Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Пропионатычь,

Пропионатычь,

чому одразу сакральне, але завдяки цім фондам ЗСУ багато чого отримувати. Як на мене, ми усі маємо бути їм вдячні за це.

Можливо твоєму підрозділу не допомогали, хз

будь вдячний, я що проти? Але,я не повинен знати як їх звуть та і не хочу.

Вони використовують гроші людей. І мені це не подобається. Вище купа фактів чому не подобається. І так,я не довіряють ні прибулі ні ось цьому чмуту. Твоє право їх поважати,моє право ні.

Мені особисто допомагають окремі люди з цього форума та ще один з Польщі.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

так а я коли допомогав Джазу купувати коштовні штукі, я теж використовував гроші людей, тому що в мене не вистачило би особистих. І ліки у шпиталь купував ящиками і інше. Теж за гроші людей

Опубліковано:
так а я коли допомогав Джазу купувати коштовні штукі, я теж використовував гроші людей, тому що в мене не вистачило би особистих. І ліки у шпиталь купував ящиками і інше. Теж за гроші людей
до чого тут ,що я повинен знати тих людей? Ти так написав - то ти не знаєш про що мова йде.

А я ось за свої купляв,коли було за що. То що з того? Не розумію иебе якщо чесно.

Опубліковано:

Наша діскусія у тупіку.

Ти писав:

Вони використовують гроші людей. І мені це не подобається.

Я відповів що майже усі хто допомагав військовим та цивільним використовують гроші людей, інших людей.

Тобто користуючись цією логікою, що тобі не подобаються великі фонди, тому що вони використовують гроші людей, мають неподобатись будь хто, хто допомагає, тому що вони теж використовують гроші чужих людей.

Опубліковано:
Наша діскусія у тупіку.

Ти писав:

Я відповів що майже усі хто допомагав військовим та цивільним використовують гроші людей, інших людей.

Тобто користуючись цією логікою, що тобі не подобаються великі фонди, тому що вони використовують гроші людей, мають неподобатись будь хто, хто допомагає, тому що вони теж використовують гроші чужих людей.

в тупіку,тому що ти відповідаєш на якісь свої питання.

Ты в мені написав - та ты не знаєш про що мова. На мою відповідь,що я чмута не знаю. А вже потім ты почав ,щось своє розписувати.

Я в тебе записав,наткой ляд мені їх треба знати. І почалось ,що їм повинні бути благодарні ітп.

Вивід ,який ты зробив,то щось таке,що ти сам придумав і намагаєшься видати за мої слова. Ты користуєшься своєю логікою,яка близька до твого кола зору.

Пропоную на цьому закінчити. Кожен лишається при своєму.

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'А Україна інвестує в дороги((';
return false;">А Україна інвестує в дороги((
Опубліковано:

Херсон ,тримайтеся.

Опубліковано:

Эммм... А что у нас такого экстраординарного произошло? Может что проспал??

В Херсоне всё стабильно... стабильная жопа) К чему еще там готовиться?

Опубліковано:
стабильная жопа
Это наш девиз.

Опубліковано:

Что же еще должен пережить Херсон? Сильнее будут долбить наши левый берег или будет больше прилетов?

В какой-то степени это уже не удивит, жаль только тех, кто погибнет или останется калекой никому не нужной.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...