Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

я теж чудово спілкуюсь українською, навідь с рідкими обертами та розгорнутими реченнями (тільки у закладах, транспорті, тощо)

не без пауз, звичайно

але в житті не хочу

ОлегРо я тебе дуже прошу - не пиши
ради тебя не буду :az:
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
рідкими
рідкісними))

побуду занудою))

Опубліковано:
побуду
будь конечно, но " От нежданий Гість рідкий і дорогий! (Іван Франко, XIII, 1954, 357);"
Опубліковано:
Трохи не по темі, та запитаю. Як хто має час, потрібно знайти де придбати Mavic 3 за оптимальною ціною. Прошивка має бути версії не вище 900
Jazzman,

з Мавіками важко зараз, завтра спробую дізнатись. А з приводу прошивки - у Притули перепрошивається на потрібну

Опубліковано:
рідкісними
Ну тоді вже нечастими, щоб гарніше звучало. Рідкісне то є гипербола від рідкий, ти фактично нічого не змінив. Загалом такий же сенс як і російскою.

Редкий и редкостный. Навряд ли ты спокойно одно можешь заменить другим во фразе.

Опубліковано:

Ого кто проснулся.. та самая Грета Тунберг

Но там, ясное дело, всего лишь глубокая обеспокоенность

____________2023_06_09_010548758.png

Опубліковано:
может сначала от 1С откажемся? бизнесмены хуевы
OlegRO,

хз до чого тут 1С, але навіть він українською )))

Опубліковано:
хз до чого тут 1С
здраствуй приехали. москальский софт из списка санкций с потенциальными бекдорами с прочими плюшками

но важнее что он на мове, тогда заебись

ебанутсо

действительно, когда нечем похвалиться, вспоминают национализм

Опубліковано:

Что то на всех парашинских групах скидуют видео эшелоны техники с китая, что китайцы действительно решили так техникой расею закидать? тогда нам тяжко будет очень

Опубліковано:
Что то на всех парашинских групах скидуют видео эшелоны техники с китая, что китайцы действительно решили так техникой расею закидать? тогда нам тяжко будет очень

Как будто первый раз подобную хуйню скидывают. Конечно решил поделится, сразу через месяц как в голуби мира себя определил и божился что не будет помогать техникой не одной из сторон. В самый раз, что бы отхватить санкций ЕС и США по самые помидоры.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...