Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
По жилым домам в основном ракеты ПВО прилетают, выходит?
якщо казати про Харків, то тут летіло все що заманеться і є у підарів в арсеналі.

Але в останній час, июто так і є. С300 летить куди заманеться. Ну а шо ж поробиш, якщо це ПВОшна ракета.

Це і є зброя терору.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ракеты ПВО
С300 которые ПВО, и С300 которые земля-земля - это разные ракеты. Разные модификации.

Опубліковано:
С300 которые ПВО, и С300 которые земля-земля - это разные ракеты. Разные модификации.
кинь пліз ссиль на це.

Опубліковано:
на це і розраховано у пігдогів. Будемо надалі робити свою справу, а ви допомогайте. І не треба себе жерти, бо буде тільки гірше.

Це не можливо, позавчора я дізнався про це, і цілу добу намагався себе заспокоїти тим що він вже був мертвий, а вчора почув голос його, ....тут не в переляку справа, я бажаю винищення цієі націі під повний абсолютний нуль найжорстокішим способом, близько двох годин ночі я прокинувся і знову згадав, заснути вже не вдалося, це великий біль.

Своім буркотвнням розбудив дружину, бо мовчки не можливо , хочеться попросити пробачення у цього хлопця Героя, а потім встати , взяти кувалду і глядячи у вічи тим хто це робив розмазати іхні голови , щоб детально бачити як мізки нелюдів розлітаються на частини.

Опубліковано:

Разве? Вроде основа одна, но с изменениями для стрельбы по наземным целям. Я так понимаю, оно больше на какой-то смерч похоже. Возможно снаряды к смерчу начали заканчиватся, что на С300 перешли, или у последнего просто радиус действия побольше.

Опубліковано:
на С300 перешли,
они их почти изначально используют

Опубліковано:
они их почти изначально используют

Тогда видимо радиус. Закрывают ими нишу 150+км. Или же их просто так дохуя у них, что могут себе позволить стрелять по жилым домам.

Опубліковано:
нишу 150+км.
по всему фронту от Херсона/Одессы до Киева/Славянска

их просто так дохуя у них
очень дохуя, считается 6 -10 тыс совок оставил С300
Опубліковано:
есть же ChatGPT, который всё знает
у меня его нет((

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...