Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ах да, точно. Ну Западная Украина она такая. Как бы там ни было, массовой раздачи на улицах и бусиков не было в очень многих городах страны.

Кстати о первых бусиках я услышал у себя дома, в Донецкой области. У нас в городе где то в мае прошлого года начал заезжать. Знакомого с рынка поймали и отвезли, но после комиссии отпустили с комментариями "на телефоне".

Сейчас судя по слухам обратно не часто отпускают.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Сейчас судя по слухам обратно не часто отпускают.

Что да то да. Я целую кучу историй слышал, когда людей в военкоматах ставили на учет и говорили, мы с вами свяжемся и не звонили месяцами и это добровольцев. Но это время прошло.

Опубліковано:

Прочитав що воєнкома Єгорова який став мільйонером відправили на передову.

Дякую, дуже дякую.

Мабуть після цієї новини ви будете вважати що людина почне в окопах пігдогів крошити.

Але ніт.

Йому дадуть безпечну посаду в штабі, і він дистанційно буде займатися рішаловом, яким і вміє займатись. А судячи з його досягнень- гарно він вміє не воювати, а ставати мільйонером поки вмирають інші.

Нахер такий персонаж у воюючій бригаді- а запитайте у бійців.

Ахеренне правосуддя, яєбу.

І воєнкома відмазують, і бригаді гемора добавили. Мотивує йти воювати як ніколи.

От блядь,як так? Що за хуйня? Типу показали картинку,що огого,ми боремося. Я хз з чим ,але нам торба(((

Опубліковано:
ставили на учет и говорили, мы с вами свяжемся и не звонили месяцами
Тоже, кстати, отличный подход. Дать человеку понервничать как следует, чтоб не расслаблялся...

Опубліковано:

Эту страну не изменить , это как у нас в городе, делают шоу с поимки " продажи алкоголя" , а в тоже время все магазины мера в открытую с первого дня войны торгует, алкоголь фурами идёт в Краматорск.

Опубліковано:
Фартушный,це топ. Але нажаль хенерали не прислухаються.
не хочете зі мною про міномети балакати. ( а прийдеться). https://kotadef.sk/referencie/self-propelle...pram-s/?lang=en

Порівняємо велич таланту Залізного Генерала та невдахи Манштейна.
Я розумію, що це просто знущання над розумом, порівнювати недолугу лінію Мажино і шедевр інженерного мистецтва , лінію Суровікіна. Видатний теоретик " мовчить і донатьте" , Мракус охарактеризував їх як в десять раз більш розвинута лінія Суровікіна, ніж пісок Мажино.

Так в чому ж була помилка Манштейна, що не дав розвинути героїзм нації , чому сакси не змогли створити умови для емоційного інтелектуального звернення лідера нації до "свого" народу у вирішальні дні епічного контрнаступу?

В чому на ваш погляд різниця в двох поглядах на одну проблему Мажино/Суровікіна таких різних генералів як невдаха манштейна та Залізний генерал.

По Фрейду ..... Так в довжині ствола танкових гармат. Манштейн вважав що для знищення піхоти в окопах потрібно мати короткий ствол, та важкий снаряд зі швидкістю приблизно 300 м/с для найкращого влучання в окопи. Манштейн створив запит на Штуг 3. а потім на снаряд зі швидкістю 350 м/с навіть в гарматі довжиною 40 калібрів. Американці теж не далеко пішли від невдахи Манштейна. Основним був саме повільний снаряд 75 мм танка Шерман.

В той же час, для подолання лінії Суровікіна. Звучить пафосно, а насправді проти маленької кількості піхоти в окопах. Піхоти в окопах. Залізний генерал обрав танк з найдовшим стволом в світі. Леопард 2А6М. Гармата довжиною 55 калібрів, та ще й збільшена каора на 1 літр. Початкова швидкість снаряда ОФ 1050 м/с . Для порівняння, навіть Т72 має всього 47 калібрів та 900 м/с.
Не знаю де отримав золоту медаль цей відмінник радянської освіти, але серед усіх танків світу існуючих на даний момент, Залізний генерал обрав самий невдалий для боротьби з піхотою в окопах. З найдовшою гарматою. З найшвидшим снарядом ОФ. Да ще з найменьшим магазином на 15 снарядів забашеної ніши.

Якщо є людина, яка не розуміє про що я пишу, то будь ласка, подивіться приклад К2 , коли танк Т72 ЗСУ, навіть з 10 метрів не міг вразити уєбків в окопах. А потім просто закопав їх гесенисями в тих окопах.
Любий учень 6 класу , з початковими навичками геометрії скаже вам, що для ураження піхоти в окопах потрібен медленний боєнрипас, з трпекторією, що дозволяє використовувати задню, задню!!! стінку окопа для детонації снаряду.
І це, як правильно вважав Манштейн, є саме
РАК120 , казнозарядний міномет, який може стріляти як по навісній так і по настильній траекторії.
І саме міномети типу РАК120 або, як там їх ...
і оцей на базі БМП1
саме такі міномети повинні супроводжувати Бредлі в наступу для преодоленія лінії Суровікіна.

Ви обрали не ті інструменти. тому і такий результат.
І не треба тут звинувачувати поляків чи англосаксів. У вас був час. У вас досі немає теорії.
тому результат буде все той же . Розмін. Розмін = програш.

================
Велична Нація Дронів, яка вважає Європу збиговиськом трусів та шкарпеток. А в " теорії війни" використовує виключно назви міленіум. типу Нептун !!!! Вільха !!! Оплот !!! Молот чи Богдана. Но в крайньму разі СВ90/120 Міньйон чи ......
Будь ласка подивіться на просте рішення від Словенців. Які навіть з гівна Д20 зробили одну з найкращіх САУ Сюзана 155/52. В них навіть ВАЕ не брезгує замовляти міномети , стволи .

замість безтолкової 73 мм гармати Гром, вони вставили в башту БМП1 ствол 120мм міномета з автоматичним наведенням та заряджанням. Та ще й 80 мін 120 мм, з яких в конвейєрі 40 штук.

що такого незрозумілого я пишу???
Оберіть зброю саме під задачу. Зброю а не кількість.
Оберііть тактику.
створіть лінію Суровікіна, та спробуйте її подолати. Хочаб в компютерних програмах, наприклад ВБС.
а потім вже використовуйте кінцівки солдат. та нагороди загиблим.
Опубліковано:

для меня феномен укр коррупции обьясняется тем,что независимость Украина получила не путем поднятия гражданского самосознания и революции, а тем, что в 91 Украина была создана мусорами для мусоров. под словом мусора я подразумеваю комунистокомсомольцев, чиновников , кгб и тд. не было ни какой люстрации . все 100% кгбшников стали сбушниками. комунисты в полете переобулись в национал патриотов вроде фарион , а красные директора в либералов вроде кучмы. эта система пустила настолько мощные корни, что выдернуть ее невозможно

Опубліковано:
для меня феномен укр коррупции обьясняется тем,что независимость Украина получила не путем поднятия гражданского самосознания и революции, а тем, что в 91 Украина была создана мусорами для мусоров. под словом мусора я подразумеваю комунистокомсомольцев, чиновников , кгб и тд. не было ни какой люстрации . все 100% кгбшников стали сбушниками. комунисты в полете переобулись в национал патриотов вроде фарион , а красные директора в либералов вроде кучмы. эта система пустила настолько мощные корни, что выдернуть ее невозможно

Все так и есть. Однако в совке такое гражданское общество в принципе не могло бы возникнуть. В Украине с годами шанс был и оно даже потихоньку формировалось. Но война и регулярное вмешательство параши скорее всего на этом поставили крест. Ну как минимум значительно отдалили.

Опубліковано:
РЕБ
Я не лізу в те, що роблять інші і тим більше не люблю срачі з цього приводу. Ми це все вже пройшли в 14-15. Я зараз раз напишу і просто попрошу від'їбатися і зробити краще. Бо у нас тут виходить така собі цікава картинка. Я дуже просто, щоб зовсім всім було ясно.
Поки теоретики чекають на появу чарівної таблетки у вигляді ребу для всіх дронів на всіх частотах, війська потерпають від самих дешевих коробочних FPV дронів на певних частотах. В відсотковому відношенні їх зараз використовують як мінімум у 90-95% випадках. Це кричуща проблема яку треба і можна закрити. Зараз. Вчора.
Так, є і інші частоти. І підари з часом будуть на них переходити. І ми теж. Але у кожної частоти є свої як плюси так і мінуси. А ще дві точки зору. Одна - фахівців з ребу, інша пілотів. І коли ребівці починають оперувати частотами на яких можуть ПРАЦЮВАТИ дрони, то пілоти знають що на певних частотах можна ЛІТАТИ на 8 км, а інших НІ.
Нема універсальних пігулок. Ні по ребу, ні по дронам. Все під задачу. Під конкретні задачі. Де важливе все. І відстань і ландшафт і місцевість і все інше.
І коли я хочу обладнати 20 машин ребом проти дрону який зараз використовується на межі дальності, то я знаю які частоти мені треба закрити. І про це інформуються ті хто буде його використовувати. Бо є тактика використання ребу. Є певні правила безпеки. Є підарський рер і є опромінення. І все це треба враховувати.
Але якщо тупо сидіти і чекати поки нам хтось зробить універсальну кнопку "заїбісь", то буде хєрня.
Ми не продаємо реб. Ми замовляємо під задачу платформу яка працює сьогодні на певних частотах. Під ці задачі. Ми замовляємо так, щоб постійними було тільки охолодження та живлення. А вся начинка, все роз'єми, всі антени, подовжувачі та інше могло мінятися.
Я не займаюся ребом. Але в мене в групі два інженери радіоелектронщики пілоти. І вони дохуя в цьому шарять і зразу все перевіряють дронами. Бо і ми і ворог працює в масовості на одних дронах. Нам увалили машину керування і не спрацювала антидронова рушниця. Потім з'ясувалося що там була лажа з полярізацією. Але я озадачився питанням для себе і для своїх людей. Ми замовили під себе обладнання. Перевірили. Потім воно відпрацювало в бойових умовах. Все. Тепер я хочу обладнати таким же захистом техніку яка потерпає на певній ділянці від певних дронів. Зміниться щось, будемо міняти начинку, антени, подовжувачі, підсилювачі і все інше.
Все ж просто да? Дякую за увагу.
Опубліковано:
Доречі,зараз прислали поповнення 13 чолвік. Еххх,ну шо можу сказати, то трошки трешак((Наймолодшому 46 років. Командири в ахуї,половина на кросі просто померла і то без екіпи вони бігли.

Кажу,як ВЛК? Каже в принципі ніяк. Чиста формальність

По мобілізації чи по контракту прибули?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...