Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Леха ты на каком сейчас направлении ? на Бахмутском? я так понял ты не в жаре пока что, давай встретимся

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Леха ты на каком сейчас направлении ? на Бахмутском? я так понял ты не в жаре пока что, давай встретимся
привіт друже. Зараз на залагодженні

Потім Куп'янськ.

Зустрітися,я завжди рад. Тим паче з братом по зброї.

Опубліковано:
Тогда там встретимся )
та думаю,що там ні)) Дуже специфічні завдання нас чекають мій друже.

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Уїбани і ще раз уїбани. Розстріляти і того мало.';
return false;">Уїбани і ще раз уїбани. Розстріляти і того мало.
Опубліковано:

макаРонін про Гепарди, Леопарди, PATRIOT і всюдиходи: як Німеччина нарощує підтримку України.

Опубліковано:

"У зв’язку з цим Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному доручили призначати керівників ТЦК офіцерів, які безпосередньо беруть участь у бойових діях та після проходження ними перевірки СБУ." - РНБО

Повідомте, хтось тій РНБО хоча б через півтора року після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, що за військкомів та ТЦК, а також за підготовку резерву відповідає Командуючий сухопутними військами України. Якщо що, то це Сирський.

До речі, РНБО пропонує знімати бойових офіцерів з фронту, а на їх місце кого? Мазурашу, Баканова чи може одеського екс-воєнкома Борисова? Невже навіть зараз у РНБО не можуть без популізму і не можуть запам'ятати, що саме Сирський відповідає за призначення на посади в ТЦК? Як малолітні діти...

А ще можна дати Залужному завдання кошеня з дерева зняти. Бо більше нема кому, а в Головкома, на думку РНБО, мабуть багато часу.

Їбать,я ору)) Кожного дня все веселіше та веселіше. Звісно у лапках.

Опубліковано:
До речі, РНБО пропонує знімати бойових офіцерів з фронту, а на їх місце кого? Мазурашу, Баканова чи може одеського екс-воєнкома Борисова? Невже навіть зараз у РНБО не можуть без популізму і не можуть запам'ятати, що саме Сирський відповідає за призначення на посади в ТЦК? Як малолітні діти...

Президент Зеленский заявил, что все областные военкомы будут уволены. На их место придут ветераны войны, которые не могут продолжать полевую службу по состоянию здоровья, хорошо знающие, что такое война.

Типу будуть брати з пораненнями. Короче пану президенту треба було терміново підняти свій рейтинг, а рейтинг військового керівництва навпаки занизити.

Опубліковано:

Волаю ,акі чайка))) Прості рішення та популізм наше все.

Цікаво,а як це вони собі уявляють?І до чого тут взагалі Залужний? Нах цей цирк?

Опубліковано:
Президент Зеленский заявил, что все областные военкомы будут уволены.

Как всегда - максимально размытые формулировки, чтоб никто ничего не понял. Уволены с должности? В запас? На пенсию, если она есть? Да и звания у областных военкомов, думаю, не ниже под\полковников, хотя скорее второе, если районные - подполы. Куда их будут переводить на равнозначные должности? Это уровень командиров бригад, как минимум зама. На нижестоящую должность они добровольно не пойдут 99%, а тем более на несколько ступеней ниже, а пойдут в суд и выиграют его.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...