Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Все залежить від людини. Я в новому підрозділі іншої частини. Зараз на залагодженні. Дотеас прийшов хлоп, власник стоматологічних кабінетів та постачальник приблуд ла витратних матеріалів для стоматології.

Це так і є. Хтось іде добровольцем, а хтось уникатиме всіма силами, а якщо силою загребуть то при обстрілі втіче або панікувати почне. Коротше буде звичайним чмобіком в кращому випадку. Проблема в тому, що добровольців не вистачає, та ще і через напівсовкову систему втрати вищі, ніж могли би бути.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Мало того, я впевнений, що якби система була кращою.. ну без яєць по 17 і розпилів мільярдами, якби ці гроші йшли на забезпечення армії. Якби солдати отримували все необхідне, а не збирали всім світом та продавали власне майно. Якби не було бусиків, коли сьогодні тебе забрали, а через декілька днів назад у труні, а це означає що одразу кинули без мінімального тренування та забезпечення. То і добровольців було б більше. Але це для нашої держави зараз утопія.

Опубліковано:
Зачем ему это, если при текущей системе он просто вообще никогда не сядет?
0utlaw, та я ж про тех кто дает взятки, что б не идти служить

Будут крики, что богатые снова не служат, а бедных посылают на убой.
MrGreenZ, так они и сейчас есть эти крики

Все від людини залежить.
Пропионатычь, 100%

Опубліковано:
ще і через напівсовкову систему
MrGreenZ, тут ще раніше, з воєнкомата починається - є у людини білий білет, якась хвороба, фізично, він на передку потенціальний 200 через місяць, але при військовому стані омбежено придатний міг би приносити користь в армії десь, де фізичні вади не завада. А у воєнкоматі по суті зараз нема медкомісії, є люди, які штампують печатками влк - усі придатні, от і не йдуть у воєнкомат...

хоча є й хлопці, які й не дуже придатні, але вже давно і (тьфу тьфу успішно служать). Як Льоша каже все від людей залежить

Опубліковано:

это изменение Конституции, а если Украина находится в состоянии военного или чрезвычайного положения, изменения в Конституцию могут быть внесены только через референдум. Это предусматривает общенародное голосование, на котором граждане должны выразить свое мнение относительно предлагаемых изменений.

не думаю, что кучку богатых поддержит народ сейчас

Опубліковано:

Якщо прибрати всіх, хто реально хворіє,інвалідів ітп ,то ти здивуєшся дуууже сильно.

Десь відсотків 40% доведеться звільняти.

Я тому приклад)))

Опубліковано:
И не только музыку. Ты где был? ))
0utlaw,

дамбил бамбас )

Вообще не вчитывался в закон, насколько понял это для организаций, т.е. там в кафе, парке, ТЦ, ресторане и тд нельзя включать их музыку. А про обычных граждан там речи вроде и не велось

Опубліковано:
А у воєнкоматі по суті зараз нема медкомісії, є люди, які штампують печатками влк - усі придатні, от і не йдуть у воєнкомат...

Воевать пойдут все. Одни раньше, вторые позже. Система неповоротлива и её тяжело разогнать, но процесс пошёл. И волонтёры пойдут, и блоггеры, и больные, и те у кого пока ещё бронь. Кто не пакует себе экипировку тот попусту тратит оставшееся время.

Опубліковано:

Нету там таких уточнений, просто перечисление мест и аитуаций, и там в список входит 'в громадському просторі'. То 4сть просто в публичных местах. Смари не попадись))

Для ясности: там не про русскоязычный контент, а про творчество граждан и резидентов страны оккупанта. То есть Высоцкого или Цоя - ок, Тимати - не ок, даже если он на английском петь будет.

Опубліковано:
Воевать пойдут все. Одни раньше, вторые позже. Система неповоротлива и её тяжело разогнать, но процесс пошёл. И волонтёры пойдут, и блоггеры, и больные, и те у кого пока ещё бронь. Кто не пакует себе экипировку тот попусту тратит оставшееся время.
теж так вважаю. При чому всі,то практично абсолютно всі.

Гуд це,чи не гуд, то нікого не буде цікавити.

Я коли побачив,як Лють штурмувала позиції підарів,я дуже і дуже засумував((( І дивлячись ,як гроблять хлопців то такими темпами,я хз хто воюватиме надалі.

Екіпа ,то не проблема, якщо є гроші. Збирається за добу.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...