Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Спілкуюся з хлопцями які на фронті. Обговорюємо різне і стосовно того, що урізала наша казкова влада виплати військовим, і ті скаженні штрафи, якими їх обклали на кожному кроці, і тими дебільними законопроектами від Третьякової яка від "Слуг народу" і яка свого часу зашкварилася з "неякисними дітьми" з багатодітних родин та сиріт, а зараз пропонує позбавити пільг УБД...

Настрій та мотивація в них на нулі. Попереду найважчі битви, а в них руки опускаються.

Якщо раніше вони самі здатні були закрити левову долю питань по потребам, то зараз балалайка. Все падає на плечі волонтерів, бо брихня про те, що усім армія забезпечена може проканати любителям "марафону", але не тим, хто в окопах.

І скажіть мені, що це не планомірна провокації з боку влади та свідоме знищення мотивації під час бойових дій та військового стану!

А тепер уявить собі подібне в тих самих Сполучених Штатах Америки по відношенню до військових, враховуючи, що бойові дії в їх країні були ще в 1861 році. Це нонсенс! А в Україні запросто, бо в нас по приколу все.

Шапіто грьобане за яке чомусь соромно мені.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Не отриция все проблемы с обеспечением, с финансированием, оружием и тд, например в строющимся ЖК в основном квартиры военные покупают, значит у кого-то таки денег хватает на это. Хотя моего друга, доплата в 100к все равно не замотивирует. Пошел он в ТРО не ради денег и уже было три контузии и мелкое ранение, причем первые пол года он на передовой был мало. Военные устают от смертей друзей, всего что там происходит и очевидно у них все по большей части будет в черном цвете. Не у всех конечно, но у достаточно приличного количества

Опубліковано:

А в тебе бачу все в білому і тебе це влаштовує.

Я за тебе дуже і дуже радий. Пропоную замінити когось ідесь через місяць ми поспілкуємося про кольори.

Що там ще військові придбають? Тачки по сто косарів? Що ще розповіси цікавого?

Але якось не складається в мене . Скільки там коштує квартирка в вашій новобудові?

Ну ок. Все відкладає от і до,нічого не придбає та не куплає нічого для підрозділу,горючку та інше.

Десь 1,5 млн набирав,а це ну ок 50 к зелені.

У когось таки? У кого ь таки вистачає. В нас начмед Меріна купив за два лями,то якого ж біса я не купив? Чи я не військовий ?

Ну то таке. Рожеві окуляри гарна річ. До пори ,до часу .

Рад за тебе дуже сильно. Чесс слово.

Ааа,я забув. А ті хто просять купити дрони,аптечки та інше ,то хто? Квартири купують походу замість всього.

Я теж ще тий вилупок,який у Кирила допомоги просить,а не хату купляє з величезних заробітків.

Опубліковано:
У когось таки? У кого ь таки вистачає. В нас начмед Меріна купив за два лями,то якого ж біса я не купив? Чи я не військовий ?

Ну то таке. Рожеві окуляри гарна річ. До пори ,до часу .

Ну это как айтишники. И джун тестировщик и тех-лид уровня Кирила это айтишники. Но есть нюанс. Вот и тут, типа военные купили, но что то за военные это большой вопрос.. Кроме того, даже не учитывая военных типа твоего начмеда, слышал о дальнем знакомом, который пол года в штабе просидел, был оч доволен, все долги отдал. Хз, правда, где он сейчас. Я таких заможних военных еще в 14 году видел.. Который рассказывал, что не понимает, чего пацаны не хотят в АТО. Типа я на пару дней приехал, сразу тачку подогнали. Кому тачку, а кому окоп..

Опубліковано:

Так військовий купив,то все. Я вже цю хню дуууже часто вислуховую. Ось вам такі гроші платять,чого ви жалієтесь? Хз,вони дійсно десь живуть в своєму вимірі де все гаразд.

Прт чому там в дописі нічого такого нема ,але щось чіпляє коли кажеш ,як зараз є.

Це доречі дуже відомий волонтер написала,яка закриває величезні потреби війська.

Забрали гроші - то кольори в вас темні

Садять без розбору - кольори хуйові

Не вистачає БК та мінометів - ну не починайте все гаразд

Скасуємо пільги - ну буває

На питання - так йдіть замість нас . Та нєєє,ми уж тут будемо.

Опубліковано:
Так військовий купив,то все. Я вже цю хню дуууже часто вислуховую. Ось вам такі гроші платять,чого ви жалієтесь? Хз,вони дійсно десь живуть в своєму вимірі де все гаразд.

Прт чому там в дописі нічого такого нема ,але щось чіпляє коли кажеш ,як зараз є.

Це доречі дуже відомий волонтер написала,яка закриває величезні потреби війська.

Забрали гроші - то кольори в вас темні

Садять без розбору - кольори хуйові

Не вистачає БК та мінометів - ну не починайте все гаразд

Скасуємо пільги - ну буває

На питання - так йдіть замість нас . Та нєєє,ми уж тут будемо.

Ну якщо людина каже подібне , то дуже швидко можна іі сплати нахуй і забути про існування подібних. Вони не варті пояснень, це є бидло , воно було є і буде!

Я з часів АТО дав собі обіцянку, я не був на війні та безмежно і навіки вдячний тим хто був є і буде, в тому я маю захищати іх тут серед цивільних -бидло.

Ось так в мене порвався біцепс на лівій руці бо бидло ібашив. І кросівки порвав бо бидло водія довелося викинути з його ж маршрутки .... бо воно не зрозуміло військового коли той посвідчення пред'явив і почав бикуаати на нього, в мене дах злітає від подібного вмить.

Опубліковано:

Олексій , підарасів в Україні ну дужееее багато. Від макушки до п'ят. Друзяка лежить в лікарні третій місяць, на війні поранення контузія , в лікарні йому відмовили в першій допомозі бо не коректно спілкувався начебто він з головним лікарем....

Бля, людей нормальних обмаль....

І в нього там в окопах каже зброі завжди не вистачало, зброі з европи каже майже не було.

Так, є де і укомплектовані нонмас, а є де пздц повний

Опубліковано:

То ти друже дав обіцянку. Але багацько вже починають розповідати про темні кольори,не так ми бачимо,не так реагуємо.

Вони все бачать вірно,а ми от в чорному кольорі.

Нас їбуть зі всіх сторін. З однією сторони орки їбашать,а з іншої влада нагибає. Але простому наріду все не так однозначно.

Опубліковано:

на одно только топливо сколько уходит

Опубліковано:

Ну так хули. Вы же там гроші заробляєте. Таких идиотов и среди простого народа хватает. Помню с одной знакомой теткой поругался прошлым летом. Ляпнула именно эту фразу. Говорю, хули ж ты свого сына не отправишь тогда, что бы грошей заробив? Вроде дошло в итоге.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...