Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Якщо буде заморозка, а це вірогідно, то єдиний варіант це копати такі ж лінії оборони як кацапи викопали і засіювати їх мінами. Тут звичайно питання, якого хуя це не почали робити ще коли амери попереджали? Банально розкопати екскаватором дороги від кацапів на кордонах та мости підірвати з криму. Але то таке. Шашлики.
через 5 років ,кацапи ще відкусять. Потім ще і ще. Поки не лишиться нічого.

І якщо зараз хуй забыли на все і займаються маячнею. То якщо не дай Пращури заморозити,то нам торба. Будемотбрущаткою та квітами потім воювати.

Ти б охуїв з лінії оборони під Харковом. Ось,я охуїв(((

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

З ними неможливо домовитися. Хто вважає інакше,той сліпий чи дурний. Або усе разом.

Опубліковано:
через 5 років ,кацапи ще відкусять. Потім ще і ще. Поки не лишиться нічого.

І якщо зараз хуй забыли на все і займаються маячнею. То якщо не дай Пращури заморозити,то нам торба. Будемотбрущаткою та квітами потім воювати.

Ти б охуїв з лінії оборони під Харковом. Ось,я охуїв(((

Значить будемо воювати поки зброю дають. Чи довше війна тим більше років знадобиться кацапам щоб знову спробувати кусати. Коротше хуйово. Попахує афганом.

Опубліковано:

Пропионатыч, а как ты видишь? победу?

допустим русня уходит с территории Украины. это уже победа? а если при этом каждую ночь прилеты по гражданским объектам и инфраструктуре, гибель гражданских? это все-равно победа? а если прилеты по городам перестанут быть ночными и будут херачить в час пик когда каждый эпизод будет заканчиваться не десятками, а сотнями погибших?

Опубліковано:
З ними неможливо домовитися. Хто вважає інакше,той сліпий чи дурний. Або усе разом.

Само собою. Тому і незрозуміло коли війна закінчиться? І на яких умовах?

Опубліковано:
Значить будемо воювати поки зброю дають. Чи довше війна тим більше років знадобиться кацапам щоб знову спробувати кусати. Коротше хуйово. Попахує афганом.
2-3 тижні,скоро кофе в Криму ітп(((

Йобані довбойоби.

Опубліковано:
2-3 тижні,скоро кофе в Криму ітп(((

Йобані довбойоби.

Це частина пропаганди. Якби не це, то виїхало б набагато більше народу. Менше було б добровольців. Я на початку війни сам був на підйомі, думав що маю залишитися в країні, хай воювати я ссикло, але маю відбудовувати. Зараз дивлюсь що відбувається і в ахуї повному. Знав би виїхав, вже був би на пів шляху до грінкарти або резиденства в Канаді.

Опубліковано:
Це частина пропаганди. Якби не це, то виїхало б набагато більше народу. Менше було б добровольців. Я на початку війни сам був на підйомі, думав що маю залишитися в країні, хай воювати я ссикло, але маю відбудовувати. Зараз дивлюсь що відбувається і в ахуї повному. Знав би виїхав, вже був би на пів шляху до грінкарти або резиденства в Канаді.
я хз,мені пох було. Да і ніколи було тим хто воював,це дивитися та слухати.

Опубліковано:
я хз,мені пох було. Да і ніколи було тим хто воював,це дивитися та слухати.

Це зрозуміло, а хто в тилах сидів, тім від того обдристовича і телемарафона не відривалися. Ну мб це і правильно було, бо паніка б до добра не довела.

Опубліковано:
заморозка
И будет означать
ебашить ракетами по территории Украины годами или десятилетиями

Про остальные минусы заморозки даже писать не буду, их я сходу около десятка насчитал и каждый означает пиздец государству и любым надеждам на какое-то будущее отличное от того что есть сейчас. Достаточно и того, что заморозка вовсе не означает прекращение огня с их стороны, она означает что у них будет полноценно время подготовить новый залп в сотню ракет и придется тратить в сто раз меньше ресурсов на сдерживание контрнаступления.

Победа это победа. Это когда противник подписывает капитуляцию на твоих условиях. Строить планы и даже фантазировать как именно это может, или должно случиться - бессмысленно. Поупражняться в воображении разве что. Нам необходимо делать то, что необходимо.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...