невідомо. але інакше.

Опубліковано:
ордер на арешт хуйла
Теперь главное пригласить его куда-то на саммит

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...