Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Люди для держави то ресурс. Немає ніякої справедливості та людяності. З цієї точки зору зрозуміло, що ветеран бойових дій для генералів більш важлива і цікава бойова одиниця ніж Васян з вулиці, який не навчений, не обстріляний, та ще і ссикло(ми ж памятаємо, що на початку війни особо примусової мобілізації не було, було достатньо добровольців, які мали хоробрість та бойовий дух). Тому воїнів будуть тримати до останнього. Їх банально не вигідно замінювати на людей з вулиці. Тількі поповнювати війська при втратах. Головна проблема, що з ресурсами у нас дуже хріново розпоряджаються. Фінансовий ресурс пиздять за рахунок значно збільшених втрат людського. І все це гарними гаслами прикривається.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Так хто з них буде ефективнішим?
Дело не в эффективности отдельно взятого бойца, а в эффективности такого предприятия, как государство. Никаких сомнений у меня нет, если силой заставить всех воевать, воевать будет не за что. Так никогда не было и не будет, это какой-то коммунистический рай, где все одинаковые.

Кому пох на законы я не совсем понял, выше даже Олег привел законные основания почему артисты выезжают за границу. Возможно кто-то и нарушает, я хз. Но большинство вполне законно ездит выступает, на законных основаниях.

Заменить бойца есть кем без артистов, есть огромное количество пригодных к службе, которые не приносят такой пользы, как тот же абстрактный певец. Или думаешь уже все закончились, остались только Верки Сердючки? ) Если так, то пора сдаваться.

Все очень просто. Есть некоторый процент, который хочет, или может, или хотя-бы не возражает воевать. Есть определенный процент который не может, или не хочет воевать. Первые воюют, вторые обеспечивают ресурсы для войны. Если первых, или вторых становится слишком мало, чтобы выполнять свои функции, война проигрывается.

Опубліковано:

Так я ж кажу,там більшість тих,хто також навчались з 24 лютого. Абсолютно всі професії воюють. То теж ресурс вірно?

Чому не навчались цей час? На що розрахунок був? Навіть прав разів на тиждень сходити на вишкіл вже дасть результати і ти не будеш м'ясом. Але чомусь прийняли рішення,що хтось вивезе і не треба буде йти.

Ось в чому питання. Звісно пройоб на державному рівні,але все починається з нас.

В нас немає такої армії,щоб воювали тільки військові.

Опубліковано:
То теж ресурс вірно?

Всі люди ресурс так чи інакше. Я це зрозумів не так давно. І це було фігово. Не хочеться бути ресурсом при такому менеджменті(владі).

Опубліковано:

Так ми і програємо війну,якщо так буде і далі.

Артисти розважаються, більшість ну не хоче воювати,інші хочуть відпочивати,а ми ось народжені щоб вмирати та втрачати здоров’я і всіх це влаштовує.

Я хз,як можна перемогти в цій війні з таким відношенням (((

Доречі ті хто готов воювати,хтів і міг ,то були перші місяці. Зараз поповнюють тими,кого зловили або у кого немає грошенят. Їх і еавчати важко,бо вони не хотіли цього.

Я не бачу який є вихід((

Опубліковано:
Так никогда не было и не будет, это какой-то коммунистический рай, где все одинаковые.

Учитывая, что совки положили 15-30 лямов людей, а так же воевали заградотрядами, то это не рай, а ад. Коммунистический рай он только для партийной верхушки бывает. Для простого люда это всегда ад.

Опубліковано:
з ресурсами у нас дуже хріново розпоряджаються
Это очень мягко сказано, и это касается не только армии.

Многие потенциально очень полезные на фронте бойцы никогда не станут бойцами, потому что в тылу они единственные кормильцы, на иждивении которых беспомощные старики, инвалиды, дети, о которых некому позаботиться. Если мужчина воспитывает ребенка один, куда его призвать? А если у него отец-инвалид, к примеру? Да даже если он просто кредит выплачивает за дом, и семья на улице очутится, если он куда-то уедет, а тем более погибнет или станет инвалидом? Государство о них позаботится? Хоть о ком-то у нас оно заботится? У нас нет никаких учреждений, где бы ухаживали за инвалидами, то есть вообще как факт. По крайне мере государственных бесплатных. Или государственных домов престарелых. Все проблемы общества тянут на себе сами граждане. Если бы не распиздили все, не построили систему в которой люди выживают как умеют, то и бойцов было бы больше в разы. А так огромное количество людей просто не могут себе позволить такую роскошь, как пойти сдохнуть на фронте. Они лямку тянут.

Я не бачу який є вихід((
В сложных ситуациях выход не видно заранее. А может его и нет, хер знает (

Опубліковано:
Доречі ті хто готов воювати,хтів і міг ,то були перші місяці. Зараз поповнюють тими,кого зловили або у кого немає грошенят. Їх і еавчати важко,бо вони не хотіли цього.

Ну так як я і сказав. Спочатку було сформоване військо добровольцями та контрактниками. Тепер примусова мобілізація для заміщення втрат. Війна ресурсів, як людського, так і техніки. Як перемогти хуй його знає. Мабудь генерали мають якісь плани і задуми, на них нам і техніку та зброю дають. Маю на це надію.

Опубліковано:

Не знаю как с очередями добровольцев в начале полномасштабной, но принудительно уже паковали где то на 3 день. Моего непосредственного менеджера во Львове числа 5 марта уже отправили на те самые 3 дня без потери в качестве подготовки и потом в луганду.

Тогда конечно бахмутвагенов ещё не было, но были оцепления отелей на западе Украины. Наш офис даже попадал под рейд.

Опубліковано:

Ах да, точно. Ну Западная Украина она такая. Как бы там ни было, массовой раздачи на улицах и бусиков не было в очень многих городах страны.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...