Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Та не Леша

Для того чтобы начать разминировать - нужно подавить вражескую артеллерию. Которая эти уры будет ху... как в тире

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Та не Леша

Для того чтобы начать разминировать - нужно подавить вражескую артеллерию. Которая эти уры будет ху... как в тире

та да Ярік. Арту як раз давлять і є чим.

Якщо ти розумієш про який напрямок,я кажу,тотсаме там від артилерії нн були втрачені юніти. А підірвались на мінах та від КА52

Ти не відповів на запитання. Нах було віддавати наказ йти на штурм по мінним полях? Загнати туди Лео ,щоби що?

Ты кажеш винні американці,винні в чому? В недолугому плануванні?

Опубліковано:

Я не знаю какой идиот отдал приказ лезть на минные поля

Опять же. Вопрос на каком из уровней не было приказа сначала размириновать

Нет. Американцы не виноваты что мы полезли на мины.

Но ккк и раньше я читаю сводки о том, что на каком-то участке превосходство артеллерии противника в десять раз

Далее. Те самые вертолёты, убийцы танков. Так же с лёгкостью пощелкают машины разминирования.

Что американская доктрина противопостовляет этим вертолётам?

Наверное расху их на аэродроме?)

Опубліковано:
готовились нарезать территорию
OlegRO,

все признают территориальную целостность Украины, но ни кто не говорит в каких рамках

Опубліковано:

та есть решение ген асс ООН

там с картой границ

Опубліковано:
Нах було віддавати наказ йти на штурм по мінним полях? Загнати туди Лео ,щоби що?

Ты кажеш винні американці,винні в чому? В недолугому плануванні?

Є варіант, що західні партнери теж хотіли контрнаступу. Зброю ж давали під наступ. І розповідали, що от буде контрнаступ, треба забезпечити гарні результати, щоб потім сильна позиція на переговорах була. Як я розумію, то особливих результатів від наступу не буде. Тупо немає зброї і людей в необхідній кількості. Треба або мясом давити, як кацапи в Бахмуті, або мати значну перевагу в повітрі. Ні те ні інше нам недоступно через брак резервів.

Опубліковано:
Я не знаю какой идиот отдал приказ лезть на минные поля

Опять же. Вопрос на каком из уровней не было приказа сначала размириновать

Нет. Американцы не виноваты что мы полезли на мины.

Но ккк и раньше я читаю сводки о том, что на каком-то участке превосходство артеллерии противника в десять раз

Далее. Те самые вертолёты, убийцы танков. Так же с лёгкостью пощелкают машины разминирования.

Что американская доктрина противопостовляет этим вертолётам?

Наверное расху их на аэродроме?)

що потрібно зробити американцям,щоб нівелювати перевагу в арті? Нам надають купу БК,нарощують виробництво, шлють касети. Десь перевага у них,десь у нас.

Що протипоставити гвинтокрилам? Точніше ракетами з ним,так відповідь то КАЗ,але знов пройоб планування.

КАЗ потрібен і багато. Не чув щоб його розвивали та масово встановлювали.

Бо вони відстрілювалтсь з максимально допустимої відстані. На грані фолу для цього типу ракет.

Мы повинні використовувати перевагу, яку надав нам західна техніка,а не хуярити колонами в стилі радянської армії,бо то утопія.

У використанні західних танків головне логістика. Упор іде на кількість снарядів,а не на танки. У нас нажаль навпаки (( Принаймні на той момент.

Протрозхуярити на аеродромі,ми з тобою спілкувались, це Грім-2 . Дістане практично всюди. Але...

Опубліковано:
Є варіант, що західні партнери теж хотіли контрнаступу. Зброю ж давали під наступ. І розповідали, що от буде контрнаступ, треба забезпечити гарні результати, щоб потім сильна позиція на переговорах була. Як я розумію, то особливих результатів від наступу не буде. Тупо немає зброї і людей в необхідній кількості. Треба або мясом давити, як кацапи в Бахмуті, або мати значну перевагу в повітрі. Ні те ні інше нам недоступно через брак резервів.
я вже казав. Планування перш за все лежить на нас,а не на американцях.

Так давали МРАПИ під наступ. Але до чого тут Лео,та їзда мо мінних полях? Без прикриття від ФПФ,без КАЗ? Я хз,можна звинувачувати кого завгодно,але є ті хто планував цю операцію і вони проїбали(( А проїбали,то людські життя.

Опубліковано:
я вже казав. Планування перш за все лежить на нас,а не на американцях.

Так давали МРАПИ під наступ. Але до чого тут Лео,та їзда мо мінних полях? Без прикриття від ФПФ,без КАЗ? Я хз,можна звинувачувати кого завгодно,але є ті хто планував цю операцію і вони проїбали(( А проїбали,то людські життя.

Ну совок в головах нікуди не дівся. Особливо у офіцерів. Хоча на початку війни наче було по іншому.

Опубліковано:

Какую перевагу?

Вот то что нам дали. Как им пройти линии обороны?

Всё до 70км мы можем сжечь

Вертолеты и самолёты находятся дальше

Ведут огонь тоже сдалека - сбить не чем

Вот мы медленно ползем по минным полям

Западная доктрина базируется на превосходстве в воздухе

Его у нас нет

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...