Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Це син мого побратима пише. Бахмут

Це або сильно прикрашено, або піздьож в стилі голівудських фільмів.

Я не удивлюсь, если некоторые командиры начнут героически гибнуть при невыясненных обстоятельствах. Где-нибудь в тылу.

Тю, так є такі випадки. Одного ротного знав і сумніваюся що заслужено його вальнули.

ссуко, пичаль, что у нас так много пидаров

зы, где то читал, что приняли, то ли закон то ли хз что(шот найти не могу), о том, что солдатам, можно будет получать звания, ставать командирами, без наличия образования, типа на фронте образование получшее будет. Интересно работает ли

pps. Много где пишут, да и знакомых отправляли за границу на учения. Интересно, а для командования, чет такое проводится? А то много где видел жалобы на совковое командование

Працює таке. Товариш з гражданки на початку осені мобілізувався, учебка, кілька місяців в Мар'янці і на днях має з курсів молодшим лейтенантом приїхати.

Командирів також відправляють.

так і є. А що може змінитися? Слвклве лайно команду і надалі.

Поодинокі випадки справжніх Командирів звісно надихають, але такі як Да Вінчі гинуть, бо йдуть на штурм зі своїми бійцями.

Да Вінчі не ходив на штурми, арта і міномети

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Які бля 6 місяців? Це фантастика у наших умовах.

Рассказывали маме знакомые: мобилизировали в селе троих. Грубо говоря 10 числа мобилизировали, 12 числа один с тяжелым ранением, другой назад в труне поехал..

Опубліковано:
Как только наши воины находят в себе силы сражаться, видя такой хаос в командовании нашей армии, не говоря уже о борьбе с превосходящими силами противника?
вони користуються тим, що ми б'ємося за свою землю, рідних, друзів ітп.

Плюс ті йобані закони, які лишили нас усіх прав та зробили кріпосними.

Опубліковано:

Джаз, значить ты все про Да Вінчі знаєш краще ніж його наречена та побратими.

Хоча вони чітко все розказали, як і коли він загинув.

Про Голлівуд, ти теж все знаєш. Ну познайомлю тебе з тим хлопцем розскажеш йому, який він пиздун.

Опубліковано:
Рассказывали маме знакомые: мобилизировали в селе троих. Грубо говоря 10 числа мобилизировали, 12 числа один с тяжелым ранением, другой назад в труне поехал..
звичайна практика.

Опубліковано:
сумніваюся що заслужено
Ну так поэтому самосуд и не приветствуется нигде. Но факт остается фактом, если людей злить и злить, они иногда берут правостудие в свои руки. И в результате может быть много крови, и невинных, попавших под раздачу...
Опубліковано:

В нас багато хто начмедів хоче грохнути. І як я ту падлу ненавиджу, але я проти такого.

Хоча є в мене дуже погане передчуття((

Ну так поэтому самосуд и не приветствуется нигде. Но факт остается фактом, если людей злить и злить, они иногда берут правостудие в свои руки. И в результате может быть много крови, и невинных, попавших под раздачу...
погано, що правосуддя не працює (((

Опубліковано:
Джаз, значить ты все про Да Вінчі знаєш краще ніж його наречена та побратими.

Хоча вони чітко все розказали, як і коли він загинув.

Про Голлівуд, ти теж все знаєш. Ну познайомлю тебе з тим хлопцем розскажеш йому, який він пиздун.

Не більше за наречену звісно. Та не раз сиділи за одним столом як у нас так і в нього в гостях. Знаю що талановитий був командир, що часто виїжджав особисто працювати і жодних питань до його звитяги. Інший момент що специфіка його роботи не передбачала бігти грудьми на окопи.

Так. Повна лажа. Я з різних абсолютно сторін бачив фронт і коли доводилося совати вперед лінію фронту то також неймовірно хуєсосив командування "котре не з нами", тільки в ретроперспективі розумію що дарма.

Це не означає що всі командири-боги війни і на вскидку 20% було б добре розжалувати в солдати і в саму рубку кинути, та відсортувати якісно не маю жодних уявлень як. Загалом офіцерського складу не вистачає дуже, тільки переважно люди можуть лише критикувати, а не показати власним прикладом. Інструменти зараз є, реально на місячних курсах отримати молодшого лейтенанта і вже мати якісь важелі/можливості.

Опубліковано:

Це Аліна та побратими його написали, що разом з ними пішов на штурм і там загинув((

Але ты прав і він не мав цього робити.

https://www.slovech.co/vin-ne-mav-v-toy-den...zhuttia-dmytra/

Опубліковано:
про артиллерию - плохо(

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...