Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
То ти друже дав обіцянку. Але багацько вже починають розповідати про темні кольори,не так ми бачимо,не так реагуємо.

Вони все бачать вірно,а ми от в чорному кольорі.

Нас їбуть зі всіх сторін. З однією сторони орки їбашать,а з іншої влада нагибає. Але простому наріду все не так однозначно.

Я дав собі обіцянку та якщо не дотримуюсь іі ні хто не взнає, але совість ібати мене буде дуже довго, я буду почуватися опущєним)

Льоша не всім з простого люду пох , наприклад мій круг спілкування хоча у вузенький та таких кому похь' нема , але згоден , такого лбду бугато і не треба навіть питати із думки стосовно цього це видно як вони живуть і поводяться.

У дружини діагноз гарний підтвердження є , казали що як буде все ок відмітемо, шашлики по смажимо. Та якось ніякого смажити м'ясо коли знаючи що десь дитина лазе по руінах батьків котрого вбили...., Тому те що я замаринував по смажили на пательні)

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

мене позавчора нагребло на тему того, які є люди-лайно, які наживаються на горі інших.

Кропивницький. онкодиспансер. там зараз безліч ВПО, у чергах можна сидіти безкінечність. лікарка-мамолог зараз одна, вона і раніше була дуже жадібна до грошей, а тепер їй просто зірвало дах. просто щоб вона глянула на людину, їй заносять 500 грн. "тариф" такий. і тут новий рівень дна кілька днів тому, коли мамина подруга там сиділа 6 годин. лікарка просто вигнала з порогу 17-річну дівчину з матір'ю, бо вони спитали, як її звати. люди приїхали з району звідкись, за направленням. дівчина ридає, що вона взагалі на обстеження не піде (бо нема більше до кого), матір ридає, весь коридор у шоці.

мамі проходити через 5 місяців обстеження. якщо там і далі такий треш буде, скажу хай їде до мене і у Києві обстежується. бо навряд на ту лікарку буде управа.

Опубліковано:
на одно только топливо сколько уходит
то ти все в чорному кольорі сприймаєш. Подивись на це з позитивом. В білому кольорі і все буде гаразд.

Опубліковано:

То уже не врач, которая берет деньги и при этом относится к пациентам как к говну.

В 2017 приезжал в Киев в частную клинику, чтобы сделать гастроскопию под общим наркозом. Заплатил тогда 2 тыс за процедуру и около тысячи за анализ крови, кардиограмму и т.п. для анестезиолога.

Так все тебя выслушивают, на процедуре были два анастезиолога, хирург-эндоскопист после процедуры все рассказал, все вежливо, спокойно, дал советы. Потом еще врач перезванивал, тоже вежливо поговорили. Отношение офигенно уважительное.

В Херсоне до войны бесплатному психиатру платил при каждой консультации 200 грн., после войны уже другому бесплатному 300 грн каждый раз как давала лекарства из их гуманитарки, проще врачу дать 300 и получить препараты по полторы тысячи. Вот такие дела, врачи брали бабло и под рос оккупацией, сейчас тоже берут. И это в нищем Херсоне, где остались в основном нищеброды, остальные выехали и сейчас кайфуют в безопасности. Во время рок оккупации знакомые моряки без проблем выехали и ушли в рейс, не попав после освобождения города под мобилизацию, а ведь все годны для службы, ибо здоровые.

Одни умрут молодыми и здоровыми, а другие проживут жизнь в кайф, вот такая хрень...

Опубліковано:
мене позавчора нагребло на тему того, які є люди-лайно, які наживаються на горі інших.

Кропивницький. онкодиспансер.

В Полтаві у величезному онкоцентру , будівля чотири поверхи, люди лежать хворі на онкоо в коридорах, бо щоб була вільна палата требо 509 грн

То Магнум- то вже не лікарь- але іх де більшість) повністю корумпованих лікарів

Опубліковано:

То вже не здорові(( В мене купа болячок та ще операція потрібна на шийному відділі хребта. Бо рука нафіг віднімається.

І робити не буду у шпиталі,бо там йобані конлвали і теж бабло хочуть та не маленьке.

Тому абсолютно все за свій кошт. Мабуть тому ще квартиру не купив в новобудові.

Опубліковано:
Кроме того, даже не учитывая военных типа твоего начмеда, слышал о дальнем знакомом, который пол года в штабе просидел, был оч доволен, все долги отдал. Хз, правда, где он сейчас. Я таких заможних военных еще в 14 году видел..
MrGreenZ,

именно. Хотя ничего плохого не вижу в том, чтобы военные покупали квартиры и получали достойную оплату за свою работу, учитывая постоянный риск погибнуть. Но в то же время одни хитрые жопы наживаются на этом, другие только приобретают ранения, травмы физические и психологические, теряют друзей и побратимов.

Как бы нам нравилось или нет, но выходит не все белое и черное, оттенков гораздо больше

П.С. Все еще не понимаю как любой военный может купить квартиру за свою зарплату, если нигде больше не мутит? Да, на зарплату плюс доплату за боевые.

Опубліковано:

Ніяк не може. От ніяк. Як математику не складай,але не виходить.

Враховуючи що практично все купляємо за свої.

Лікуємось також (кажу про нас)

Опубліковано:

ну от лікарі спекулюють на тому, що у безпечніших регіонах зараз просто навала пацієнтів. бо мамина сусідка поїхала у Київ лікувати онкологію (в неї був діагноз під питанням і відправили на дообстеження), то вона приїхала і каже що вийшло дешевше, ніж у Кропивницькому, і було нормальне людське ставлення чомусь.

коротше, це триндець, і в медицині таких хабарників і нелюдів вистачає, треба реально вишуковувати лікарів і розраховувати тільки на себе. про ВЛК уже теж усі чули, читали і бачили треш, який там відбувається. реально хочеться придушити таких тварєй.

Опубліковано:

Для ВЛК та МСЕК окремий казан в пеклі та біси,які будуть підкидати вуголь щоб краще шкварчало.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...