Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Чим ти хочеш отримати перевагу в повітрі? Наданням Ф16? Так це просто неймовірна логістична робота ,я навіть не знаю,яка повинна бути підготовка інфраструктури та пілотів.

Сторм і Скальп б'ють не на 70 км.

Повторюсь ,щоб захистити техніку нам потрібні КАЗи,тоді буде як треба.

Як ти пропонуєш проходити мінні поля? Людьми? Так нас стільки просто немає.

Прорубати загородження УРами,техніку прикрити КАЗми та РЕБ від ФПВ. Використовувати перевагу Лео та інших танків з допомогою вірно підібраних снарядів.

Коли техніку та ОС виводить з ладу ФПВ ,це погано ,а у каззапів їх вистачає.

Коли не придумана логістика,це погано,бо неважливо яка техніка перетворюється на брухт. Невірно підібраний БК,це теж дупа.

У Бахмуті,при м'ясних штурман вагнерівців не потрібна була арта,яка коштує овердохуа ( багато тротилу та складність і виробництві),потрібен був міномет і багато. При чому 81 мм,але на то ніхто не зважав і волали дайте танк та арту.

І таких прикладів дуже багато.

Дадуть атакмс,почнуть волати дайте Томагавки, бо їбать вони охуєнні. Що не дай,все мало. А от планувати і цінувати життя солдат,того хто навчить і дасть?

Якщо ти про перевагу в Арті та РСЗВ, то я навіть і не знаю ,що тобі відповісти якщо чесно.

Вся операція з визволення харківської області ,то Химарс,Краби,панциріта інша техніка.

До цього нас хуячили сутками і ми нічого не могли зробити(

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
На думку Вадима Денисенка, якщо не буде обмежень, то впродовж наступного десятиліття до України завезуть 2-3 млн жителів Азії. Денисенко наголосив, що за 20 років вихідці з Азії становитимуть 15-17% населення України.

«Маємо просто дати відповідь на одне питання: ми за права людини чи за збереження нації. Якщо хочете більш пафосно: ми за те, щоб все було як до 24 лютого 2022 року чи будуватимемо Ізраїль? Чи готові ми до такого роду дискусій? Ні. І це показав срач під моїм постом. Але без дискусій ми просто будемо констатувати, як все погано», – вважає Вадим Денисенко.

Яке кончене(с). По-перше, йшов би нахуй зі своїм Ізраілем. По-друге в Ізраіль євреї самі їхали, ніхто їх там не тримав. По-третє ше і нацист, вихідці з Азії його бачите лякають. Ща характерно, синок цього поборника нації сидить за кордоном.

Опубліковано:
Вся операція з визволення харківської області ,то Химарс,Краби,панциріта інша техніка.

До цього нас хуячили сутками і ми нічого не могли зробити(

вся харьковская операция - была экспромтом - у русских не было оброны - и наши случайно об этом узнали - и рванули в дырку

Повторюсь ,щоб захистити техніку нам потрібні КАЗи,тоді буде як треба.

ну и где она эта защита?

Опубліковано:
Яке кончене(с)
MrGreenZ, а шо он там курит интересно, лишь бы вкинуть какой то херни. Тут пока война не закончится кто к нам поедет? ну и смешение наций при демократии неизбежно, глянуть только на Англию, Францию. Германию

Опубліковано:
ну и смешение наций при демократии неизбежно, глянуть только на Англию, Францию. Германию

Помимо демократии еще нормальный уровень жизни нужен. Иначе какой смысл ехать в такую страну? Я уже молчу о том, что выезд детей на учебу, пока крепостными не стали, будет только усиливаться на фоне подобного пиздежа.

Опубліковано:
вся харьковская операция - была экспромтом - у русских не было оброны - и наши случайно об этом узнали - и рванули в дырку

ну и где она эта защита?

то ти в мене питаєш? Чи може в американців спитати?

А де РЕБ? Де купол? Де якісна тактична медицина? Де це все ? Півтори роки війнонька.

Дуже і дуже цікаво. Ось у мене питання до нашого Командування і я його задавав і звісно ніякої відповіді немає.

О,прикольно, то був експромт)) Я якось зводу тебе ,якщо забажаєш і покажу ,як не було оборони у каззапів на Балаклії. Не знаю,де ти таку інформацію знаходиш,але видимо півроку підготовки і десь 3 тижні постійного арт обстрілу з нашої сторони,то теж експромт)))

Експромт,то наступ на мінні поля,ото експромт. А потім - еее,йоб вашу мать,американці,то ви охуїли ,ми не винні,що йолопи планували,то ви винні ви нам чогось не дали.

Мабуть мізки вони не можуть передати нажаль.

Опубліковано:
Помимо демократии еще нормальный уровень жизни нужен.
MrGreenZ, ну как раз едут\будут ехать те, у кого уровень жизни в их стране хуже. В Херсоне например, были диаспоры корейцев, казахов итп. В Киеве погляди кто торгует шаурмой, овощами...

Опубліковано:
MrGreenZ, ну как раз едут\будут ехать те, у кого уровень жизни в их стране хуже. В Херсоне например, были диаспоры корейцев, казахов итп. В Киеве погляди кто торгует шаурмой, овощами...

И все же это и близко не миллионы мигрантов. Кроме того до большого вторжения Украина была относительно неплохим государством. И тут большой вопрос сколько лет потребуется что бы выйти хотя бы на довоенный уровень.

Опубліковано:

ну сколько их было я хз, не считал))

А так да, я писал уже выше, что фиг кто сюда поедет до окончания войны, да и после в пару лет точно

Опубліковано:
то ти в мене питаєш? Чи може в американців спитати?

я у тебя спрашиваю

потому что ты говоришь, что командование у нас тупое - не умеет операции планировать

но тут получается, что нам чего-то не хватает на уровне технической базы

так может нам этого не дают?!

или командование тупое и не знает что нам такое нада? )

О,прикольно, то був експромт)) Я якось зводу тебе ,якщо забажаєш і покажу ,як не було оборони у каззапів на Балаклії. Не знаю,де ти таку інформацію знаходиш,але видимо півроку підготовки і десь 3 тижні постійного арт обстрілу з нашої сторони,то теж експромт)))

одно другому не мешает

мне это рассказывали с именами и позывными тех, кто случайно свернул не туда, и оказался за линей фронта с той стороны. а потому уже по их тропе пошли другие, более подготовленные

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...