Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Звісно в нас краще в світі командування))

Особливо це показують останні події.

Їбать,нам цього не дають. Я в ахуї якщо чесно((( Нам дають все,що можливо, але все одно ,хтось каже ,що мало.

КАЗ можна і треба виробляти в Україні, але тебе не бентежить,що ми хуй на це поклали і тому - чого це вони нам не дають?

У тебе не виникає питання,навіщо нас кинули не маючи належного обладнання,тебе бентежить, чому це нам не дали((

Ну раз розповідали,то значить так воно і було. Все експромт,особливо коли на нашому напрямку техніка йшла вдень і вночі))

Навіть не буду сперечатися,ботя бачив трохи іншу картинку того,як все відбувалось на той час.

Охуєнно обладнані окопи, гарні СПшники,підтримка мінометів, розвідка,тяжеляк у каззапів було абсолютно все.

Ну то вже минуло. Тому йдемо далі. Війна покаже ,як буде і хто ким є.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Ніякої зради немає. Але важко втрачати хлопців там де цього можна уникнути.

Опубліковано:
Звісно в нас краще в світі командування))

Особливо це показують останні події.

Їбать,нам цього не дають. Я в ахуї якщо чесно((( Нам дають все,що можливо, але все одно ,хтось каже ,що мало.

КАЗ можна і треба виробляти в Україні, але тебе не бентежить,що ми хуй на це поклали і тому - чого це вони нам не дають?

нет - у меня не возникает питання чего его не выробляли в Украине, и мене це не бентежить

потому что это риторические вопросы - не вижу смысла по тристо раз толочь в ступе одно и тоже

в целом я так и не понял:

1. этого КАЗ у нас нет?

2. этого КАЗ у нас мало?

Опубліковано:

Є,але дуже мало(

Опубліковано:
КАЗ можна і треба виробляти в Україні
производство такое мигом сдадут, пара кинжалов и допобачення

да и зачем, когда можно купить из-за бугра

только не продают нам

боятся или хз

--

Прямая речь: "Только что мои друзья из Бундестага сообщили мне, что ключевые парламентские фракции достигли консенсуса о передаче Украине дальнобойных ракет Taurus".

Председатель постоянной делегации ВРУ в парламентской ассамблее НАТО Егор Чернев сообщил, что ключевые парламентские фракции достигли консенсуса относительно передачи Украине дальнобойных ракет Taurus, которые бьют на 500 км. Он добавил, что ожидает официального решения из Германии.

Опубліковано:
производство такое мигом сдадут, пара кинжалов и допобачення

да и зачем, когда можно купить из-за бугра

только не продают нам

боятся или хз

дрони виробляють, КАЗ теж можна виробляти подібним чином.

А є де почитати про те,що не продають? Якщо так то дуже дивно. Це ж збереже надану техніку,яка мільйони коштує.

Так ,Олеже,я читав про Тауруси. Тому мені дуже дивно,коли кажуть,що нам чогось не дають.

Лишились Томагавки та ЯО. Більше ,я хз що нам можна дати.

Літаки технічно неможливо на даний час надати. Абрамси чекаємо,але тут хз,як ними будуть розпоряджатися. Вони вибагливі та важкі(((

Опубліковано:
дрони виробляють,
и эти места бомбят и не раз

придурки ж выставляют в сеть фоточки, берут интервью

война цирков

Опубліковано:
и эти места бомбят и не раз

придурки ж выставляют в сеть фоточки, берут интервью

война цирков

це фейспалм(( Я завжди з цього охуївав((

Років на 20 за грати посадити і будуть думати .

Але іншого вибору немає. Хіба що виробляти на території тієї ж Польщі, але я хз чи це можливо.

І так чого не візьмись. Треба прилаштовуватися до нових обставин.

Опубліковано:
А є де почитати про те,що не продають? Якщо так то дуже дивно. Це ж збереже надану техніку,яка мільйони коштує.

Тут також питання чому одразу західні партнери не поставили такі комплекси на передану техніку? Хіба для них це такая таємниця велика була, що ці комплекси критично важливі в умовах нашої війни?

Опубліковано:
Тут також питання чому одразу західні партнери не поставили такі комплекси на передану техніку? Хіба для них це такая таємниця велика була, що ці комплекси критично важливі в умовах нашої війни?
в мене інше питання. Може це треба нам про це міркувати враховуючи те ,як будуть ці танки використовуватися.

Але звісно,то вони у всьому винні. Тут не сперечаюсь.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...