Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Проблема в тому,що ті хто повинен перейматися за війну,вже вирішив ,що ми перемогли. Немає в нас зараз нічого для перемоги(( Є якісь незрозумілі тендери,тотальна корупція та забивання хуя на все,що тільки можна.

Або роблять ставку на поразку, щоб був привід списати розтрату бюджету. Типу немає країни, немає перед ким відповідати.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Багато хто оре, що мало дають, але щось вони забувають,що скільки не дай в нас немає такого людського ресурсу,як в підарасів.

Той ресурс,що ще є,він не готовий воювати,не народжений ітп.

І звісно,що той ресурс ні до чого не готується ,а живе,як раніше.

Це вірно. Але і у підарів не такий великий ресурс як полюбляють оцінювати. Крім того як не крути, але санкції їх душать. Наростити массове виробництво важкої техніки та снарядів у них поки що не виходить. І без допомоги китаю навряд чи вийде. Тим не менш відношення влади до людей дуже розчаровує. Особливо оцей піздьож, що у нас страх як людей цінують і бережуть. Бачемо. Віремо.

В довгостроковій перспективі, ми звісно програємо.

Навіть якщо і не програємо, то це буде піррова перемога((

Опубліковано:

Все що треба в них виробляється і летить нам на голови. Вони чудово пристосовуватися навчились.

Про 2-3 залпи ракет,цю маячню звісно не будемо брати до уваги. Ось по Одесі летіло і багато. Подивишся, скільки буде летіти,коли почнеться зима((

Ресурс порівняз нами в них ну дуууже великий, як не крути.

Я до того,що треба готуватись до довгої гри(( А в нас не готові навіть до стометрівки ,не кажучи вже про марафон.

Дуже сподіваюсь,що вони отямляться але то така собі надія(((

Опубліковано:
Пачки валюти були підписані на кшталт: прокурор 20000, Зам 20000 і так далі. Та записник із «дуже відомими прізвищами», яким затриманий передавав гроші. Було неозброєним оком видно – це кур’єр, що систематично збирав та зберігав у себе отримані хабарі, частину яких розподіляв між іншими правоохоронними структурами.
Пропионатычь,

Та записник із «дуже відомими прізвищами», яким затриманий передавав гроші
Пропионатычь,

Если кто удивляется такому и не знает что чувак делал с баблом, то легко пояснить, он просто вез дань в Киев, потому что начальник очень прибыльного поста. И должен всем занести, чтобы работать дальше, чтобы решать вопросы бизнеса и тд и тп. У самого его оседало думаю не меньше. Тут всю систему ломать надо, любой высокопосадовець таможенник априори большой коррупционер и взяточник, т.к. эти должности по другому не получить. Большая часть таможенников взяточники, а если брать от замначальника таможенного поста, то поголовно все.

Вот это надо подчеркивать в каждом материале, а не так, что мол поймали козла, ух теперь заживем. Не заживем

Леша, тебя цитировал, потому что ты запостил материал, а не чтобы поспорить о чем-то

Опубліковано:
Доречі на заваді вже планують постачання зброї на наступний контрнаступ восени
Пропионатычь,

Звучить не дуже, але там на Заході усе планують, системно підходять до подібних речей та виконуючи вимоги їх законодавства. Так що зради тут немає, навпаки, вони нас ще будуть підтримувати

Опубліковано:
Пропионатычь,

Звучить не дуже, але там на Заході усе планують, системно підходять до подібних речей та виконуючи вимоги їх законодавства. Так що зради тут немає, навпаки, вони нас ще будуть підтримувати

я не зовсім розумію до чого тут зрада? Хто писав про зраду?

І ти вірно кажеш - вони планують. А ми? А ми хз чим займаємося. Ну окрім того,що пиздимо все що можна.

До попереднього допису. Я ни з ким не сперечаюсь ,це мені не потрібно.

Ломати вертикаль? Хмм,ну як ломати президента? Тільки я тебе прошу,не треба казати,що він не в курсі і йому не заносять))) Неважливо від прізвища на посту президента.

Опубліковано:

кст, кто не прочел, министр финансов Германии, что сейчас в Киеве, пообещал 5 ярдов ежегодно

это наверное к теме распила

Опубліковано:

Комусь пощастить і він стане ще багатше (

Опубліковано:

FB_IMG_1692036238276.jpg

Я знайшов майже 20000 дронів)))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...