Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
В базу розшуку як правило тільки якщо неявка після підписання повістки на мобілізацію, за це кримінальна стаття передбачена. А те що розсилають по квартирам і на вулиці роздають то зазвичай уточнення данних. За неявку по такій штраф в районі півтори штуки. І тільки через суд. Тому і не вносять.

Уже нет.

Вносят. Система включилась.

багатьом пох на ту систему. Мені казали так - з тюрми виходять,а з могили вже ніт.

Тому зараз є люди ( і їх не мало) ,котрі краще відсидять ніж помруть на війні. І ця тенденція росте((

Як вірно сказав Саня - не всі хочуть йти і вмирати. Ті хто хтів вже тут,або мертві.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Тому зараз є люди ( і їх не мало) ,котрі краще відсидять ніж помруть на війні. І ця тенденція росте((

Так було завжди скільки історії світу. Були воїни, а були раби, кріпаки, селяни і т.д. Цілі цивілізації були розділені на подібні касти.

Опубліковано:

Тут скоріше не розподілення, а те що коїться зараз далеко не всім подобається ( я маю на увазі в армії).

Прочитав цікавий вислів. У міноборони без відката є тільки СПГ-9

Сумно,але дуже влучно.

Опубліковано:
Тут скоріше не розподілення, а те що коїться зараз далеко не всім подобається ( я маю на увазі в армії).

Простой пример. Человек пошёл в морскую пехоту, окопы штурмовать. Полтора года войны. Травма. Колено не работает практически, спине конец. Вывели за штат, платят или 500, или 700, не скажу точно. Семья за границей, 99% что не вернётся уже никогда. И дальше крутись как хочешь, ни в чём себе не отказывай. Кому такое может понравиться. Пока был здоров был нужен, теперь не нужен никому. Ему даже УБД ещё не дали за всё это время.

Опубліковано:

Це теж. Але не відміняє того, що деякі люди краще сядуть при будь яких умовах і при будь якому керівництву.

Опубліковано:
Простой пример. Человек пошёл в морскую пехоту, окопы штурмовать. Полтора года войны. Травма. Колено не работает практически, спине конец. Вывели за штат, платят или 500, или 700, не скажу точно. Семья за границей, 99% что не вернётся уже никогда. И дальше крутись как хочешь, ни в чём себе не отказывай. Кому такое может понравиться. Пока был здоров был нужен, теперь не нужен никому. Ему даже УБД ещё не дали за всё это время.
я це все знаю прекрасно. Все лікування за свої,від контузій прокапали сука фізросчином і пішов геть. Поки лікувався теж платили якісь копійки.

Траблів зі здоров'ям овердохуа)) Всім поєбать.

І таких просто хрін знає скільки. Зміниться це? Звісно,що ні.

Опубліковано:

У родственника 2 контузии,потом всплыла онкология,так его демобилизовали через суд только,не хотели отпускать его ,так он продал всё имущество и уехал с криками что больше не вернётся

Опубліковано:
У родственника 2 контузии,потом всплыла онкология,так его демобилизовали через суд только,не хотели отпускать его ,так он продал всё имущество и уехал с криками что больше не вернётся
еххх,з онко побратима тримали півроку ,навіть більше.

Зараз в Германії і прогноз не втішний . Кажуть час втратили.

Опубліковано:
еххх,з онко побратима тримали півроку ,навіть більше.

Зараз в Германії і прогноз не втішний . Кажуть час втратили.

Разве это нормально? Как по мне полный п...здец.

Опубліковано:

я тоже столкнулся с пидарастической системой тцк. это уебища которых свет не видовал. все подмяли под свою мясорубку, вплоть до областных врачей.

тцк/влк - скотобойня. они доиграются до того, что их начнут стрелять, как в парашке было.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...