Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Таня , лікарі і до війни заробляли мало та жили добряче, звісно не всі, але з такими хабарами..... життя в кайф

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Для ВЛК та МСЕК окремий казан в пеклі та біси,
Пропионатычь,

там мабуть завжди клоака була

Опубліковано:
Пропионатычь,

там мабуть завжди клоака була

я не розумію,чого на це не реагує держава? В мене хлоп з пораненням,контузією при чому важкою,стояв в шпиталі в черзі і втратив свідомість.

Розбив голову. Там таке коїться,що це уявити важко.

Ми для них просто м'ясо і не більш того.

Опубліковано:

може зараз і відреагує, тому що мало того що там люди приходять не у гарному стану здоровʼя, так це ще часто приниження для відвідувачив ціх комісій

Опубліковано:
може зараз і відреагує, тому що мало того що там люди приходять не у гарному стану здоровʼя, так це ще часто приниження для відвідувачив ціх комісій
це суцільне приниження.

Опубліковано:
ну от лікарі спекулюють на тому, що у безпечніших регіонах зараз просто навала пацієнтів. бо мамина сусідка поїхала у Київ лікувати онкологію (в неї був діагноз під питанням і відправили на дообстеження), то вона приїхала і каже що вийшло дешевше, ніж у Кропивницькому, і було нормальне людське ставлення чомусь.
my_fair_lady, ну не всюди, ми маму, по лікарям два місяця возили Ізяслав, Хмельницький, Туб диспансер під Хмельницьким. В перших двох просто не компетентні, в Хмельницькому, як і в Туб диспансері всім на пацієнта срати.

З Ізяслава направили в Хмельницький до таракального хірурга, поїхали, той ледь глянув на історію, виписав мочегонку і відправив додому. Знову в Ізяслав, розповіли, що було, кажуть ну пиздець, ми то тут тупі, но там то... послали в туб діспансер, там подивились, зробили знімок легень, аналіз мокроти взяли і кажуть вам треба до торокального хірурга. Кажемо, ми там вже були, і якшо треба - дайте направлення, тут 10 км до хмельницького, ні в яку - у сімейного лікаря...(100 км назад і потім знову в хмельницьк) піда...

Послухали добрих людей - поїхали в Рівне, до того таракального хірурга, він направив на кт, після кт, подивився своє, направив до кардіолога. Поставили діагнози, мама лікується. Хірург у рівному був в ах..є, каже як пилять вас лікують вже два місяці, а жодного діагнозу нема...

pS.Бабла ніхто ніде не вимагав

Опубліковано:

На рахунок зп військових, натикався на відос тьоті, яка бидлу все пояснювала з розрахунками(знайти не можу)

Суть в тому, що взяти "величезну їх зп" розділити на кількість відпрацьованих годин, то вийде такий мізер, що цивіли в житті б не пішли за таке працювати. І це не враховуючи, всі закупи, відсутнісь вихідних, а про ризик і говорити соромно

Опубліковано:

Ну хз. Много кто из гражданских 100 тысяч в месяц за всю жизнь не зарабатывали ни разу как бы не старались. Хоть 24/7 работая.

И знаю тех, кто реально пошел заработать, ибо работы вообще нет даже за 6к.

Я кстати мотивацию в деньгах вполне принимаю и уважаю. С оглядкой на нынешнюю полит верхушку и перспективы Украины.

Была б моя воля - платил бы по 300к в месяц, пусть часть облигациями, землёй, сертификатами на жилье и т.д.

Ну и сотку деньгами.

Про врачей есть история. Тетя жены медработник на выслуге. Уехала в Чехию работать пол года назад. Говорит на их линии 4 медработника из разных частей Украины только с ней в группе приехало. Как то аж не посебе стало.

Опубліковано:
100 тысяч в месяц
AN21, смотри, те же 100000, а их получают не все, плюс сейчас много порезали, так вот. Солдат работает минимум 16 часов в сутки, это если спит 8 часов, выходных нет...

берем 30 дней в месяц, итого:

100000/(16*30) = 208 грн в час , что при 40 часовой рабочей неделе приблизительно 34000 в месяц.

А минималка в Украине

1 января 2023 года минимальная заработная плата: в месячном размере - 6700 гривен; в почасовом размере - 40,46 гривны.

А средняя - 14577, я хз правда как они такое насчитывают, но...

https://index.minfin.com.ua/labour/salary/average/

если еще учесть, что переработки выше 8 часов в день, должны доплачиваться, как и работа в выходные, то выходит не то, что бы очень.

Опубліковано:
средняя - 14577, я хз правда как они такое насчитывают
водителям толстожопых по 100-200 к насчитывают и родычам

в стране 5-6 млн бюджетников кормится на премиальных, выслугах, материальной помощи

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...