Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ВЛК тоже на выход попросят, видимо https://www.facebook.com/zelenskiy.official...ref=embed_video
та ніхто іх чіпати не буде. Якщо почати нормально проходити влк та змінити 402 наказ,то хто там воювати буде?

Як мені сказав очільник ВЛК - ти розумієш ,я повинен тебе списати ,але не спишу бо такий наказ з самого верху.

Списувати у самому крайньому випадку і те не з першого разу.

Хто і навіщо зверху це робить,мені невідомо (

Опубліковано:

Просто показуха. И перекладывание вины на Залужного.

Опубліковано:

Їбанати)) До чого тут взагалі Залужний? Якщо цими клоунади керує Сирський? І відповідно до нього всі гроші і потрапляють.

Опубліковано:

ворье везде

абсолютно

Руководство Бюро экономической безопасности, которое было назначено только в апреле, уволено.

Опубліковано:
Їбанати)) До чого тут взагалі Залужний? Якщо цими клоунади керує Сирський? І відповідно до нього всі гроші і потрапляють.

Тю, а хто про це знає? Я от дізнався тільки на форумі. Нарід схаває як президент обурено наказує розібратися з военкомами. Президент хороший, Залужний поганий. Ізі.

Опубліковано:

Нам пиздець((( Гупі все хавають.

Опубліковано:
Коли йолопи((
Та ви що ????. То Кулебі не показуйте. І Резнікову. Їм бути важко розуміти , що навіть те що вони відсмоктали, то лайно.

На А4 просто немає запчастин. Немає. Ніхто не виготовляє. Версія Еволюшен спирається на А6, що є стройовим танком Бундесверу. Стройовий то майже серійний.
Хоча серійним скоріше за все буде А8.
Ні запчастин на ходову, ні взагалі нічого в башту не роблять. І ніде немає.
Ходити по світу і випрошувати музейні експонати для війни , ну то дурість. І жуткій непрофесіоналізм .
АМХ10. А4. Радянський штат танкових підрозділів. Радянська тактика придання музейних експонатів мобілізованим.
Що ви очікували від такого планування ???

но ведь рада уже всё делает для фронта, всё для перемоги! https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/42499
нагороду за плідну працю.
Якщо чесно, якесь посміховисько (
Опубліковано:

IMG_20230811_184407_519.jpg

Рубрика "Рекорди".

В Конотопі витратили 9 942 800 грн. на 142 бетонних напівсфери д500.

За одну сферу заплатити 70 019 грн, що в 246 раз дорожче за середню ринкову вартість

Скинув побратим,який б'ється головою об стіну,щоб зібрати на два Мавіка з теплаком.

Я дуже хочу назад ,бо те що я бачу,мене бентежить дуже сильно.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...