Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Мысль что нам нужно планировать операции исходя из того что есть - верна не спорю

Но ты не думал, что это такое долгожданное контрнаступление - было слегка нам навязано.

Те хошь как хошь, три дня и десять рабов

Я не военный стратег. Но вижу что русские построили замечательную линию обороны.

Мне в мае казалось, что удар будет нанесён в неожиданном месте. По Белгороду.

Есть разные свидетельства тех вылазок.

Но мне кажется что еба... туда сотней танков про поддержке пехоты и арты - можно было бы создать забавную ситуацию внутри РФ

Сняли б русские войска с фронта - не знаю. Но там явно было бы проще утюжить линии коммуникаций с фронтом. Взрывать склады и нефтебаза

Но. В США опять обоссались и не дали нам добро на такую операцию. А я так думаю так план был. Иначе зачем было нужно наводить кипишь в бнр

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
такое долгожданное контрнаступление - было слегка нам навязано.

Те хошь как хошь, три дня и десять рабов

нет

контрнаступление - детище украинского командования

запросы на вооружения были украинские (выше я писал слова Залужного)

и все это было предоставлено, но сроки провалены

линии обороны успели построить везде

не дали нам добро на такую операцию.
мы все берем под слово не применять на рф
Опубліковано:

Я теж не стратег. Мої знання,то власний досвід та книги,які встиг прочитати. Ну і люди,які розбираються в питанні.

І якщо чесно,я так не думаю. Звісно це доволі зручно,особливо, щоб пройоб планування прикрити,але ...

Нам не дали трьох рабів. Нам надали багато техніки і доречі,як я писав нам надали охуєнну систему розмінування .

Але ми пішли якимось своїм шляхом((( Куди він нас завів все і так видно і це дуже боляче.

І ок,я припустив ,як ти кажеш. Але хто заважав зробити гарне планування операції? Просто проїбали от і все.

Нам треба звілюнювати мвоє,а не захоплювати чуже ( хоча,я не проти розхуярити БНР під фундамент) і зробити буферну зону. Але,я так розумію ніхто цього не дозволить бо будемо воювати тим ,що в нас є,а в нас немає ні хуя.

Зараз дуже важкі бої на ЗП напрямку. Дуже і дуже важкі. Є інфа від тих,кого поїдемо змінювати і це мене дуже не втішає((( Перевага кацапів в дронах жахлива(( І пердула не закриє нічого своїм черговим мега сбором(( Якщо не підключиться держава буде кепсько. І казати,що винні штати буде нікому(((

Може вийде зустрітись до мого від'їзду, я тобі багато розповім. Як раз плюсанеш до інших,яку тобі вже розповідали хлопці.

Опубліковано:
нет

контрнаступление - детище украинского командования

запросы на вооружения были украинские (выше я писал слова Залужного)

и все это было предоставлено, но сроки провалены

линии обороны успели построить везде

мы все берем под слово не применять на рф

дяка,що ти це розумієш. З усіх утюгів волали позитивні блогери про той йобаний контрнаступ,диван готував попкорн.

А потім прийшов час і всі охуїли((

Доречі,ти прав на всі 100%. Усю зброю ,яку нам стали просив Залужний. І також номенклатуру БК теж він малював. Але то вже інша історія. Я так розумію списком . Але блядь,буквально через неділю після початку цього уїбанства,США бігом шиють новий пакет в якому паливозаправники та евакуатори для важкої техніки. Бо залізний генерал трошки проїбався з доктриною і хуйнув ,як діди воювали.

Проїбали самі,все що можливо(((

Опубліковано:

США одобрили поставки в Украину первой партии танков Abrams. Они прибудут в начале осени, - начальник отдела закупок армии США Даг Буш

Речь идет о 31 танке, предназначенном для Украины.

"Они уже готовы. Теперь они должны попасть в Европу, а затем в Украину, вместе со всем, что к ним прилагается. Боеприпасы, запчасти, топливо, ремонтные средства. То есть, это не просто танки, это полный пакет, который идет вместе с ними. Это все еще в процессе", - рассказал он.

Еххх,мало дають гади(((

Опубліковано:
мало дають гади(((
восемь, и при дожде нельзя

Опубліковано:
восемь, и при дожде нельзя
один хуй на мінах підірвуть(((

Цікаво яку номенклатуру снарядів нададуть.

А взагалі, то сука доволі вибаглива техніка.

Те що все новітнє знімуть,то молодці. Я би теж не ризикував.

Опубліковано:
Хоча ок,мені цікаво,а що саме не вистачає для перемоги? Ну в твоєму розумінні? Ось що нам треба?
Пропионатычь,

имхо время. ждать пока путин сдохнет и проблемы внутри россии порвут ее изнутри, станет не до войны.

в противном случае для победы нужно взять москву. иначе где бы не проходила условная граница и лбс, у русни достаточно ресурсов продолжать ебашить ракетами по территории Украины годами или десятилетиями. как Иран по Израилю, только у нас нет такого купола, да и территория побольше.

так что на мой взгляд заморозка не такой уж голимый вариант.

Опубліковано:
Пропионатычь,

имхо время. ждать пока путин сдохнет и проблемы внутри россии порвут ее изнутри, станет не до войны.

в противном случае для победы нужно взять москву. иначе где бы не проходила условная граница и лбс, у русни достаточно ресурсов продолжать ебашить ракетами по территории Украины годами или десятилетиями. как Иран по Израилю, только у нас нет такого купола, да и территория побольше.

так что на мой взгляд заморозка не такой уж голимый вариант.

гівнявий варіант,як по мені. Ми так будемо заморожувати,поки по границі Київа не зійдемося.

Мы вже розводили війська,зо з того вийшло теж знаємо.

Тут буде теж саме. Да і яким чином ти це бачиш?

Опубліковано:
гівнявий варіант,як по мені. Ми так будемо заморожувати,поки по границі Київа не зійдемося.

Мы вже розводили війська,зо з того вийшло теж знаємо.

Тут буде теж саме. Да і яким чином ти це бачиш?

Якщо буде заморозка, а це вірогідно, то єдиний варіант це копати такі ж лінії оборони як кацапи викопали і засіювати їх мінами. Тут звичайно питання, якого хуя це не почали робити ще коли амери попереджали? Банально розкопати екскаватором дороги від кацапів на кордонах та мости підірвати з криму. Але то таке. Шашлики.

А так Агіль Рустамзаде казав декілька тижнів назад, що якщо кацапам не будуть давати важку техніку вузкоокі підари, а нам навпаки продовжать давати в тих же обємах, то кацапів на 1.5-2 роки вистачить совкових запасів. Якщо ж нам дадуть більше зброї, то можливо швидше. Але от війна не закінчиться поки хуйло не здохне. Якщо вийдемо на кордони 91 року то домовлятися кацапи не будуть.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...