Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Страна не устроена таким образом, чтобы можно было просто взять и призвать 30% работоспособных мужчин
0utlaw,

Кирилл, ты мысли гораздо лучше меня выражаешь. Что-то подобное имел ввиду. Буду если что, использовать подобное пояснение как цитату

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Так саме це усе і є трабл. Рашка рашкою, а воювати не усі готові, не усі дорослі шоб це проговорити звісно.

А стосовно фактору що ті хто повернуться з війни, а я сподіваюся їх буде як умога більше то що? ПТСР буде багато, зброї також мабуть, а далі? Вони будуть мстити комусь, чи що робити? Вважаю що будуть намагатися повернутсися до мирного життя, та забути усе скоріше

ехх,бачу не багато спілкувався з хлопцями(( Сподіваюсь все буде, як ти кажеш. Дуже на то сподіваюсь.

Так яка формула миру? Я не бачу її в договорняках з підарами,бо вони вже стільки накоїли,що їх тільки знищити треба. А якщо і хтось домовитися про щось зможе, то вони просто увесь досвід цієї війни приймуть до уваги і вдарять ще раз.

Тому ,я хз що робити. Не всі хочуть вмирати,ну так,ты прав на всі сто. От я не хочу ,чесс слово. Я б ще трохи пожив на цьому світі,пацани не хочуть і не хотіли ,але ...

Тому можна звісно капітулювати. Ну нас захуярять кацапи, а що з вами зроблять ну тут 50/50 ,як повезе.

Тому і запитав,як ти бачиш ось це все.

Опубліковано:
0utlaw,

Кирилл, ты мысли гораздо лучше меня выражаешь. Что-то подобное имел ввиду. Буду если что, использовать подобное пояснение как цитату

що це змінює? Кирило гарно написав,навіть не сперечаюсь.

Я ж кажу,подивимось далі.

Опубліковано:
Так яка формула миру? Я не бачу її в договорняках з підарами,бо вони вже стільки накоїли,що їх тільки знищити треба. А якщо і хтось домовитися про щось зможе, то вони просто увесь досвід цієї війни приймуть до уваги і вдарять ще раз.
Пропионатычь,

не впевнений що з ними можлива якась формула миру на компромісних умовах, тільки на наших. Але десь буде якась межа, що система не витримає навантаження, якщо багато чоловіків підуть воювати. Звісно що треба змінювати тих хто воює, та поповнювати війско, але треба і жіттєздатність держави якось підтримувати.

В мене немає ідеї як це може завершитись, лише сподівання що чи хуйло подохне, чи вони там у рашці якийсь заколот влаштують, чи щось на кшалт та зжеруть самі себе

Опубліковано:

В истории много войн. Если быть точнее, то вся история сплошные войны. И они очень по-разному заканчивались, и потом события очень по-разному развались. Пытаться предсказать бесполезно, за окончанием войны неизвестность.

Опубліковано:

Та тут нічого на пару годин вперед не плануєш, бо марно))

Просто ,точніше складно одне - ким нвс міняти,якщо ніхто не хоче воювати?

Фронтів придумали багато,але все ж таки міняти нас треба там де 24/7 їбошать.

І от я не можу зрозуміти,хто нас прийде міняти? Звісно,що ніхто не бажає з комфортного дома в окоп де шанс зажмуритись надзвичайно високий.

І хз,відповіді немає навіть на це питання((( І шо ото його робити?

Опубліковано:
Просто ,точніше складно одне - ким нвс міняти,якщо ніхто не хоче воювати?

Фронтів придумали багато,але все ж таки міняти нас треба там де 24/7 їбошать.

І от я не можу зрозуміти,хто нас прийде міняти? Звісно,що ніхто не бажає з комфортного дома в окоп де шанс зажмуритись надзвичайно високий.

І хз,відповіді немає навіть на це питання((( І шо ото його робити?

Тому і буде продовжуватись бусик-стайл мобілізація. Воєнкоми будуть далі багатіти. Хтось піде на війну, інші заплатять 6к баксів дяді воєнкому.

Опубліковано:

Так а їх знищити не вийде в принципі, тільки виснажити по максимуму. Як би не хотілось, хоть всіх мужиків і баб під ружжо поставити. У нас тупо немає зброї і ресурсів. І нам їх не дадуть для повного знищення кацапів. Відразу ж говорять, що західна техніка не повинна йти за кордон з парашею. Самий максимум що ми можемо зробити, це відкинути їх на кордони 91 року. І це не завадить їм влаштувати реваншизм і вдарити знову черезе 10-20 років. По суті як я бачу розвиток війни: виснаження кацапів до максимуму і намагання відбити максимум з територій. Далі буде заморозка війни, "перемирьє". Ну і тут буде фінальний тест на державу. Або у нас почнуть боротися з корупцією, купувати і робити багато гарної зброї і посилювати військо, або кацапи добьють нас через років 10-20, в залежності від того, наскільки сильно їх воєнну машину буде побито і скільки часу на відновлення знадобиться. Варіант, що кацапстан буде знищенно і він розпадеться на багато держав я не розглядаю. Вірогідність нажаль дуже мала.

Опубліковано:
Мужского населения половина примерно, процент можно умножать на 2 для простоты.
0utlaw,

В 2021 году украинцев стало еще меньше – 41 млн 418,7 тысяч человек.

По состоянию на начало текущего года, без учета данных с оккупированных территорий, в Украине проживало 40,9 млн человек – с 1992 года население сократилось на 20,7%.

Украинцев в возрасте до 17 лет насчитывалось 7,3 млн человек (на 44,1% меньше, чем в 1992-м), в возрасте 18-59 лет – 23,5 млн (-18,6%). При этом граждан старше 60 лет стало больше на 4,6% – 10,1 млн.

Если брать за половину, то мужиков условно призывного возраста около 11 лямов. Призвали что-то около 1.3 ляма, видел такую цифру по крайней мере, т.е. 10% уже есть по идее. Но это общее количество призванных, а не задействованных непосредственно в боевых действиях.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...