Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

я выше писал - прямое президентское правление

больше нихуя писать не буду

летом планирую в Крым, как и все

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Пропионатычь,

ага у Дніпро не прилітає зовсім, аж ніяк і люди не гінуть. Ти ж ініціативу з мавіками від ПЖ майже обісрав декілька днів тому, а я долучився до неї. Ну і пан Джаз знає що я купував мавікі йому та хлопцям

та не розаовідай мені про Дніпро. Теж лінія фронту.

Якщо ти не розумієш,про що я пишу,то не видавай свої думки за те що я кажу.

Ти майстер перевертати все на свою користь.

Але для тебе ще разок напишу,щоб не маніпулював. Я був проти того,щоб на дрони скидали люди,нарід України, а не централізовано купляла ,або виробляла держава. Коли є виробництва,але немає замовлень,але є збір. Ось про що я писав.

Сподіваюсь не перекрутиш тепер мою думку.

Всі купляли і що ти тепер кожного разу про це будеш розповідати? Так ти купляв,щоб дупцю прикрити і ось кожного разу про це казати.

Опубліковано:

В Краматорске миллионы тратят на лавочки, клумбы и прочую хуйню

Опубліковано:

больше нихуя писать не буду

летом планирую в Крым, как и все

а ракет там на пару залпів лишилось? Рашка скоро розвалиться і прутін невиліковно хворий?

Опубліковано:

Осталось такого преза найти. Клоуну веры у меня нету.

Опубліковано:
В Краматорске миллионы тратят на лавочки, клумбы и прочую хуйню
та все нормально. Стулить пельки та донатьте.

Тим паче,що багато хто в цьому нічого дивного не бачить.

Опубліковано:
Всі купляли і що ти тепер кожного разу про це будеш розповідати? Так ти купляв,щоб дупцю прикрити і ось кожного разу про це казати.
Пропионатычь,

Олексій я тебе дуже поважаю але видихай. Тм переходиш на персональні образи, а я за справедливість ось і різниця. В тебе емоції суцільні

Опубліковано:
та все нормально. Стулить пельки та донатьте.

Тим паче,що багато хто в цьому нічого дивного не бачить.

Кстати да,много раз слышал,"они же не могут тратить бюджетные деньги на военные нужды""казна не пропустит".

Опубліковано:
Пропионатычь,

Олексій я тебе дуже поважаю але видихай. Тм переходиш на персональні образи, а я за справедливість ось і різниця. В тебе емоції суцільні

Ти мені не відповів на запитання. Навіщо ,ти перекручуєш те,що я пишу?

Емоцій в мене абсолютно немає. То тобі так хочеться вважати. Я пишу так,як думаю.

Доречі,я тебе нічим не образив. Скільки знаходжусь на форумі,я нікого тут і ніколи не образив.

Цікава в тебе справедливість. Ну то таке. Кожному своє.

Кстати да,много раз слышал,"они же не могут тратить бюджетные деньги на военные нужды""казна не пропустит".
гарна відмазка. Вони приймають абсолютно любі закони,які їм потрібні. А тут ,коли йде війна вони ну ніяк не можуть витрачати кошти на війну,а на хуйню можуть.

Мені от цікаво ,як Дніпро на чолі с Філатовим купляє автівки,дрони ітп ,а інші не можуть.

Опубліковано:

Зеленський підписав закони про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації: кому вручатимуть повістки у вересні

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...