Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Перспективы чет не очень. Наши я так понимаю это время благополучно проебали и никаких заводов бпла не построили. Зато стадионы та барабаны.

Друже, тобі б перезавантажитись якось, скинути радикально напругу, бо так і в петлю залізти не довго. І не читай всяке гівно по клікбейтним заголовкам. Я б в гори поїхав, будь така можливість. На тиждень, без гаджетів. Сон/релакс/секс, повторювати по потребі.

Наприклад вчора був у одного виробника каміків. Пів року тому їх ще не було, а вчора бідкалися що термінову партію не встигають зробити через нестачу комплектуючих, до кінця місяця, 4к штук. Інша контора пів року тому по 2 крила на тиждень робили, зараз по 200 і т.д...

Кацапи то також активно розвивають напрямок, знову ж таки купа контор експериментують шукаючи "таблетку"

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Сон/релакс/секс, повторювати по потребі
Jazzman,

Навіть з цим проблеми. Сон на пігулках, дівчина гарна під боком, але бажання майже немає. З реклаксом теж трабли. Не хочу переходити на антидепрессанти, бо їх пів року мінімум треба приймати, досвід вже був. Маю надію, що попусте.

І не читай всяке гівно по клікбейтним заголовкам.
Jazzman,

Стараюсь, але походу повівся на кацапське іпсо. Швеця слухав раніше, спочатку правильні речі говорив, а зараз зрада на зраді, кожен день накидує на вентилятор. Перестав дивитися. Але ці заголовки, що у кацапів заводи будуються і "на порядок" зростуть кількість шлюхедів і інших дронів, а у нас все погано.. вони ж з кожного вугла. І баришня відома недавно про це розказувала, яка типу волонтерить з дронами, забув як звати.

Наприклад вчора був у одного виробника каміків. Пів року тому їх ще не було, а вчора бідкалися що термінову партію не встигають зробити через нестачу комплектуючих, до кінця місяця, 4к штук. Інша контора пів року тому по 2 крила на тиждень робили, зараз по 200 і т.д...

Кацапи то також активно розвивають напрямок, знову ж таки купа контор експериментують шукаючи "таблетку"

Jazzman,

Оце насправді добрі новини.

Опубліковано:

Та зрада иногда пробивает из-за этих дронов. Если мрази научатся ими пользоваться как наши, то сколько погибнет наших солдат после этого? Ресурс в живой силе ведь не равный. А учитывая коррупцию и сколько пиздят выродки всякие, им явно пофиг на победу.

Опубліковано:
зрада иногда пробивает из-за этих дронов.
как я выше давал ссылку об этом заявляет и сам оборонпром, так что хорошего мало

значит точно посбивали

я считаю что точно те кинжалы посбивали из-за того, что после этого удара в 19:00 последовала атака в 3 часа ночи , а потом еще ночью Шахиды туда же

Соответственно , кинжалы не помогли

https://t.me/khmelnytskaODA/1892

Опубліковано:

про них так косноязычно говорят, что полный пиздец. вроде что-то сказал, а что - нихуя не ясно

Ігнат про цю атаку розповів так: "Учора, крім ракет, які фактично гуськом, одна за одною летіли з південно-східного напрямку, спочатку нібито в Харківську, потім у Дніпропетровську, а далі вже пішли на південь, із півдня – на захід та із заходу поверталися у східному напрямку – з Львівської області в напрямку Хмельницької, Старокостянтинова. І водночас ворог вирішив завдати удару ще й з півночі, з літаків МіГ-31К, ракетами "Кинджал". Ну, розуміємо, чим можна збити "Кинджал". Тому там є певні пошкодження, про які ми повідомляти не будемо. Усе ж таки ворог застосував ті чотири "Кинджали", і їх було видно".

Опубліковано:
Навіть з цим проблеми. Сон на пігулках, дівчина гарна під боком, але бажання майже немає. З реклаксом теж трабли. Не хочу переходити на антидепрессанти, бо їх пів року мінімум треба приймати, досвід вже був. Маю надію, що попусте.
MrGreenZ,

Підтримую Джазмена, треба перепочити. Зроби собі відпустку. Це дуже допомагає. Розумію, що є різни обставини, не на часі, гроші та ще щось, але відволікатися дуже важливо.

Хоча таки поради зазвичай тільки дратують

Опубліковано:

я так понял, что нужно открывать психиатрическую клинику )

после войны - поле не паханное работы будет

Опубліковано:

в новостях из Славянска прекрасно всё (нет)

Опубліковано:
про них так косноязычно говорят, что полный пиздец. вроде что-то сказал, а что - нихуя не ясно
OlegRO,

ось на це б я орієнтувався

Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону повідомляв, що ракети над територією України змінювали свій напрям і "зрештою були спрямовані в район Старокостянтинова" на Хмельниччині.

Згодом Повітряні сили ЗСУ заявили, що Росія загалом запустила 36 крилатих ракет із восьми стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Росіяни також підняли в небо винищувачі МіГ-31К і завдали удару чотирма аеробалістичними ракетами Х-47 "Кинджал" у напрямку Хмельницької області.

За результатами бойової роботи протиповітряна оборона України знищила усі 36 крилатих ракет: три "Калібри" та 33 крилаті ракети Х-101/Х-555, стверджують військові.

Аеробалістичні ракети система ППО на Хмельниччині не збила, тож "щодо наслідків пусків Х-47 "Кинджал" інформація уточнюється". Нагадаємо, що такий вид ракет здатна збивати тільки американська ЗРК PATRIOT. Раніше така ЗРК збивала "Кинджали" над Києвом.

Ціллю російського ракетного удару в середу був військовий аеродром Старокостянтинів, розташований за 5 км на схід від однойменного міста на Хмельниччині, заявив в ефірі українського телебачення спікер Повітряних сил України Юрій Ігнат.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...