Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

мля, ну чего нам атакмсы зажали..(((((((((

ёбнули бы одного двойника))

музей-заповедник "Херсонес Таврический" (Крым) https://t.me/rbc_news/70485

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Гулял с собакой и встретил патруль из военных. Сфоткали мой паспорт и меня, сказали, что проверять будут. В принципе это был лишь вопрос времени, они будут проверять и дальше.

Опубліковано:
Гулял с собакой и встретил патруль из военных. Сфоткали мой паспорт и меня, сказали, что проверять будут. В принципе это был лишь вопрос времени, они будут проверять и дальше.

Звісно що будуть і не раз. Шкода що тільки зібралися, малувата швидкість

Опубліковано:

а в чому сенс перевірок рендомних людей, на яких нема наводок і підозр? вибачте, якщо дебільне питання. але я на блокпостах постійно показую документи. при цьому можуть до мене 10 машин пропустити і не перевіряти. не подобається моя машина? чи я обличчям не вийшла? завжди цікаво було.

Опубліковано:
10 машин пропустити і не перевіряти.
my_fair_lady, ну це скоріше недопрацювання..

Я деколи мотаюсь у сусідній Нетішин, в баскет пограти, там блокпост, то буває дивляться тільки паспорт, буває прописку ще, одного разу попросили довідку переселенця, і одного разу багажник відкривав. Хто як хоче, так і ... А у пʼятницю дружина спонтанно з базару поїхала туди до подруги на автобусі - то автобус не перевіряють взагалі

ps Ще ніяк не вʼїду, деякі машини проїзджають блокпост з включенною аварійкою, нафіга не розумію

Опубліковано:
my_fair_lady, ну це скоріше недопрацювання..

в нас дуууже вибірково перевіряють. але попередні 3 рази я їхала з дачі за кермом, і всі 3 рази перевіряли паспорт і прописку. ми з собакою схожі на диверсантів? чи я дівчатам на блокпості не подобаюся?

була версія, що перевіряють, бо іменний номер. хоча там є номер міста. але десь читала, що на блокпостах з підозрою ставляться до іменних номерів, хтозна.

Опубліковано:

ну схожість то таке, думаю диверсанти можуть бути не схожі на диверсантів)

а от перевірка паспорта хз як може допомогти розпізнати диверсанта, думаю що якщо закидують диверсантів вглиб країни, паспорти їм зроблять, шо не підкопаєшся.

В перші місяці війни, то шманали на блокпостах тут серйозно, особливо тих хто з номерами не з області, а з моїми херсонськими і подавно)) коврики піднімав у багажнику, зараз так більше для проформи

Опубліковано:

у нас поки, на щастя, машину не перевіряли. а прописку постійно. минулий раз питали, звідки їдемо. як це можна перевірити? а ніяк. чи їздила я на дачу, чи розвідувати позиції військових у якомусь Василькові, чи в психіатрію у Глеваху, чи на ринок насос купляти, чи ще кудись.

Опубліковано:
у сусідній Нетішин, в баскет пограти, там блокпост, то буває дивляться тільки паспорт
VUBlack,

вже у Нетішині могли б і прибрати блокпост, який у ньому сенс зараз?

Опубліковано:
вже у Нетішині могли б і прибрати блокпост, який у ньому сенс зараз?
MaJ0r, не можу оцінити, там атомка, як на мене він або не потрібен, або якщо мінімізувати ризики, то повинен бути більш жорстким, а так реально для проформи

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...