Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

виробляти на території тієї ж Польщі,
да да и да

но как там пилить...

я хз що нам можна дати.
подлодки..

Главнокомандующий ВСУ Валерий Залужный в недавнем интервью британским СМИ сообщил, что Силам обороны Украины нужно 300 танков, 600-700 БМП и 500 гаубиц,

По словам Подоляка, потребности Украины в оружии таковы:

1000 гаубиц калибра 155 мм;

300 РСЗО;

500 танков;

2000 единиц бронетехники;

1000 дронов.

Гордон спросил, сколько F-16 понадобилось бы Украине, чтобы отвоевать захваченные Россией территории.

"Как минимум это 80–100. Для чего? Где-то две недели эти F-16 понадобятся, чтобы они "выкуривали" противовоздушную оборону", – подчеркнул Рустамзаде. "Без воздуха последние 20–30 лет никто не воевал, но у вас получается. Без F-16 вам можно обойтись, но если его место займут, скажем, тысяча [американских баллистических ракет малой дальности] ATACMS. В принципе, если вас насытить противовоздушной обороной: скажем, 20 комплексов Patriot, еще 40 комплексов NASAMS, которые прикроют всю границу, вы, может быть, справитесь",

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Я вопше хз,чи є у штатів стільки АТАКМС.

Така кількість Петріот ,я навіть не уявляю. Особливо ракети до них.

Я не розумію, хто такий Пдоляк? Він військовий? Чи хто ця людина,яка коментувати, що і скільки нам потрібно?

Нам потрібні снаряди,багато снарядів. А не тисячі гаубіц,які будуть голодувати((

Ось цікаво ,пишуть про 100 літаків. Я не експерт і не можу коментувати, але я трошки в ахуї. Це неймовірна логістика,витрати колосальні і головне ,де взяти стільки кваліфікованих пілотів на ці літаки? Це години і години підготовки, інтеграція в бойову систему. В мене голова колом йде скільки всього потрібно.

Так в Польщі не спиздиш більшу частину,а потім не вдасться розповісти ,що так і повинно бути((

Тому чекаємо далі і кажемо,що мало дають.

Танки нам дали,бачимо результат(( Потрібно ж ще використовувати їх адекватно.

Опубліковано:
Така кількість Петріот ,я навіть не уявляю. Особливо ракети до них.

Они то есть и куда больше. Но вот цена на них, а бюджет не резиновый.

Чи хто ця людина,яка коментувати, що і скільки нам потрібно?

Кадровый военный с Азербайджана. Вроде как в летных войсках служил, был пилотом. Давно его слушаю, как по мне довольно адекватно говорит и оценивает.

Опубліковано:
Они то есть и куда больше. Но вот цена на них, а бюджет не резиновый.
та можливо вони і є. Але щоб передати нам їх,треба щось оголити . Не думаю,що на складах стоять і чекають.

Тим паче,щотоборона потрібна ешелонована. Це мільярди, сотні мільярдів. Плюс БК до них((

Я про Подоляка казав. Цього хлопа сам слухаю. Вони з Ігалем часто спілкуються.

Опубліковано:
та можливо вони і є. Але щоб передати нам їх,треба щось оголити . Не думаю,що на складах стоять і чекають.

Та може і є на складах, на вікі така інфа:

No. built 1,106 launchers in U.S. (483 were in service in 2010)

Over 172 launchers exported[5]

Over 10,000 missiles manufactured

Але тут головне питання то ціна. 1 батарея більше лярда долларів. Дадуть стільки петріотів, і не буде грошей на снаряди. Будемо з рогаток стріляти.

Опубліковано:

А порахувати ще Насамси, Гепарди,в ідеалі Сайнекси та інші засоби.

Не забувай скільки коштує обслуговування((

Опубліковано:
Є,але дуже мало(

те нам его дают мало!

Опубліковано:
те нам его дают мало!
тобто в нас є своє,але ми не виробляємо.

В нас різний погляд.

В тебе - дайте

В мене - скільки дали,я кажу дякую,але треба розвивати і виробляти своє.

Доречі,ты там вище написав,що немає сенсу казати одне і иеж,можу сказати,що це працює в обох напрямках.

Нам дають те що дають і скільки дають. І вже від цього треба відштовхуватись, а не чекати коли дадуть ще при цьому гробити те,що вже надали.

Опубліковано:

gfkfvfhxer.jpg

а далее "хата не моя"

Опубліковано:

Оце так діло,отак точно переможемо. Ось прочитав ( А це те що ми знаємо) і моє бажання йти служити прям до небес взлетіло. Гордість бере. І вони хочуть,щоб люди не тікали і йшли на службу? Ну ну.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...