Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
хоча самі гандони і в важку хвилину просто заробляли бабло.

Нічого особистого,лише бізнес.

Пропионатычь, як то кажуть "держава починається з тебе", і нажаль в нас ще забагато гнид, з який вона теж починається

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Beleidigte Leberwurst! (Andrij Melnyk)

40eb7a6fa65285dc7f5be172854f7355.jpg

Опубліковано:
Ну это ж мы, самые клевые в мире, надежда и опора человечества. Нам вообще все должны. Любить нас, знать нашу историю, традиции, соглашаться с любым нашим мнением, терпеть любые наши капризы и давать нам все что мы попросим, причем БЕГОМ я сказал!
Ти знаєш ,що саме цікаве так і відбувається. Особливо зі зброєю та новітнім РЕБ.

Але я трохи почитав і зрозумів ,як у пересічних в голові робиться.

Нам дають абсолютно все,сука ну от все,що можливо ,але сверхрозум знаходить щось,накшталт Атакмс чи Ф16 і починає волати,що нас кинули і мало дають)))

Я хз,хто цікавився взагалі скільки коштує навчання на Ф16 та їх обслуговування?

Оця маячня,що вся надія на нас ніхто не буде воювати от тільки мы тримаємо планету і європу)) Ну то взагалі якась клиника,от чесс слово.

Нам одного не можуть дати. То мізки та адекватних та обурених командирів. Це є проблема і величезна.

Опубліковано:

хер його знає шо ми там тримаємо, але сподіватись і справді потрібно тільки на себе, переводити економіку на воєнні рельти ітп(хоча шось вже починаю зневірятись, шо шось з цього вийде з нашими розпилювачами), а за те шо дають бути дуже вдячними, і тримати в голові, шо можуть і не дати, або перестати давати(одна надія на те, шо, як десь вище обговорювали - у нас вже вкладено стільки, шо перестати вкладати до перемоги стане дороще ніж вкласти в перемогу)

я от не дуже на тому всьому розуміюсь, але за півтора року вже б могли налагодити хочаб виробництво бк

Опубліковано:

Та щось виробляють. Але,я хз нам треба на стандарти НАТО переходити. Хоча б для стрілецької зброї.

В нас один хрін немає виробництва столів Та іншого((

Опубліковано:
з цього вийде з нашими розпилювачами

Легким движением руки куртка превращается в элегантные шорты!!

Опубліковано:
нам треба на стандарти НАТО переходити
Пропионатычь, ну я те й мав на увазі, шо надали кучу всього, то треба хоч так би мовити розхідники виробляти самим
Опубліковано:

Нуль броні,шоломів ,форми ,палива та багато чого ще,то тому що шашлики.

Краще б любитель яєць завалив свій пиздак. Чорт їбаний.

Опубліковано:
Пропионатычь, ну я те й мав на увазі, шо надали кучу всього, то треба хоч так би мовити розхідники виробляти самим
ніт ,не треба.

Треба скиглити,що мало дають. І що без нас бла бла бла.

Ну і пиздити,пиздити ,як останній раз

Опубліковано:

-

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...