Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Дуда вручил Зеленскому высшую награду Польши.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Дуда вручил Зеленскому высшую награду Польши.
а за що? Боневтік?

Еххх, багато чого, я в цьому житті не розумію((

Опубліковано:
за що?
Там написано же по ссылке.
Как сообщает канцелярия Дуды, орден был вручен Зеленскому «в знак признания его заслуг в углублении отношений между Польшей и Украиной, деятельности по обеспечению безопасности, стойкости в защите прав человека».
Опубліковано:

там нормально документов по оборонке подписали, что важно

и Росомак

и еще МИГов

а эти все президентские значки.. ну хай будуть))

"Согласован очень нужный именно сейчас нашим воинам оборонный пакет. Сегодня мы подписываем документ о поставках польских БТР Rosomak, самоходных минометов Rak, систем ПВО, в частности очень эффективных ПЗРК Piorun, МиГов и другого вооружения, в котором мы так нуждаемся", - сказал Зеленский.

Он отметил, что речь идет не только о поддержке, но и о двустороннем сотрудничестве, в частности в формате закупок. Это, по словам Зеленского, усиливает оборонный потенциал как Украины, так и Польши.

Ранее сообщалось, что Польша и Украина подписали меморандумы о сотрудничестве в восстановлении Украины и соглашение о сотрудничестве в совместном производстве 125-мм танковых боеприпасов.

Опубліковано:

Дык само собой, ради этого все и делается.

Опубліковано:

Аж охуїв, особливо - захист прав людини((

Опубліковано:

отличное видео на ночь! про чудо чудное от НАТО

Опубліковано:
Не на часі припиняти пиздит грощі у армії.

Штош.
Ніколи такого не було, і от знову.
Солом’янським управлінням поліції ГУНП відкрито кримінальне провадження з внесенням його до Єдиного реєстру кримінальних розслідувань від 03.04.2023 за ознаками вчинення кримінального правопорушення за статтею 361 ККУ.

Щоб ви довго не ламали голову про що я, я поясню. Кримінальне провадження порушено за фактором несанкціонованого втручання в роботу електронних систем 24.03.2023 під час обрання членів антикорупційного органу при Міністерсві оборони.

Тут дуже цікаво, хто субʼєкт кримінального правопорушення.
Люди, які подали свої кандидатури.
Люди, які висловили свою підтримку тій чи іншій кандидатурі
Люди, які колективами, сімʼями, однодумцями, друзями голосували за пропонованих кандидатів, люди, які робили перепости.

Всі 41 484 людини, які прийняли участь на державній платформі НАЗК у голосуванні.

Наступне, що цікаво, що голосування проходило на платформі НАЗК, з залученням мобільних операторів та співробітників МО, які провели аналіз всіх голосів, та дійшли висновку, що фальсифікацій не було. То й співробітники НАЗК, та мобільних операторів також стають субʼєктами кримінального правопорушення.

Наступне, що цікаво. Що після цього факту, платформа НАЗК втрачає свою легітимність, і «вологі мрії» щодо проведення електронного голосування в Верховну раду, стають під великим питанням.

Але ж. Що це дає.
Розгляд цієї справи, можна розтягнути років так на 10. Це дає можливість не затверджувати склад антикор ради при МО. І щось мені підказує, що на днях ми почуємо офіційну позицію міністерства оборони, щодо цього питання. А може взагалі нічого не почуємо.

Що ще дає? Неможливість провести нові вибори, до закриття цієї справи. А це, знову ж таки, якщо сильно постаратися, також років 10.

То що ми маємо?
Ми маємо, свідомий вибір активної частини суспільства помножений на нуль.
Ми маємо, корупціонерів, які унеможливлюють проведення громадського контролю над закупками МО.

Ми можемо тільки уявити, що там відбувається, і що буде продовжувати відбуватися.

Ми знову ж таки маємо, міністерство оборони, з величезним бюджетом, яке повністю закрите від громадськості.

Я б хотіла вірити, що пан міністр візьме на себе відповідальність і призначить таки наказом членів антикор органу, але ж….
Чомусь я в це не вірю
Дуже хочу в цьому помилитися.
« Пилите, Шура, они золотые» (с)
Опубліковано:

Перечитал раз 6, не понял вообще нихрена от слова совсем.

Насколько я помню систему электронного голосования мусолят от начала президенства Зе. Никакую конкретную платформу не выбирали до сих пор, а учитывая что весь проект педалировался Колей-Котлетой, то похоже на очередной гиперлуп. Какое к этому отношение имеет НАЗК и вообще про что тут речь я вообще скомпилировать не могу.

Опубліковано:

Населення України від 28 до 34 мільйонів — Інститут демографії.

«24 — 32 мільйони — наш прогноз чисельності населення станом на 1 січня 2030 року в межах кордону на 1 січня 2022 року», — підкреслила Лібанова. Щоправда, на її думку, ситуація може змінитися в разі «шаленого міграційного припливу».

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...