Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
побратима тримали і на лікування не випускали. Ось тому дивно
Пропионатычь,

це звісно трешак повний, чистий проізвол.

Але усі відомі спортсмени виїжджають за кордон та виїзжали, мабуть так і з іншими зірками.

З іншого боку, те що я дивився, стронгмен з нашими хлопцями, вони завжди нагадували глядачам що у нас війна, що Україну треба підтримувати, донатили, та усяким чином привертали увагу до нашої країни. Як на мене, це дуже гарно

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

На підставі чого? Як бронь оформлюється від мобілізації?

Так стронг Новіков, якого увесь світ знає.

І порівнювати його ну з цими так би мовити акторами чи хто там вони ,то не те)))

Поки є час,я ось намагаюсь збагнути,що у нас коїться ? Цікаво ж. Потім часу вже не буде.

Опубліковано:

Спортсменов федерация вывозит.

Опубліковано:
Як бронь оформлюється від мобілізації?
Я подробностей не знаю, но она оформляется для многих. Не только для актеров или спортсменов, у нас в командировки вывозили людей. Их уж точно никто не знает.

Как раз было бы странно выпускать основываясь на популярности :) Типа Сердючку или Океан Эльзы выпускать можно - их знают, а какую-то группу GO_A (нашел на афише, пардон если они известные, я вообще впервые увидел) - нельзя. Это как раз двойные стандарты. Выпускают всех, у кого есть достаточные основания. При этом на гастроли, или в командировку, или еще куда, существует специальная процедура, официальная бронь, и это не полное освобождение от мобилизации, это временное разрешение на выезд с конкретной целью. Предполагается, что ты обязан вернуться в определенные сроки. А если ты не вернешься, то к тебе будут применены санкции.

По мне так супер что актеры и спортсмены ездят выступать за бугром. Донаты донатами, но они там собирают аудиторию и не забывают напомнить за бугром про Украину и про войну тоже.

Опубліковано:

То я зрозумів. Хлопці сказали та Ярік написав про федерацію .

На яких підставах у них бронь від мобілізації? Ось що мене цікавить.

Підстав для відстрочки ну дуууже мало і всі практично пов'язані зі здоров'ям та наявністю 3 дітей та інвалідів.

Я в принципі згоден,щотчудово ,вони їздять ітп. Але якась дупа виходить,чемс слово.

Криві,косі,хворі,після важких поранень,4+ контузій всі абсолютно придатні. Нас неможна списати,бо війна.

А інші катаються. Ось і питаю,на підставі чого така вибірковість?

Ось доречі поки пишу повернувся хлоп зі шпиталю. Вже третя контузія та друге поранення. ВЛК каже придатні на всі сто. Хоча просів зір,слух та ще купа всього.

Я Ось, що намагаюсь збагнути. Зраду звісно нетшукаю,я змирився. Просто цікаво.

Опубліковано:
,на підставі чого така вибірковість?
думаю, из-за этого
Опубліковано:
На підставі чого? Як бронь оформлюється від мобілізації?
Пропионатычь,

В нашому напрямку (виробництво/харчове виробництво яке приносить користь економіці) можна оформити тимчасову бронь, на умовах:

-не більше 50% персоналу

-офіційне оформлення на середню по Києву зп.

Тобто потрібно платити на багато більше податків.

Не знаю чи можна таким людям виїзжати, але партнери зарах виїзжають за якимось задатком та на чіткий термін.

Опубліковано:
Підстав для відстрочки ну дуууже мало і всі практично пов'язані зі здоров'ям та наявністю 3 дітей та інвалідів.

закон украины про мобилизационную подготовку и мобилизацию, статья 23

Стаття 23. Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані:

заброньовані на період мобілізації та на воєнний час за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, а також за підприємствами, установами і організаціями в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України;

мне тоже интересно каким образом им оформили бронь.

Криві,косі,хворі,після важких поранень,4+ контузій всі абсолютно придатні. Нас неможна списати,бо війна.

демобилизация возможно только по статье 26 и только при подаче рапорта, который часто не доходит в нужные руки.

если приобрел статус вийсковослужбовця, то 23 статья не применима. как раз "стандартной" практикой тцкшников, выдурить подпись в мобилизационном распоряжении у гражданского, когда ты набуваеш статусу вийсковослужбовця и твоя ситуация резко ухудшается. дальше ты расходный материал, практически без каких либо прав.

Опубліковано:
думаю, из-за этого
це все дуже гарно, що півтори роки війни ніхтотне бачив,що ті чорти мільйонерами стали))

Але що зміниться? Вангую,що нічого.

Квартал та інші без проблем кажуть,що їх снайпер поділиться,тому вони не підуть в армію.

Ну мене теж поцілить,чи арта,чи танчик,чи контактний бій. Але на те поїбать, а їм ні.

Вибірковість просто вибішує.

Опубліковано:
Пропионатычь,

В нашому напрямку (виробництво/харчове виробництво яке приносить користь економіці) можна оформити тимчасову бронь, на умовах:

-не більше 50% персоналу

-офіційне оформлення на середню по Києву зп.

Тобто потрібно платити на багато більше податків.

Не знаю чи можна таким людям виїзжати, але партнери зарах виїзжають за якимось задатком та на чіткий термін.

так ваших забирають і вони воюють. Хоча іх праця справді критично важлива.

Поки дома,спілкувався з хлопцями ,які труби ремонтують ітп. Комунальщики коротше. Кажуть забрали десь 40%. Ну ось охуєнно,співаки ротом критично важливі і катаються куди хочуть,а ті хто рятував Харків і під обстрілами лагодив все що розбили,то вони не дуже і потрібні.

В них доречі снайпер не поцілить.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...